Angelina Jolie

44

Angelina Jolie

meni andja izgleda super, nije mi mnogo ni mrsava, ili ja to ne vidim dobro, taman kako treba, bolje da je mrsava nego debela... mada, iskreno, nije mi vise ono sto je nekad bila, malo se proruznjala... ali dobro...

17. oktobar, Angy na snimanju, a tu je i Brad! Smile



Klint Istvud snima dramu sa Andjelinom Džoli


Američki glumac i režiser Klint Istvud snima dramu sa radnjom smeštenom u Los Andjelesu 1920-ih godina, a junaci filma biće Andjelina Džoli i Džon Malkovič.

Film "The Changeling" ("Ružno pače") prati priču o ženi čiji sin biva kidnapovan. Akcijom policije, majka dobija bebu nazad, ali situacija se komplikuje, kada shvati da to nije njeno dete.

Malkovič, koji je sa Istvudom saradjivao na filmu "Na liniji vatre" iz 1993, igraće sveštenika, navodi list. Klint Istvud dobio je dva Oskara za režiju, za "Neoprošteno" i "Devojku od milion dolara" (2005).

(Beta/MONDO)

Dopuna: 18 Okt 2007 6:05



Dženifer i Andjelina buduće komšinice


Glumica Dženifer Aniston mogla bi uskoro da postane nova komšinica bivšem suprugu Bred Pitu i njegovoj životnoj partnerki Andjelini Džoli.

Glumica, koja je poslednjih godina živela u Los Andjelesu, ozbiljno razmišlja o mogućnosti selidbe u Njujork, gde od pre nekoliko nedelja žive Pit i Džoli, kako bi pobegla od paparaca i očiju javnosti. Ili možda da bi bila bliže svom bivšem?

U intervjuu za američki magazin Harpers Bazar, nekadašnja zvezda popularnih "Prijatelja" je priznala da je spremna da spakuje kofere i promeni svoj život kako bi pobegla od paparaca koji je neprestano saleću.

"U Los Andjelesu ne možete da izadjete iz kuće, a da vas ne zaslepe blicevi paparaca. Medjutim, na vrhuncu slave uspela sam da šetam više blokova Njujorkom, i niko se nije ni okrenuo da me pogleda, a kamoli da me fotografiše" rekla je ona.

"Ako se udaljim od paparaca i ako ne znaju gde sam, mogu slobodno da se šetam satima", objašnjava Aniston, i dodaje da je umorna od života u Los Andjelesu.

Kako prenose mediji, par "Brandjelina" se nedavno preserlio u Njujork, gde su prvih nekoliko dana bili u hotelu, a zatim iznajmili stan u blizini privatne škole koju pohadja njihov usvojeni sin Medoks.

Prema pisanju "Njujork Posta", njih dvoje stan od 550 kvadratnih metara plaćaju 100.000 dolara.

(MONDO)

Dopuna: 22 Okt 2007 19:34

18. i 19. Oktobar. Angy i dalje na snimanju filma



Dopuna: 22 Okt 2007 19:35

Bred i Andjelina žele da se nastane u Evropi


Bred Pit i Andjelina Džoli tragaju za kućom u Evropi u kojoj bi živeli sa svoje četvoro dece, izjavio je američki glumac u intervjuu španskom listu ABC.

"Pošto vodimo vrlo nomadski život, voleli bismo da i u Evropi imamo stanicu. Tamo se više pažnje poklanja onome što se dogadja u svetu i odatle je lakše stići u Afriku i Aziju", kazao je glumac nedeljnom dodatku španskog dnevnika.

"Želimo da naša deca imaju širu sliku sveta. U Španiji, Italiji i Francuskoj je kvalitet života dobar, što je veoma pozitivna stvar", dodao je.

Pit (43) i Džoli (32) roditelji su usvojenih Madoksa (6) iz Kambodže, trogodišnjeg Vijetnamca Paksa i dvogodišnje Etiopljanke Zahare, i biološki roditelji 16-mesečne Šajlo.

Par, koji je 2005. snimio film "Gospodin i gospodja Smit", želi da usvoji još dece.

