Zašto volim MyCity

Zašto volim MyCity

offline
  • Pridružio: 14 Feb 2008
  • Poruke: 12391

Ovo pišem kao član koji će uskoro napuniti 4 godine od registracije na MyCity.

Zašto volim MyCity :

1. Društvo
- Sam forum je zaista dosta specifičan, imaš grupu ljudi koja diskutuje i deli ista mišljenja (kao i različita), javljaju se ozbiljne diskusije i svi članovi su primerni, razumni, dosta tema humanitarne svrhe, dosta tema koje se bore protiv poroka.

2. Pravila foruma
- Za razliku od drugih foruma ovde je zaista jedna prijatna atmosfera, nema 18+ stvari, nema tone OT-a, nema piraterije, nema stotine i stotine banera.

3. Ljubaznost urednika
- Za razliku od drugih foruma ovde uvek imate pomoć 24/7 i podršku bilo da ste nov ili stariji član, bez obzira na vaše stanje urednici će uvek pomoći i izaći u susret

4. Kvalitet diskusija
- Ovaj forum ima tone i tone kvalitetnih diskusija gde možete naučiti sve i svašta, sve što je potrebno jeste da pročitate celu temu i naučićete nešto što niste ni znali ranije da postoji, tu su i kvalitetni tutorijali iz raznih oblasti, saveti, šeme, sjajne teme o muzici, filmovima, igrama, elektronici, zdravlju, ma sve na jednom mestu.

5. Kvalitetne korisničke grupe
- Imamo sjajnu atmosferu korisničkih grupa, Borba protiv računarskih zaraza, fenomenalni opisi filmova, super vesti, muzika i sve to na jednom mestu. Profesionalna pomoć je uvek tu.

6. Rešavanje problema
- Od računarskih pa sve do ljubavnih tu su razni savetnici koji jedva čekaju da izađu u susret, rešiće vaš problem bilo da je životni ili tehnički, profesionalna pomoć je uvek za temu ispred vas a sve što vi treba da uradite jeste da pitate.

7. Ono što je neopisivo
- MyCity je nešto zaista neopisivo, jedno prijatno mesto gde ćete uvek biti zadovoljni i sretni šta god da radite, društvo je fenomenalno, tone diskusija, saveta, pomoći, i najpre svi članovi ovog grada, koji se izdvajaju, to izdvaja MyCity, naš gradić koji se munjevitom brzinom širi.

Još jedna godina će biti iza nas, želim vam ovom prilikom sretne Novogodišnje praznike, puno sreće u svemu što radite i zahvaljujem se urednicima koji se godinama trude da MyCity bude ono što jeste, i bez sumnje uspevaju u tome. smešak Zagrljaj
Ziveli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 557 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 1 sakriven i 549 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Milos82, MilosKop, Motocar, Parker, pein, raykan, sasa76