Pomagajte!!!!

1

Pomagajte!!!!

offline
  • Pridružio: 30 Sep 2009
  • Poruke: 2
  • Gde živiš: Uzice

Svidja mi se devojcica iz mog razreda,inace sam 95.Nzm sta da radim.Ne smem opet da joj kazem...Inace vec sam joj jednom rekao pa je ispalo da se i ja njoj svidjam,ali smo se dogovorili samo da ostanemo drugovi.U poruci mi kaze da joj se svidjam ali me ne voli!!!!!Koji potez sledeci da povucem???

Kuliraj je..povuci ce ga ona ako joj se svidjas u roku od 7 dana max. (mozes toliko da izdrzis valjda) ako ne,onda zaboravi na to..

u gipsu sam tako da cu morati da izdrzim jos 7 dana,Jer tad skidam!

au sundance, naveo si ga da polomi sebi nogu da bi mogao da izdrzi da je ne vidja Smile

Nisam ja majke mi....Ovo je bilo sve dobronamerno..
PS-Nisi valjda polomio nogu jureci za njom..Pa cekaj ako te voli ona mora da dodje do tebe da te obidje,a onda se foliraj kao u bolovima si do jaja,pa da te ona mazi i pazi i te fore..Pa nacrtaj srce na gipsu sa njenim imenom,pa joj kad dodje reci da sedne blize tebe jer nemozes da ustajes a necujes je bas najbolje i te fore..Mnogo si mi ti zelen,moramo malo na edukaciju da obratimo vise paznje!

Bavim se parkourom,pa su povrede cesta stvar.A nije to losa ideja.Vidi se da imas iskustva.Kolko naplacujes da dodjem na ljubavne savete!???

Ma nista,ako budes bio sa tom devojcicom samo javi da proslavimo zajedno..A mozes i da joj posaljes poruku da si hteo da je vodis u bioskop da gledate onaj nas domaci animirani film,u buducnosti se desava (Neznam kako se zove) ali valjda znas nasta mislim,pa sad nemozes jer si povredjen pa bi bilo fer da te poseti jer si ti mislio na nju pa bi mogla i ona na tebe (Ali proformulisi to drugcije)
NPR-Stvarno mi se neda da se vidimo,ima dobra zezancija u gradu uz Platno i nas sajber film,ali sam sprecen pa ako dodjes do mene evo obecavam necu gledati ligu sampiona (das joj malo foru) nego cu ovako kljakav (tim recima) da nam napravim kokice (ili ne ako voli da cirka onda vino) i da gledamo nesto kod mene...Nemogu da izlazim a smorio sam se..Eto ti ideje..Probaj..
E da sta je to Parkour..

Parkour su ti francuski skakaci,cukaj u youtube pa vidi.Skacu po zgradama i soliterima,a ja po pozidama,a omiljeno je groblje na Dovarju u Uzicu.Extra je mesto za zezanciju.Iako Parkour zvuci glupo i dosadno veoma je zabavna rekreacija!!!Iako ne preporucujem svima!!

Aha znam ko u onoj reklami za smoki..Da da vidjao sam na tv-u te ljude...Zajebana stvar,bas Extreem sport..

A veoma je bolan kad malko pogresis.Jos ja skacem sa 3m,4m.Oni sa 15m.Inace nije nista manje zabavno!!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1151 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 7 sakrivenih i 1100 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Areal84, babaroga, Bobrock1, bokisha253, bozo13, cikadeda, dragoljub11987, dushan, flash12, Georgius, Griffon vulture, hooraay, kjkszpj, Kriglord, krkalon, Krvava Devetka, kybonacci, laganini123, laurusri, Leonov, Lieutenant, Lošmi, mercedesamg, milutin134, nebkv, ninareflex, Oscar, Parker, pavlo, pein, procesor, ruger357, Sirius, Srky Boy, stalja, stegonosa, Trpe Grozni, Valter071, Vladko, VP6919, Webb, wolf431, yrraf