dilema

1

dilema

offline
  • Pridružio: 14 Sep 2007
  • Poruke: 15
  • Gde živiš: Beograd

Da li zena treba da se uda po svaku cenu samo zato sto joj prolazi vreme ili treba da ceka onog pravog pa makar se nikad ne pojavio?
Imam 26 god. i vec me sa svih strana bombraduju pitanjima kad ce udaja, deca i ostalo. A meni je muka od tog pritiska. U vezi sam vec 4 god. ali nisam bas najsigurnija da li zelim s njim da provedem ostatak zivota. Volim ga, ali osecam da nije to to.

Time will tell

Kada te sledeci put pitaju kada ces da se udas, reci im da si homo, ali da ti je on samo maska...prestace sa pitanjima.

A i da ti dam moje misljenje....naravno da ne treba da se udas po svaku cenu, ako posle cetiri godine mislis da to nije to, malko ohladite vezu, pa vidi sta osecas prema njemu kada ti nije tu...mozda ces tada videti da ne mozes bez njega

Pravi se veoma retko pojavljuje, tako kao da je pao s neba i dosao iz legende. To je trip iz ljubavnih romana. Pravi je onaj za kojeg posle 4 godine veze mozes da kazes da ga volis i prihvatas takvog kakav je. Posve je drugo pitanje da li ti zelis brak, porodicu i obaveze.

Duhovito, sad ne znam kako bi moji roditelji reagovali kada bi im rekla da sam lezbejka!
Mislim da u sustini mene muci brak kao takav, jer plasi me cinjenica da se vezem za nekog za ceo zivot.
Verovatno je moj decko onaj pravi, ali sam ja puna sumnji, jer sa jedne strane zelim da budem sa njim, a sa druge plasim se da cu nesto propustiti u zivotu ako ostanem s njim za ceo zivot, pogotovo sto mi je on prva prava ljubav i prvi i jedini muskarac u zivotu.

Ako mislis da ces nesto propustiti zato sto ti je on prvi muskarac u zivotu, onda gresis, sve je to manje vise isto....neko to radi na ovaj ili onaj nacin, nekome je ovakav ili onakav...nema tu neke bitne razlike. Posto kazes da ti je momak prava ljubav nije mi jasno sto si onda u dilemi??? A uvek mozes i napraviti neki kratak izlet, cisto da proveris moje tvrdnje da je sve to isto i da nema neke razlike.

Pa u dilemi sam, jer treba da se odlucim da li hocu da se udam za njega, jer on zeli da se uskoro uzmemo. Prava ljubav mi je u smislu, sto mi je prva prava veza, jer pre njega sam imala dve, tri vezice krace od mesec dana. E pa verujem ti na rec ako kazes da je to sve manje vise isto, i da nista ne propustam. :-)
Poz i hvala na dobrim savetima

Ih bre, imaš tek 26 godina, nema mesta žurbi.. Smile Ako misliš da ne bi mogla da provedeš ostatak života sa njim, moram da te pitam šta onda tražiš sa njim? Pa još četiri godine? Trošiš vreme i sebi i njemu. Ako u tebi postoji promil sumnje da ta veza nema perspektivu moj ti je savet da sa tim odmah prekineš jer će vremenom iz promila ta sumnja preći u procente..
Što se braka tiče, samo opušteno imaš još dosta vremena da na tenane razmišljaš..

pa, zašto bi se uopšte ikada udavala? brak je samo ostatak prošlosti i kao takav je prevaziđen Wink

eto, ja nemam nameru nikada da se ženim (a naravno da i mene smaraju rođaci i prijatelji pitanjima "kad ćeš?")

zivot stoji iznad bilo kakvog ugovora a kamoli bracnog....
lamore est lenfant da la liberte.....ili ti po nasem ljubav je dete slobode....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1211 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 8 sakrivenih i 1152 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Acivi, adamantadv, ajo baba, armor, Atomski čoban, bladesu, bokisha253, Brana01, cinoeye, darcaud, dekan.m, Dimitrise93, djboj, dragoljub11987, dule10savic, flash12, Futurama, Georgius, goxin, Kaplar2, Karla, Kubovac, Lieutenant, Metanoja, mgolub, mikrimaus, milenko crazy north, milimoj, Milos ZA, mkukoleca, moldway, ozzy, Panter, panzerwaffe, pein, Rakenica, raketaš, robertino, royst33, ruger357, sombrero, stalja, suton, Tragač, tubular, Wrangler, zdrebac, Žrnov, žeks62, 1107