Završen 7. muzički festival “MUZIKALNI KUTAK 2008”

Završen 7. muzički festival “MUZIKALNI KUTAK 2008”

offline
  • Pridružio: 21 Okt 2008
  • Poruke: 0

Sinoć je u prepunoj sali pozorišta timočke krajine “Zoran Radmilović” održan 7. muzički festival za decu i mlade „Muzikalni Kutak 2008”. Na ovogodisnjem festivlau okupilo se 12. takmičara u kategoriji dece i to iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Kvalitet kompozicija i izvođača na 7. “Muzikalnom Kutku”, bio je na najvišem nivou tako da je žiri imao težak zadatak da odluči ko je najbolji. Upravo iz tih razloga dodeljene su tri prve nagrade za interpretaciju, i to Nastasiji Škorić, Anici Cvetković i Zori Vešković. Slično je bilo i kad su u pitanju druga i treća nagrada, dodeljene su dve druge nagrade za interpretciju Aleksandri Malićanin i Nini Bracanović, i dve treće Jani Mirković i Tamari Dmitrović. Nagrada za kompoziciju pripala je Bojanu Rakočeviću, za aranžman Saši Gajiću, nagrada za scenski nastup Dora Škapul, nagrada za najmlađeg intepretatora Dunji Milivojević, i dve specijalne nagrade Mariji Miletić i Tamari Ðukiđ.
Veče je otvorila Sonja Škorić prošlogodišnja pobednica festivala, a kao gosti nastupili su još Jovana Timotijević i Jelena Bencun.
Ove godine nije bilo takmičarskog dela kategorije za stariji uzrast, ali je održano revijalno veče posvećeno savremenoj pop muzici, sa izvođačima iz grada.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 879 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 4 sakrivenih i 848 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: DragoslavS, drimer, Fulcrum, kybonacci, Lieutenant, maiden6657, MB120mm, mikrimaus, Milometer, Misha V, Mr. Majevica, ozzy, pein, royst33, S-lash, S2M, savaskytec, Srle993, Steeeefan, Sumadija34, Trpe Grozni, Tvrtko I, Vlada1389, Webb, wolf431, wulfy, ZetaMan