"Nismo završili s tim. Imamo mnogo sreće što imamo sredstava za to. Ali, to je i nešto više. Ne mogu da zamislim život bez naše dece. Mogu samo da pozovem ljude da ih usvajaju", Pit.

Par i njihovo četvoro dece otputovali su iz Njujorka u Los Andjeles, gde Andjelina snima novi film Klinta Istvuda "The Changeling".

(Beta)



Dopuna: 24 Okt 2007 23:59

23. oktobar



Dopuna: 27 Okt 2007 19:41

26. oktobar Angelina na snimanju filma u Pasadeni LA



Dopuna: 30 Okt 2007 19:51

Fotke novog Andjinog filma "Wanted"! Zvanicno izlazi 28. marta 2008! I Angelina sa Madoxom u prodavnici igracaka, LA 28. okotobar!



Dopuna: 01 Nov 2007 1:16

Jos fotki i trailer iz filma "Wanted"!!!!




I malo trac vesti! Very Happy

Andjelina Džoli trudna?


Jedna od najlepših glumica holivuda i humanitarka Andjelina Džoli ponovo je u centru medijske pažnje jer je navodno trudna. Italijanski mediji su prvi objavili ovu vest, nakon što je Andja u zadnji čas otkazala govor na konferenciji posvećenoj budućnosti dece u svetu zbog "privatnih razloga".

Željno iščekivani govor Andjelina je otkazala zbog privatnih razloga, a italijanski mediji tvrde da je u pitanju saznanje da ona i Bred Pit očekuju drugo biološko dete, što ide u prilog njihovim poslednjim medijskim istupima u kojima nisu krili koliko žele proširiti porodicu još jednim članom.

Portparol centra Pio Manzu, u kojem se konferencija održava Leticia Manjani, nije za tabloid "San" (The Sun) mogla potvrditi da je reč o trudnoći, ali je ipak rekla da italijanski mediji tačno izveštavaju.

Andjelina je nedavno priznala da bi volela da ima još jedno biološko dete, ali je i rekla da za to još nije pravo vreme. Istu priču je ponovio i njen muž Bred Pit, a u jednom od intervjua je izjavio da njih dvoje žele i peto i šesto i sedmo i osmo dete!

(MONDO)

Dopuna: 01 Nov 2007 1:17

Angie @ International Women's Media Foundation's Courage Awards, California, 30/10/07



Dopuna: 06 Nov 2007 4:38

4. i 5. novembar! Angelina na promociji izlaska DVD izdanja "A Mighty Heart", zatim sa Entoni Hopkinsom u emisiji "Dobro jutro Amerika" i kasnije tog dana na snimanju filma "The Changeling"!



Dopuna: 08 Nov 2007 21:24

Angelina Jolie i Brad na premijeri animiranog filma Beowulf, 6. novembar LA!



Video sa premijere i jedna veoma srecna devojka kojoj se Angy potpisala na majici( tj. na grudima Smile )!


Angy na setu snimanja filma The changeling sa Paxom!

Stvarno bi trebala da se ugoji... Mnogo je mrsava i do izrazaja joj dolazi ionako prevelika glava u odnosu na telo... Angie jedi!!! A i Bred mi se dosta proruznjao... NIJE VISE ONO STO JE NEKAD BIO... ostario... Ako neko ima adresu nekog sajta od Billiy-a Zane-a neka mi je pošalje. PLEASE! poooooozzzzzzz everybodv's

7. novembar na setu novog filma!



3. novembar Angy na konferenciji za film Beowulf




Bred i Andjelina žele ranč Majkla Džeksona?


Holivudski glumački par Andjelina Džoli i Bred Pit smatraju kako je imanje Majkla Džeksona "Nedodjija" idealno mesto za odgajanje njihove dece.

Andjelina i Bred svakodnevno prate novosti o Nedodjoji, i navodno im se najviše dopadaju mere zaštite, kao i veliki teren za igru.

Glumački par se ranije ove godine odselio iz Los Andjelesa, grada kojeg smatraju izrazito nepovoljnim za odgajanje usvojenih Medoksa, Zahare i Paks Tijena, i biološke ćerke Šajlo Nuvel.

