Trcanje zimi(Licna Legenda)

Trcanje zimi(Licna Legenda)

offline
  • Pridružio: 07 Maj 2004
  • Poruke: 1527

Cudno je malo kako sam dosao na tu ideju ali evo ukratko da ispricam.

Odlucio sam da pratim "Licnu Legendu" i da se debelo spremim za sledeci konkurs za policiju (prosli sam pao na trcanju) i da krenem sa trcanjem.

Problem je sledeci.to ce da mi smanji telesnu tezinu koja je ionako vec mala.zamalo da padnem na nekom lekarskom testu odmah u startu zbog male tezine.
Vas pitam da li je dovoljno trcati recimo dva puta nedeljno i kako da ne izgubim tezinu?a moram da trcim 2800m za 12min ili manje.

na testu sam istrcao za 12min 2725m.malo mi je falilo.i tad kad sam trenirao izgubio sam 5kg sto je neprihvatljivo.imam 62kg a 181cm visinu.

Jedi, u malo vecim kolicinama! i onda ces se udebljai i sretno na konkursu! I da budes dobar, !

hvala PitBul.you can count this time i gonna kick their ass.

Sredi prehranu. To sam ti vec rekao u nekoj temi. Inace pre 2-3 godine sam bio tezak kolko i ti (inace par cm sam visi). Sada imam 82 kg. A do samo pre par godina sam imao stav ko i ti da nema sanse da se ugojim. E onda sam sredio prehranu i krenuo u teretanu i sad ljudi koji me nisu videli duze vreme ne mogu da me prepoznaju. Inace trcanje se ubraja u aerobne vezbe i kod njih se gubi kako na salu tako i na misicima. Ali ako sredis prehranu, trcanje ce ti doci ko kec na dese. Kad ti je sledece testiranje ?

kad raspisu konkurs :-) sreca pa je to sad cesto,i sad cak ima konkurs ali samo za beograd.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1340 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 3 sakrivenih i 1310 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksandarbl, Alibaba1981, Bane san, Boris BM, djboj, Dorcolac, draganca, ds69, Fabius, FileFinder, ILGromovnik, Istman, jackreacher011011, janbo, Joja2, kovinacc, kraJo, Krusarac, raketaš, S2M, sasakrajina, sevenino, shaja1, Srky Boy, suton, Vlada1389, vladulns