U obliku šumice?

U obliku šumice?

offline
  • Pridružio: 23 Okt 2010
  • Poruke: 0

Da li ste, nekim slučajem, gledali današnje izdanje emisije Sanje Marinković? Gosti su bili miljenici ženskog auditorijuma – Savo Milošević, Andrija Milošević, Milan Kalinić i Nikola Rokvić. Ocena emisije, u celini, je “ništa posebno” – tipična Sanjina emisija. Kalinić i Milošević (Andrija) su, naravno, po običaju, prosipali neke fazone, ali meni njihov humor, već odavno, nije simpatičan. Lično se naježim kad ih vidim u paru! Malo mi je (malo više) izlizan humor koji forsiraju “Banjo” i ljubimac hiljada baki koje redovno prate “Sve za ljubav”. Ali neću sad da pišem o njihovoj duhovitosti. Naravno, svako ima svoj ukus, ali mislim da o ukusima treba raspravljati (dobro, ne bas raspravljati jer rasprava ume da se jako zakuva, ali svakako treba divaniti o ukusima), međutim, nisam hteo da pišem o tome.

Ono što je mene inspirisalo da napišem ovaj post je pitanje koje je postavila jedna devojka iz publike.

Da napravim mali uvod: U publici su bili hokejaši “Partizana”, neki Kanađani, takođe hokejaši, i devojke koje pohađaju školu novinarstva i medijskog nastupa koju vodi, glavom i cipelicom, Sanja Marinković i njena koleginica Vesna Dedić. Običaj je (a u cilju sticanja praktičnih veština) da Sanja svoje “pulenice” dovodi u svoju emisiju kako bi im pružila priliku da poznatim ličnostima (o tim poznatim ličnostima tek može da se piše) postave neka pitanja. Emisija je imala svoj tok - malo ozbiljnosti, malo više lake komedije, malo svađe između Andrije i Milana ko će prvi da kaže neki fazon, a onda su došla na red pitanja iz publike. Devojke su počele da postavljaju škakljiva pitanja slatkim i uspešnim momcima. Sve je to bilo bledo i sladunjavo, dok nije došao ključni momenat u emisiji! Prava bomba! Senzacija! Iznenađenje, i za goste i za prisutne u publici i za Sanju i, pretpostavljam, za gledaoce kraj malih ekrana! I sve to zbog jednog, škakljivijeg pitanja! Devojka (ne sećam se da li je rekla ime, ali to nije ni važno) je postavila sledeće pitanje:

“Kada dođe do prvog seksualnog odnosa sa nekom devojkom, da li vam se više sviđa da devojka nosi tange ili bokserice ili da ništa ne nosi?”.

Složićete se - pitanje sa merom i ukusom. Da li su je tome učili u školi ili je posredi bila trenutna inspiracija, pitanje je sad? Mislim da, kad je već imala želju i ideju da pita nešto originalno, bilo bolje da ih pita:

“Kada dođe do prvog seksualnog odnosa sa nekom devojkom, da li vam se više sviđa kad je obrijana ili kad je fazonirana ili kad je u obliku šumice?”!

To bi svakako bila prava senzacija i siguran sam da bi već sutra bila glavna tema u novinama! O tome bi se pričalo. Kafica bi bila još slađa kad bi ste je zašećerili pričom o šumici. Pazite samo da ne bude dlake u kafi! To pitanje bi nahranilo znatiželju prosečnog Srbina. Onog Srbina koji redovno prati “Farmu” uživajući u svađama i željno iščekujući seks u štali. Onog Srbina koji zove Sašu Popovića da bi rekao ko ga na “Farmi” nervira, kako bi izbacio teret i nelagodnost iz sebe i kako bi onda, mirne duše mogao da ode na spavanje da sanja neko bolje sutra. Šta sve narod zanima i neće da pita, to nije normalno! Mislim, stvarno nema kraja senzacionalizmu u srpskom novinarstvu! Ko zna kakvih ćemo se još pitanja naslušati!

Neko je jednom rekao da ne postoje glupa pitanja, već da postoje samo glupi odgovori. Rekao bih da je njeno pitanje bilo poprilično retardirano, ali nažalost nismo mogli da čujemo odgovor.

Umesto odgovora, samo su se svi nasmejali!

Željko Miščević

Jednog dana bice od tebe veeeliki covek!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1103 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 5 sakrivenih i 1061 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ajo baba, anta, cavatina, CikaKURE, Dimitrise93, Djokislav, DonRumataEstorski, FOX, helen1, HogarStrashni, ikan, Ilija Cvorovic, Karla, Krvava Devetka, kubura91, kybonacci, Leonov, mercedesamg, Mercury, mikrimaus, Milos ZA, MiroslavD, nemkea71, nenad81, ObelixSRB, opt1, Pikac-47, procesor, Srle993, stalja, stegonosa, suton, Trpe Grozni, Vladko, VP6919, |_MeD_|