Prisao sam devojci kojoj se ne svidjam - sta dalje?

1

Prisao sam devojci kojoj se ne svidjam - sta dalje?

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2005
  • Poruke: 45

Ovo je nastavak na temu Kako da pridjem devojci kojoj se ne svidjam?...Za sad odlucio sam da se malo odaljim i ohladim od nje...misliim da je to dobar potez, slazete se? A sinoc se ona prvi put javila meni u gradu...ja sam bio okrenut ledjima i ona kad je prolazila pored mene, stavila mi je ruku na rame i rekla "pa ko je to ovde"...veruj te mi ovo je napredak Laughing Laughing Laughing ali je ipak rekla drugarici da zeli da se druzimo i to je to Crying or Very sad Crying or Very sad ali videcemo, mozda se nesto promeni...ja se nadam.

Pokusaj da na forumu ljubav nadjes topike koji se bave upravo ovom tematikom koju spominjes, a ima bar 5 takvih diskusija sa mnogo saveta.

Ovo je ko zna koja tema po redu s istim pitanjem, zaista ne znam da li iko cita i otvara ostale topike Evil or Very Mad

Da cujem , da li iko ima neki nov savet, a da takav savet vec nije napisan u ljubavi? Ako ima, neka postuje ( bas da procitam i to).

Jasmina ::Pokusaj da na forumu ljubav nadjes topike koji se bave upravo ovom tematikom koju spominjes, a ima bar 5 takvih diskusija sa mnogo saveta.

Ovo je ko zna koja tema po redu s istim pitanjem, zaista ne znam da li iko cita i otvara ostale topike Evil or Very Mad

Da cujem , da li iko ima neki nov savet, a da takav savet vec nije napisan u ljubavi? Ako ima, neka postuje ( bas da procitam i to).
Svako voli da cuje precizan odgovor/savet na svoje pitanje, a ne da trazi i da tumaci na nekoj slicnoj temi... mozda ce se decko bolje osecati kad mu neko da odgovor na njegovoj temi , nego da cita i da vadi beleske iz nekih starih tema... plus jos ima mnogo novih clanova koji mozda imaju neko korisno misljenje/savet da napisu (koji nisu napisali u starim temama zbog natpisa o "3 meseca"). Ako je bas problem sa otvaranjem ovakvih tema ,pa uvek mogu da se premeste u blogove, zar ne? Smile

@havijet
Nisam bas pratio temu, ali koliko sam shvatio ti si dobar sa njenom drugaricom? Sad ti je strpljenje najpotrebnije, zgotivila te je, treba s vremena na vreme da joj se nadjes, posalji poruku, da vidi da si jos tu... ali nemoj ljubavne poruke, nego onako "sta se radi?" tipa. Vremenom ce (mozda!!!) promeniti misljenje, a mozda ce joj i ta drugarica skrenuti paznju na tebe Wink. Kad se budete videli nemoj stalno da joj se smeshkas, budi malo ozbiljan, digni nos Smile ...one vole ponosne, pozere (ma koliko to poricale Very Happy, malo generalizujem, al' vecinom je tako).

P.S.Samo nemoj da budes napadan i da smaras sa istim pitanjima... ako vidis da izbegava odgovor na neko tvoje pitanje, nemoj ga postavljati neko vreme. Za odgovor na takva pitanje bolje se obrati njenoj drugarici Wink.

@Ticket

Evo, premesteno u blogove, ovde moze taj problem da se razlaze i razlaze, ok? Very Happy

Jasmina ::@Ticket

Evo, premesteno u blogove, ovde moze taj problem da se razlaze i razlaze, ok? Very Happy
oki-doki Very Happy

nista, nemoj i dalje da joj se svidjas pa imamo o cemu da pricamo:)

malo je glupo sto je ovo kao blog, ali dobro nema veze...posto zajednicka drugarica nije tu za vikend ja planiram da Danicu pozovem na pice...

otkaci je.......

@rsaska
bolje cuti ako nemas nista pametno da savetujes - mislim tema je kako da nesto uradi da joj se svidi - a tvoj komentar je ne samo off topic, nego i .........pi pi piiiiii (tako to zvuci na tv-u - cisto da znas)

sorry za off topic, ali ovakvo komentarisanje me bas nervira jer nicemu ne vodi

prvo otkrij razloge zbog kojih joj se ne svidjas tj. zbog kojih ne zeli da bude sa tobom. mozda je to nesto sto se moze ispraviti. ali je ipak najvaznije da budes to sto jesi i da ne pristajes na promene samo zato sto to neko hoce vec da te ta osoba prihvati kakav jesi. probaj da saznas nacine kako da je osvojis, pitaj drugaricu... mada iskreno, meni ako se neko ne svidi odmah, ako na prvu loptu ne osetim privlacnost od toga nema nista...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1320 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 7 sakrivenih i 1270 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., antonije64, Areal84, babaroga, bladesu, Brana01, cenejac111, cikadeda, CikaKURE, Dimitrije Paunovic, Dorcolac, DPera, draganl, galijot, GandorCC, Georgius, hyla, ikan, kihot, kolle.the.kid, krkalon, Krvava Devetka, kybonacci, Lieutenant, ljuba, markF, Mcdado, mercedesamg, milenko crazy north, Milos ZA, MilosKop, Miroljub1979, Mixelotti, nemkea71, nick79, Parker, prashinar, procesor, robert1979, S-lash, Smd, vathra, 79693