Iako su zainteresovani, ipak je neizvesno da li će im se želja ispuniti.

Portparol Majkl Džeksona Rejmona Bejl tvrdi da pevač neće izgubiti svoj ranč u Kaliforniji, pošto redovno izmiruje svoje finansijske obaveze.

Ona je demantovala navode medija, koji su objavili da se pevač ne pridržava obaveze otplate kredita od 23 miliona dolara koji je uzeo za ranč, prenele su agencije.

Na ranču Nedodjija, nazvanom po priči o Petru Panu, dečaku koji nije želeo da odraste, nalaze se zabavni park i zoološki vrt.

Prema podacima okruga Santa Barbara, ranč je na spisku objekata pod hipotekom koji će biti oduzeti ovog meseca, zbog čega su mediji najavili da će pevač izgubiti imanje.

Prema istim podacima, Džekson duguje 23,2 miliona dolara na ime otplate kredita od 23 miliona dolara za ranč, koji je napustio posle sudjenja 2005. zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika, za šta je oslobodjen optužbi.

(MONDO)

Andjelina: Nisam baš neka kuvarica


Andjelina Džoli je nedavno priznala da nije vična varjači i da joj je često potrebna pomoć sa strane kada poziva prijatelje na večeru.

"Znam da nisam neka kuvarica. Pokušaću da nešto pripremim za Dan zahvalnosti, ali mislim da niko to ne želi!", kazala je holivudska zvezda.

Glumica je rekla da će tradicionalni ručak za nacionalni praznik SAD, koji se obeležava poslednjeg četvrtka u novembru, u njenoj kući biti multikulturalan, u znak poštovanja prema različitim korenima njene dece.

Pored biološke kćerke Šajlo Nuvel, Andjelina ima troje usvojene dece Medoksa iz Kambodže, Etiopljanku Zaharu i Vijetnamca Paksa.

(Tanjug)

Dopuna: 11 Nov 2007 21:21

10. novembar Angelina u Londonu, dolazak na aerodrom i vecernji izlazak sa Bradom.



Dopuna: 13 Nov 2007 1:19

Angy na premijeri filma "Beowulf"! 11. novembar, London



Dopuna: 14 Nov 2007 6:48



Andjelina, Bred i cveće maka za "Beovulfa"


Američka glumica Andjelina Džoli potpisivala je autograme i ćaskala sa obožavaocima pred britansku premijeru njenog novog filma "Beovulf" na Lester skveru u Londonu.

Glumica, odevena u crne kožne pantalone i uzak džemper, na premijeru je došla sa svojim momkom Bredom Pitom. Oboje su u reveru nosili crveni cvet maka, u čast Dana sećanja, kojim se u Britaniji odaje počast vojnicima poginulim na dužnosti.

"Tako je lepo videti sve ove obožavaoce ovde, uvek je tako. Neko vreme nisam bila ovde. U Londonu sam živela nekoliko godina i planiram da češće dolazim", kazala je novinarima Andjelina Džoli.

Pit se držao podalje od novinara. "Večeras ne radim", kazao je kratko glumac.

Režiser Robert Zemekis snimio je priču o gotskom kralju tehnologijom sličnom onoj koju je koristio u filmu "Polar ekspres" - živa radnja obradjena digitalnom animacijom.

U filmu, u kojem igra i Entoni Hopkins, Andjelina Džoli igra Beovulfovu suparnicu, Grendelovu majku.

Andjelina Džoli kazala je da je posebno uživala snimajući scene sa glumcem Rejom Vinstonom, koji igra Beovulfa. "On je neverovatan, želim da uskoro ponovo radim sa Rejom pošto je toliko zabavan. Briljantan je", rekla je glumica.

Beovulf je jedna od najstarijih zapisanih epskih pesama na staroengleskom jeziku. Precizan datum njenog nastanka nije poznat, ali je pesma prvi put zapisana oko 1000. godine nove ere.

Pesma prati život herojskog gotskog kralja, Beovulfa, i njegove tri velike bitke sa čudovištima: prvim trolom Grendelom, sa Grendelovom majkom, i konacno sa zmajem koji bljuje vatru, koji ga na kraju ubija.

