Basna o Srpskome prezivljavanju!

Basna o Srpskome prezivljavanju!

offline
  • Pridružio: 05 Avg 2006
  • Poruke: 1

Bila jednom jedna dobra druga dva; jedan Mrav i jedan Cvrchak.To je bila jedna opaka druzina koja je harala i palila selom. Naravno bilo je leto a u selu uvek se neki hepeninzi desavaju bas u vreme leta. Glavni baja u selu kojeg su svi zvali Babaroga je resio da otvori TurboFolkoteku u kojoj bi se okupljale najvaznije baje sela i njihove ribe. I tako sede dva druga na terasi i gledaju ko se tu sve skuplja i prolece. Ugledase Svica velikog seoskog budzu.
Mrav: Brate vidi ala je ovaj papan nabacio neko tozla sija se jbo kevu. E tebra vidi onog Komarca ala se nasisao neke krdze, ne zna de tera jbt.
Cvrchak: Tebra i ti bi nabacio tozla kada bi imao ribu kao on,a Komarca ko jebe on nikada nas ne zove kada ima neku krdzu.
Mrav: Titjubra ajmo mi da navatamo neke ribe,
Cvrchak: Ajmo titju moj.
I tako kretose nasa dva druga u akciju. Zarili su i palili selom. Nas Mrav je bio mnogo vredan i radan i uspeo je da navata kraljicu, a nas drug Cvrchak je morao da se zadovolji sa sponzorusicom Mushicom. I od toga dana zivot za ova dva druga se morao drastichno promeniti: vise nisu mogli da bleje po ceo dan na terasi, da cugaju vopi zajedno i gledaju rogonju zvanog Babaroga i njegove fuxice.
Jednostavno je bilo potrebno zaraditi kintu i za sebe a i za ribe. Kraljica i Mushica su zelele stalan provod, shoping, izlaske, bundice, dijamantske prstene a i stalno su bile zeljne sexa. I tako nasa dva druga su otpoceli da rade. Nas Mrav je se zaposlio na stovaristu pica jer je voleo da stalno tegli i vuce neki q*** sa sobom a nas drugi friend Cvrchak je resio da se baci na estradu jer je po ceo dan svirao a smatrao je da se tamo vrti dobra kinta. Resio je da ode u Grand i da zatrazi pomoc od Sase Popovica. Medjutim svirka naseg dragoga cvrchka vise nije bila u modi. Ta njegova zika nije vise u trendu, sada je u trendu samo turbo a
nas drug jednostavno se ne razume u tu muziku. Tako je odbacen iz Granda, a Karleusa mu je rekla: "Znash, nije sve u parama i u dobrim kolima je nesto a i glavna prednost svake zene je njen polni organ, tako ona zachinje decu to je njen mozak."
Resio je da zatrazi neku tezgu ali jednostavno sve u zemlji Srbiji je u Turbo fazonu. Vreme je prolazilo ali on nije uspevao da nadje nijednu tezgu, dok je njegov prijatelj Mrav postajao sve puniji i puniji. Dosla je tako i zima a Cvrki nije zaradio kintu ni za gajbu jednu obichnu a kamo li za vise. Njegova Mushica ga je shutnula jer nije uspeo da joj kupi: Bundu od nerca, dijamantski prsten, kabrio Porse i glavni razlog, zato sto nije uterao taj porse u Njenu garazu.
Ona je vozila i pre toga crni dzip BMW tako da je sada samo resila i da zvanicno shutne Cvrleta. A jos njena drugarica Sekica Leptirica joj rekla: Sestro ispali tog papana, dodji ti kod mene u SM da vidis kakve frajere mi imamo.

On je tako ostao sam bez igde ikoga svoga a i zima je vec dosla. Resio je da se obrati za pomoc svom najboljem drugu Mravu ali pazite sta se desilo.
Cvrki: E zdravo tebra treba mi neka gajba dok se malo ne snadjem, pokusavao sam sve ali ova moja zika se vise ne ceni, sve je u turbo fazonu. Pomagaj brate.
Mrav: E tebra ne mogu ti pomoci ti meni dugujes sledece. Sad cu ti kazem sta: 2 eksera, 200 dindzi, 10 grama Vutre ali ne Albanske tebra vec one prave prvoklasne, dugujes mi 1 flasu apsinta koji smo cugali dok smo gledali baju Svica i onog Rogonju.
Cvrle: Tebra vracam ti sve cim nadjem neku gajbu.
Mrav: q*** ces da nadjes gajbu. Ti brate nisi vise u fazonu. Pogledaj tebra svuda oko nas je fensi omladina koja je zeljna samo turbo folka, alkohola i sexa. Ti i ta tvoja zika niste da ti posteno kazem ni za qraz.
Cvrle: Dobro brate kada neces da me pustis odoh ja da umrem sam i smrznut.
Mrav: Ae pali brate.
Bum kok tras; zalupise se vrata Cvrletu pred nosom. Osta Cvrle i bez druga jedinoga. Resio je Cvrle da ode u Americhku ambasadu i da zatrazi vizu.
Cvrle: Daj vizu Montgomeri jbm ti sunce kapitalistichko.
Montgomeri: Kome ti sunce kapitalistichko mamu ti jbm propalu.
Cvrle izvadi sablju iz zamrzivacha u ambasadi i ubi qrvu Americhku. Sada lezi u zatvoru i odsluzuje kaznu.

P.S. Znam da je Cvrle na kraju trebao da umre ali ga meni bilo zao pa sam resio da ga oteram u zatvor. Jes da ce se i tamo zlopati dusa jadna i cista ali bolje da bude tamo nekog da ga prekriva ilovacha. Chicha micha i gotova prica.

Na cemu si ti brate!? Neutral

Vlado, RESPECT! Very Happy

Znaci ostala sam bez reci! Smile
Bezveze za Cvrleta, ali eto.... the truth sometimes hurts!

jebotte koliko je dobro ej... bas ono... Wink

stvarno respect ali bas
Toliko ima istine, toliko si ga lepo napravio ... bravo bravo Wink

Surova realnost,sta drugo da se kaze.Ovo je po meni za jednu seriju koja moze da se emituje na Tv Pinku, jer bi se tamo verovatno dobro uklopila ova pricica u ruzicastu dimenziju Srbije. Laughing

imas jos neku basnu?

AHAHAAAHA bash sam se nasmejao tebra

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 809 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 6 sakrivenih i 759 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 9k38, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Apok, babaroga, BORUTUS, BraneS, ccoogg123, darkangel, draganl, dragoljub11987, Duh sa sekirom, Georgius, Kubovac, kybonacci, laurusri, ljuba, ljubacv, maiden6657, mačković, mikrimaus, Milos ZA, MiroslavD, nemkea71, nenad81, panzerwaffe, pein, pera bager, procesor, rovac, royst33, sasa87, simazr, Srle993, stegonosa, Trpe Grozni, voja64, wizzardone, wolverined4, ZetaMan, zuxbg, |_MeD_|, 79693