Red je da i ja kažem 'Fantastično' a da nije sakrastično...

Red je da i ja kažem 'Fantastično' a da nije sakrastično...

offline
  • -
  • Sanjar
  • Pridružio: 09 Jul 2010
  • Poruke: 2484
  • Gde živiš: u prostoru između dva tona u dobrom riff-u

Ovih nekoliko dana su zaista bili fantastični i to u onom iskrenom, anti-sakrastičnom smislu. Ne sećam se kada sam poslednji put izviknula neki pozitivni usklik a da nisam bila - sarkastična.
Mojoj sreći nema kraja. Prvo, jednog jutra sam se usudila da stanem na vagu, posle svih ovih slava i rođendana i svadbi i praznika (ni ja više ne znam čemu sam sve prisustvovala ovih dana) i umesto da mi vaga pakosno pokaže neki broj, pokazala je 3 kilograma manje. Pesimistično okrivljujući činjenicu da je vaga starija od mene x 2, pohitala sam u bolnicu kod svoje doktorke i uletela u ordinaciju sa izrazom lica kao da sam dobila rak. Kada sam stala na ambulantsku vagu i potvrdila činjenicu da imam 58 kg na visinu od 167 cm, vristnula sam od radosti i uskliknuta: "Fantastično!"
A onda sam se vratila kući i očekivala da se desi nešto užasno.
Tako to ide kod mene - kada mi se nešto lepo desi, obično se odmah potom desi neka tragedija. toliko sam očekivala da se nešto loše desi da sam gledala u nebo očekujući da na mene padne klavir kao u crtanim filmovima.
Ali nije Very Happy
Onda, stižem kući iz privatne škole jezika i zatičem paket na stolu - dugo očekivani, noutbuk računar, HP-mini-nešto-nešto-svašta-i-još-po-nešto računar na kom pišem ovaj blog.
Ovo zvuči patetično, ali svet ima više boja od kada sam dobila ovaj kompjuter (juče Mr. Green )
Moj mali ugao, zimi najhladniji a leti najtopliji kutak u kući iz kog moj stari desktom računar bespomoćno kidiše na novi laptoš me je bacao u depresiju. Pisala sam, komunicirala i provodila mnogo vremena u tom prokletom kutku, i svakim danom sam sve više i više mrzela svoju ograničenost na mali prostor u svojoj sobi.
I, da, trenutno sedim u kuhinjici i čas kuckam čas okrećem palačinke. Nije ni čudo što osećam radost... Svaka moja rečenica otkucana na ovom maleckom crnom anđelu je...fanstastična. Promena okruženja utiče na brzinu razvitka mog romana. Onoza šta mi je trebalo po nedelju dana, na ovom lučetu sam završila za dan! Fantastično! Very Happy

A da ni ne spominjem fantastičnog momka kog... ehm... nebitno :blush:

Jedina loša strana je što sam jutros imala glavobolju koja bi sigurno mogla da se poredi sa Zevsovom dok mu je Atina bila u glavi.
Moja izopačena karma koja postoji samo u mom životu, a koja glasi "Ako ti se desi nešto lepo tresnuću te u glavu" je ipak uzela maha, srećom, samo na nekoliko sati.
Ali, vredelo je Mr. Green

Kakvi su ti zvucnici na tom HP - svasta - nesto - ponesto - kojekude?

Evo ti nesto da probamo Very Happy smešak



Smajli

ahahahaha, FANTASTIČNI, moram reći ^^

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1045 korisnika na forumu :: 78 registrovanih, 12 sakrivenih i 955 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, A.R.Chafee.Jr., ajo baba, Alexandar-1973, Apok, armor, babaroga, Battlehammer, bigfoot, bladesu, bojanM84, Boris90, Bubimir, cavatina, cemix, cer, cinoeye, crnitrn, darkojbn, dejanbenkovic, Denaya, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, djboj, gasha, GenZee, gomago, GORDI, havoc995, hologram, ikan, Insan, Istman, ivica976, Japidson, JOntra, Karla, Kazablankasrb, Koridor, Krvava Devetka, kybonacci, laurusri, ljuba, ljubacv, Lubica, mackenzie, Metanoja, Milan A. Nikolic, milenko crazy north, Milometer, mustangkg, Nemanja.M, nenaddz, operniki, procesor, raketaš, raso7, robertino, rodoljub, royst33, Sančo, Shinobi, skvara, slonic_tonic, sosko, stankolich, Steeeefan, styg, Trpe Grozni, trutcina, uruk, vargas, Vitomir, vobo, Webb, wizzardone, |_MeD_|, šumar bk2