(Beta/MONDO)

Dopuna: 16 Nov 2007 3:23



Andjelina i Bred kupili "Etiopiju" u Dubaiju


Andjelina Džoli Bred Pit kupili su jedno ostrvo u veštačkom arhipelagu na pučini kod Dubaija, u želji da promovišu ekološki način života, piše jedan emiratski dnevnik.

Ostrvo, oblika Etiopije, deo je mega-projekta izgradnje 300 veštačkih ostrva pod nazivom "Svet", navodi list "Emirejts tudej".

"Zlatni holivudski par", koji se zbližio na snimanju filma "Gospodin i gospodja Smit" iz 2005, namerava da ostrvo upotrebi kao lokaciju za promovisanje načina života koji je u skladu sa prirodom i njenim očuvanjem.

Predstavnici američkog para i nekoliko pouzdanih izvora potvrdili su vest o kupovini ostrva, ali kompanija za nekretnine Nekhil, promoter projekta, nije želela da potvrdi tu informaciju, dodaje lista iz Dubaija.

Bred Pit (43) i Andjelina Džoli (32), imaju troje usvojene dece, šestogodišnjeg dečaka Medoksa iz Kambodže, trogodišnjeg Paksa Tijena iz Vijetnama i dvogodišnju Zaharu iz Etiopije, i zajedničko biološko dete, devojčicu Šajlo Nuvel staru 16 meseci.

Susedi u Dubaiju biće im milijarder Ričard Brenson i pevač Rod Stjuart.

Projekat "Svet", koji još nije završen, pokrivaće 5,5 miliona kvadratnih metara, od kojih 930.000 kvadratnih metara čine plaže.

Cena ostrva varira izmedju 6,2 miliona i 36,7 miliona dolara, a veličina od 11.148 do 41.806 kvadratnih metara. Razdaljina izmedju ostrva je oko sto metara.

(Beta)

Dopuna: 19 Nov 2007 6:54



Bred i Andjelina i seksi alatkice


Iako se u poslednje vreme "šuškalo" o nesuglasicama izmedju Andjeline Džoli i Breda Pita, izgleda da slavni par nema nikakvih problema u vezi.

Andjelina, koja u Londonu promoviše svoj novi film "Beowulf", i Bred vidjeni su kako ulaze u jedan od najotmenijih seks-šopova u britanskoj prestonici, Coco De Mer, na Kovent gardenu, prenosi "Dejli mejl" (Daily Mail).

Izvor blizak slavnom paru kaže da njih dvoje nisu ni pokušali da prikriju svoj odlazak u radnju: "Bred i Andjelina su vozaču rekli da ih vozi pravo u seks-šop", dodajući da oni "nisu prosto naišli na prodavnicu i odlučili da udju, već su planirali kupovinu".

Posle sat vremena, vidjeni su kako zadovoljni napuštaju prodavnicu noseći punu torbu, ali je ostala tajna da li je to bila neophodna investicija, ili najava prinove u porodici Džoli-Pit.

(MONDO)

Dopuna: 20 Nov 2007 19:14

Angy sa Maddoxom u kupovini! Beverli Hils, 18. novembar



Dopuna: 25 Nov 2007 21:46



Angelina Jolie medju zabavljačima godine

Američki magazin Entertainment Weekly proglasio je britansku autorku Džoan Rouling za zabavljača godine. Autorka romana o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru uspela je da, kako je saopšteno u obrazloženju odluke, "navede ljude da tegle njene ogromne starinske knjige, štampane na papiru, kao da se radi o najnovijim svetskim napravama za zabavu".

Magazin je odredio nekoliko kategorija u koje je razvrstao umetnike zabavljače, a koje podsećaju na djačke titule: najbolji u odlazećoj generaciji, najpopularniji, najsmešniji, najtalentovaniji i onaj o kome se najviše priča.

