danasnje devojke

1

danasnje devojke

offline
  • Pridružio: 21 Dec 2006
  • Poruke: 0
  • Gde živiš: Novi Sad

kada gledam stare filmove kada su devojke birale od udvaraca,a danasnje devojke nasrcu,toliko da se momci povlace.uloge su se skroz promenile.kuda to ovaj svet ide?devojke su postale nasrtljive (sto sigurno momcima odgovara) ali su izgubile reputaciju koja ih je pratila.sta li je sledece?

Nema nishta loshe u tome shto devojke nasrtju Very Happy
Zashto ne pritji nekome ko ti je interesantan ili shta vetj, nego chekati njega da uchini prvi korak?

bellucci ::Nema nishta loshe u tome shto devojke nasrtju Very Happy
Zashto ne pritji nekome ko ti je interesantan ili shta vetj, nego chekati njega da uchini prvi korak?


Bellucci, evo ubi me ako razumem šta si hteo-la reći! Na kom je to jeziku? Jednom su mi zamerili zbog kritike takvog pisanja ali ovo je stvarno prevršilo svaku meru.

^ hteO retji...
jbg, ne mogu ti objashnjavati
potrudi se pa tjesh skapirati ;-)

Prosto , devojke su slobodnije jer im je doshlo u glavu da "nije sramota" prici muskarcu i dati mu one "signale" kako bi on video da mu se svidja ... To je bar moje misljenje Smile

Moze se reci i da su danasnje generacije naprednije ali ce pre biti da nema vise pravih muskaraca,vec ima sve vise kukavica,razmazenih derista koja ulaze u zivot nespremno i sa vecitim osloncem na roditelje.
Nekad su muska deca sa 15-16 godina bila skoro spremna za samostalan zivot jer su ih tako roditelji vaspitavali.Medjutim promenilo se nesto od tada i zene sve vise uzimaju "stvari u svoje ruke" kad vide da nema nista od cekanja.

Ali kao sto sto rekoh na pocetku,mozda su samo danasnje generacije naprednije....

Ili možda zato što ima više žena nego muškaraca. Pa žene ne žele da čekaju da im "onog pravog" preotme konkurencija, pa idu u napad! Very Happy

ja se slazem sa Lonely Eagle. Kako ide generacija sve manje ima pravih muskaraca, a sve vise kukavica ili onih koji glume nesto pa nece da pridju.
ja sam to pocela da posmatram kad izadjem negde. lik me gleda celo vece ali kulira, pa sta sad jel ocekuje od mene da nacinim prvi korak ili sta? ne znam u cemu je problem da pridje, pa necu ga pojesti.
ne znam uopste u cemu je problem u danasnjem vremenu kad se sve izokrenulo..

@Catrin

Kad smo vec zapoceli pricu....ima tu jos nesto.Ne znam da li si primetila i da se sve vise devojaka ponasa kao da su nedostizne,zamisljaju nesto o sebi,prave se vazne i da im niko nije dostojan.
Eh,razumem ja i zasto to rade,ali samo nesto ne shvataju,a to je da postizu sasvim suprotan efekat od onog koji zele.Muskarci takve ne podnose i odmah izbacuju iz plana za neko upoznavanje nebitno da li je to zbog straha od "sigurnog" odbijanja ili jednostavno im idu na zivce kao sto je kod mene slucaj.

Da,ali oni koliko sam provalila izbacuju iz plana (i to vrlo cesto) i one koje se ne ponasaju tako, verovatno zato sto imaju u glavi upravo te osobe koje se ponasaju kao nedostizne.
meni uopste nije jasan ceo taj sklop ponasanja, pa sta mozes da izgubis ako probas, pridjes pa ako te odbije boze moj nije smak sveta.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1046 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 2 sakrivenih i 1007 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., antonije64, Arahne, Asparagus, Bubili, Cassius Clay, cenejac111, dankisha, draganl, gorval, goxin, HrcAk47, hyla, ikan, Ivica1102, kokan0905, kolle.the.kid, krangovotelo, Kubovac, Leonov, ljuba, Lucije Kvint, Luka Blažević, Mcdado, milan.vukovic, milimoj, Milos82, opt1, Ripanjac, ser.hill, Srki94, Stoilkovic, Sumadija34, vathra, Vlada78, vladaa012, Zoca