HTC Desire HD - problem prilikom root-ovanja

2

HTC Desire HD - problem prilikom root-ovanja

• Pridružio: 18 Jan 2012

A da probam ovo reboot system now i vidim sta ce se desiti?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Gde živiš: Beograd

Slobodno, ne mozes nista pokvariti pokusavanjem da se upali telefon...

Ovde je resenje ili da odradis Wipe data/factory reset ili da flesujes ROM. Cini mi se da je nemoguce popraviti taj bootloader

Kliknuo sam reboot i sad mi je telefon upaljen normalno, radi sve. Probacu da ga rootujem sjutra opet, samo pazljivije. Hvala gospodinu TwinHeadedEagleu Very Happy

• Pridružio: 09 Avg 2011
  • Gde živiš: Beograd

Ja sam skoro rutovao Desire X, i nije bilo problema. Evo vidis ovde nije zeznut bootloader srecom. Probaj opet, samo prati pazljivo uputstvo, moraju drajveri biti instalirani.

Drajveri su problem bili 99%. Rootovacu ga zajedno sa prijateljem koji se bolje razumije.

• u administraciji
  • Pridružio: 16 Okt 2010
  • Gde živiš: KRAGUJEVAC

Za 30min biće napisan tutorijal, za root, s-off, cwm. Sve u jednom kliku.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1088 korisnika na forumu :: 69 registrovanih, 5 sakrivenih i 1014 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleph_one, Andy, Asteker, bojcistv, Bombona, boromir, Centauro, Dare, dekan.m, Dogma21, Dorcolac, Draganeli, Džekson, Feller, Flanker-G, GeoM, Hitri, joca83, Joint Chief, Kanader, KizJ, ladro, luka35, Marko88, MaRtInsrbija1993, Medojed, mercedesamg, mikrimaus, milanpb, MILO-VAN, mir juzni, Mićko, Moldovan, MozesMeZvatiKakoGodHoces, Mrav Obrad, nebojsag, nenad81, nerevar, nixos, orjen, ostoja, pein, Plumbum, proka89, Qvazimodo, sasics, shlauf, simicnenadbg, Smiljkovich, Snorks, Solunac na steroidima, Sonic, stefanmpurtic, styg, SympathyForTheDevil, t.e.m.p.l.a.r., tanzanija, Tas011, Titan, tubular, vazduh, Vlado82, voja64, vrlenija, yrraf, Zec, Zmaj Tolak, zokizemun, zziko