Glumac, reditelj i aktivista Džordž Kluni našao se na listi najboljih odlazeće generacije, zbog toga što je "vešto izbalansirao održivost na bioskopskim blagajnama sa ličnom odgovornošću". Na istoj listi su i glumci Andželina Džoli, Vil Smit i glumačka ekipa serije "Porodica Soprano".

Glumac Met Djemon je medju najpopularnijima, zajedno sa kantri pevačicom Keri Andervud, Džonijem Depom i Kanijeom Vestom, dok su na listi najtalentovanijih pevačica Rijana i glumci Zak Efron.

Medju najsmešnijima su glumica i pevačica Vanesa Viljams i članovi porodice u istoimenoj crtanoj seriji "Simpsonovi", a pevačica Ejmi Vajnhaus je medju onima o kojima se najviše priča.

(Beta)

Pa ovde ima vise slika od Jolie nego na svim ostalim sajtovima gde se njene slike pojavljuju Smile
Ovaj blog ce jednog dana nadmasiti Zeljavu Very Happy

Bojan ::Pa ovde ima vise slika od Jolie nego na svim ostalim sajtovima gde se njene slike pojavljuju Smile
Ovaj blog ce jednog dana nadmasiti Zeljavu Very Happy


Nema bas vise, od par sajtova, ali trudim se, hehe! Smajli

Sada cu malo ispasti glupa, ali sta je to " Zeljava" Question
edit: videh da je to neki topik o podzemnom aerodromu sa ooooogromnim brojem strana! (mora da je nesto zanimljivo Laughing )



Dopuna: 02 Dec 2007 2:51



Andjelina druga najplacenija glumica na svetu


Časopis "The Hollywood Reporter" objavio je listu najbolje plaćenih glumica u Holivudu i na prvom mestu se našla Ris Viterspun (31) koja po filmu zaradi izmedju 15 i 20 miliona dolara.

Andjelina Džoli (32) zauzela je drugo mesto, iako je za posudjivanje glasa u animiranom filmu "Beowulf" zaradila "samo"osam miliona dolara.

Treću poziciju zauzela je Kameron Dijaz koja za svaki film dobije "platu" u iznosu od 15 miliona dolara, dok je Nikol Kidman ove godine "pala" na četvrto mesto, čak dva mesta niže u odnosu na prošlu godinu.

Peto i šesto mesto na listi pripadaju Rene Zelveger i Sandri Bulok koje zaradjuju izmedju deset i 15 miliona dolara po filmu, a prati ih Džulija Roberts, koja se inače na filmskom platnu nije pojavila od 2004. godine.

Na listi najbolje plaćenih glumica svoje mesto su pronašle i Dru Barimor i Džodi Foster koje za svaki filmski projekat dobijaju od deset do 12 miliona dolara.

Na desetom mestu se nalazi, buduća mama, Hali Beri koja po filmu zaradi deset miliona dolara.

(MONDO)

Dopuna: 04 Dec 2007 21:44

2. i 3. decembar! Angy sa porodicom u Nju Orleansu!



Dopuna: 04 Dec 2007 22:25




Bred Pit obnavlja Nju Orleans


Glumac Bred Pit izrazio je očekivanje da će temelji oko 150 kuća biti postavljeni do idućeg leta u Nju Orleansu, gradu američke savezne države Luizijane razorenom u naletu uragana 2005. godine.

"Nadam se da možemo da ih postavimo ovde i u drugim delovima Nju Orleansa", izjavio je u ponedeljak
slavni glumac, u intervjuu emisiji "Tudej" (Today) televizije NBC.

Njegova inicijativa, nazvana "Make It Right" (Učinite ispravnu stvar), poslednja je medju Pitovim naporima za pomoć oporavku područja od naleta uragana Katrina.

Glumac je obećao da će pokloniti pet miliona dolara kao pomoć projektu izgradnje kuća, a ujedno vodi i kampanju u potrazi za donacijama. "Tražim sredstva... Sa 150.000 dolara možemo jednoj ugroženoj porodici da podarimo novi dom", objasnio je.

Bred Pit (43) se udružio sa 13 arhitekata za ovaj projekat, kojim će svaka izgradjena kuća biti obezbedjena od poplava. Prema njegovim rečima, svaka od tih kuća treba da poštuje kriterijume medju kojima su "da ne bude skupa, da bude bezbedna, trajna i lepa".

