U masovnoj tuči na Vračaru dvoje mrtvih...

1

U masovnoj tuči na Vračaru dvoje mrtvih...

offline
  • Pridružio: 13 Jan 2006
  • Poruke: 80

Tuča u restoranu "Žuta greda" počela je jutros oko četiri sata i trajala je do dolaska ekipa hitne pomoći, oko pola sata kasnije. Marko Živojinović je povredama je podlegao odmah, a Milanov u Urgentnom centru, uprkos ukazanoj pomoći.
Drugo povređeno lice D.N. 1989. je u operacionoj sali. Lekari se bore za njegov život. Prema rečima Jovanovića, ima velikih izgleda da će se povređeni oporaviti.
"Hirurški tim koji se bavi transplatacijom jetre operisao je povređenog D.N. i njegovo stanje je stabilno", rekao je ranije danas direktor Urgentnog centra Vladimir Đukić, i dodao da su "povređeni L.N (22) i tri godine stariji B.M. (25) koji imaju povrede lica, grudnog koša i ekstremiteta, posle ukazane pomoći upućeni u druge zdravstvene ustanove".
Kako RTS saznaje, osam osoba je uhapšeno, jedna je maloletna a niko od uhapšenih do sada nije poznat policiji.

Potukli se zbog nezgodnog pogleda
Prema informacijama očevidaca, grupu mladića koji su došli sa devojkama, najpre su verbalno izazivali mladići koji su te devojke od ranije poznavali. U policiji je rečeno da je povod za sukob bilo dobacivanje jednoj od devojaka koja je bila u društvu napadača. I jedni i drugi su napustili restoran i potukli se na ulici. Osim pesnica, korišćeni su i noževi.
Ukazujući da je povod tuče "nezgodan pogled", zamenik načelnika odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske policije Vlastimir Vulikić je upozorio da je taj motiv odraz shvatanja da je ljudski život u sistemu vrednosti našeg društva na poslednjem mestu.
"Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih činjenica neophodnih za potpuno rasvetljavanje događaja", rekao je on.



DRUGARI POCIVAJTE U MIRU


Izvor: 24sata.rs

skandal...zbog neke klinke dvoje mrtvih..klinki je porastao rejting,a klinci kad budu dobili po 7 godina u 7 paviljonu u zabeli medju psihopatama imace dovoljno vremena da skapiraju sta su uradili..ali dok izadju bice kasno..

polako se vraćaju devedesete.....ponovo sa "gvožđem" u grad....
što se mora nije teško,ali je žalosno što je to jedini izlaz.....

Ма какве деведесете то је било златно доба,нема да сваки дан нађеш на неку тучу деце у новинама,дрога скупа и недоступна,а девојчице се нису тукле...ех,то су била времена.
Данас кад сниме тучу,окаче на youtube.Шта рећи него - ужас!

Nece se vratiti...Videces...
Nece to ovi "visi" dozvoliti...
Ranije niko nikada nije isao u popravni dom...A od kako su prosli zibori sve vise i vise cujem kako neko mora u popravni...Konacno da nesto pocinje da radi kako treba kod nas...Bar je to moje zapazanje...Naveo sam samo jedan primer...
Nemojte pogresno da me shvatite...Moj post nema nikakve veze sa politikom...

Nigde se ne pominje da ih je bilo dvojica i da je njih sestorica krenulo na tu dvojicu sa flasama kada su izlazili iz kafane. Nisam ni na jednoj strani, ali dobili su ono sto su trazili i jedni i drugi. (Jedne ceka robija, druge groblje.) Nagledao sam se dosta slicnih situacija kada grupa njih maltretira jednog ili dvojicu jer im se moze zato sto su brojcano nadmocniji. Ovog puta ta brojcana nadmoc nije bila presudna. Kao sto rece onaj inspektor u novinama, tuzno je da je u ovoj zemlji ljudski zivot poslednji na lestvici vrednosti. Zasluzuju kaznu i jedni i drugi. Koliku zasluzuju, to neka odredi onaj kome je to posao. Ovi iz zatvora ce ikad, ali ovi iz zemlje nece nikad. Sad

90ih se znalo ki je ko,i od koga se sklanjas a od koga ne, danas ne..Svi bi da budu KRIMOSI i mafije,a imaju m-da ka komarci..Izvaditi noz je najlakse,a sta da je poginuli klinac imao utoku i isalterisao ih u samoodbrani..odgovarao bi i dobio bi jos vise nego sto ce dobito ova dva morona!!

Eh sad...Sta bi bilo kad bi bilo...
Jednostavno ako ih je bilo 6 na 2...Ja ne bih cekao da me ovi izbodu flasama...
Isto bih postupio...Meni je moj zivot najvazniji...
Zato gledam da ne nosim noz sa sobom...U takvim situacijama cove se bori za zivot...

Drugari moji neka vam je laka crna zemlja, pocivajte u miru....

REALNO idioti ! GUZ - Glavom U Zid

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 815 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 770 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: AMCXXL, Apok, babaroga, bobomicek, cavatina, CheefCoach, dankisha, Daxi184, Frunze, Georgius, havoc995, hooraay, jackreacher011011, Koca Popovic, Koridor, ksyyaj, lucko1, maiden6657, MB120mm, mercedesamg, milenko crazy north, nemkea71, nextyamb, operniki, opt1, panzerwaffe, RJ, robytz, royst33, sevenino, Shinobi, sokars, suton, theNedjeljko, VJ, VP6919, wizzardone, yufighter, 125