Glumac i njegova partnerka Andželina Džoli ranije ove godine su kupili kuću za 3,5 miliona dolara u francuskoj četvrti Nju Orleansa.

(Beta)

brate cura je riba ipo,........
idol je svake djevojke a san svakog muskarca,...
:-)

Tako je twiti!!! Jos preslatkih fotkica! 4. decembar



Dopuna: 10 Dec 2007 3:00

8. decembar! Angelina i Brad na boks mecu u Las Vegasu.
A kome je danas rodjus, pa MENI!!! Bice veselo veceras! Zuraja do j... POZ svimaaaaaa.

Od sada je MAXIMALNO dozvoljeno 2 slike po postu

Ako bude suprotno, postovi ce se brisati, sto kasnije vodi do zakljucavanja teme.



"Brandjelina" holivudski par godine


Američki časopis "Ju es vikli" (Us Weekly) proglasio je Andjelinu Džoli i Breda Pita za par godine.
Titula im je dodeljena tačno tri godine od Pitovog raskida s glumicom Dženifer Aniston.
Tokom protekle godine, glumački par Džoli-Pit punio je stranice štampe zbog svog humanitarnog rada, ali i idiličnog porodičnog života.
U martu svi mediji izveštavali su o proširenju njihove porodice, kada su Džoli i Pit usvojili još jedno dete - četvorogodišnjeg Vijetnamca Paksa.
Dvoje glumaca imaju još troje dece - Medoksa, Zaharu i Šajlo Nuvel koja je njihovo jedino biološko dete.
Lista najpopularnijih parova objavljena je u broju posvećenom najlepšim i najružnijim dogadjajima u 2007. godini kao što su rodjenja, razvodi, nove veze i skandali u svetu poznatih.

(Tanjug)




Angelina Jolie nominovana za "Zlatni Globus" 2007. god

Angelina je primila nominaciju za njen performans u filmu "A mighty heart". Angy je nominovana u kategoriju za najbolju zensku ulogu u "motion picture - drami"!
Drugi nominovani sem nje su: Cate Blanchett (Elizabeth: The Golden Age), Julie Christie (Away from Her), Jodie Foster (The Brave One) i Keira Knightley (Atonement).
Cestitke Angelini na nominaciji i srecno! Dodela nagrada, koje mnogi smatraju direktnom "najavom" Oskara, biće održana 13. januara sledeće godine na Beverli Hilsu. Zlatne globuse dodeljuje Udruženje stranih novinara Holivuda.

(justjared)

Dopuna: 22 Dec 2007 19:55

Angy sa porodicom u New Orleans-u! 18. decembar



Dopuna: 22 Dec 2007 19:57

20 decembar! Pax, Angy, Brad...



Dopuna: 23 Dec 2007 17:22

21. decembar Angy with family!



Dopuna: 25 Dec 2007 19:01

Angelina i Brad u New Orleansu 23. decembar. Angy i Bred su posetili "Children's Health Fondaciju". Cilj sastanka je bio da se prikupe sredstava za hiljadu razmestenih mladih osoba i dece u New Orlaensu (uragan Katrina)!!!!



Dopuna: 27 Dec 2007 2:36

Brad, Angy, Maddox, Pax i Zahara na projekciji filma "The Water Horse: Legend of the Deep"! 26. decembar New Orleans



Dopuna: 29 Dec 2007 20:56

Jolie-Pitt u shopingu! 28. decembar

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1199 korisnika na forumu :: 34 registrovanih, 8 sakrivenih i 1157 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., Apok, Atomski čoban, bokisha253, bolenbgd, ccoogg123, cenejac111, crnitrn, Goran 0000, ivan1973, jackreacher011011, Joco Skljoco, Krvava Devetka, Kubovac, laurusri, Leonov, Lošmi, mercedesamg, Mi lao shu, milutin134, nesa1962, ninareflex, NoOneEver Dreams, operniki, Oscar, procesor, raptorsi, sasa87, Srle993, Stoilkovic, tubular, žeks62, 125