(Bio) Razocaran u ljubav!

2

(Bio) Razocaran u ljubav!

Sorelag ::Bravo! smešak Sad se lepo u sebi ili naglas zahvali za sve što je bilo lepo i dobro vašoj vezi i kaži sebi "to mi niko ne može oduzeti, to je trajan deo mene, ja sam ok osoba koja je u stanju da voli".

To lepo zvuči, ali je neizvodljivo. Wink Bajke su za malu decu.

Ceva, prestani da budes fin i dobar s devojkama.
Inace ces samo patiti, to ti je moj savet.
Moras se menjati.

bocke ::Sorelag ::Bravo! smešak Sad se lepo u sebi ili naglas zahvali za sve što je bilo lepo i dobro vašoj vezi i kaži sebi "to mi niko ne može oduzeti, to je trajan deo mene, ja sam ok osoba koja je u stanju da voli".

To lepo zvuči, ali je neizvodljivo. Wink Bajke su za malu decu.


Tome služe tetke, da deci pričaju bajke koje zvuče utešno Mr. Green . Ali bajke zapravo nisu "dečji žanr". One samo pomažu u tome da se deca izbore sa zastrašujućim životnim događajima i iskustvima.

Ceva ::Eeeeeee taman sam se zaljubio i odeeeeee voljena osoba.
Bio sam fin extra sve super nikad je nisam prevario niti nista. A ona odjednom se vrati starom decku skim je bila 2god . A mene ko jbe s oprostenjem .. . ............... Eeeeee kakve su devojke........ Kad ti krene suza i kad raskine s tobom tek tad je zavolis jos vise i nemozes iz glave da je izbacis. Jel ima neko predlog sta da radim, samo da ne mislim vise ???


Napij se da je izbacis iz glave, oteraj u PM, i nadji drugu. Sve su one iste Wink

Sorelag ::bocke ::Sorelag ::Bravo! smešak Sad se lepo u sebi ili naglas zahvali za sve što je bilo lepo i dobro vašoj vezi i kaži sebi "to mi niko ne može oduzeti, to je trajan deo mene, ja sam ok osoba koja je u stanju da voli".

To lepo zvuči, ali je neizvodljivo. Wink Bajke su za malu decu.


Tome služe tetke, da deci pričaju bajke koje zvuče utešno Mr. Green . Ali bajke zapravo nisu "dečji žanr". One samo pomažu u tome da se deca izbore sa zastrašujućim životnim događajima i iskustvima.


Hahaha. Smile

dzon snezni ::Ceva, prestani da budes fin i dobar s devojkama.
Inace ces samo patiti, to ti je moj savet.
Moras se menjati.


Daj ne lupetaj. Ne "prestani da budeš fin i dobar s devojkama" nego jednostavno "ne budi šmokljan i pi...kica". Fin momak ne mora da znači šmokljan.

Za potrebu za promenom si u pravu. Ali u smislu postavljanja m-ž odnosa na realan nivo. Od sanjarenja nema selameta.

Kazu da je za nezrele osobe karakteristicna poteskoca raskida sa prosloscu.Stara veza/nacin zivota predstavljaju poznat materijal i sadrzaj,za promjene je uvijek potreban trud.

Vecina zaljubljenih se u vezi nesvjesno podredi voljenoj osobi,pokloni joj mnogo svog vremena zaboravivsi pritom sopstvene navike,zelje,potrebe i obaveze.

Sad imas vremena za prijatelje,familiju,sebe samog-svoja interesovanja,hobije,posao,sport i sto god 'oces.Uzivaj bre!

Hvala vam ljudi od srca . Ja sam hladna osoba koja neznam kako da vam to opisem tekstom. Jednostavno nista nemoze da me pogodi tako da se osecam ruzno i tuzno. Nikad u zivotu znaci nikad mi se nije desilo da zaplacem i da mi krene suza. Dacu vam jedan primer: Celo drustvo i ja otisli smo na sahranu svi su bili crveni od suza a ja nista. Kao da sam doso neznam ni ja gde jednostavno nista nisam osecao. Glup primer ali takav sam hladna osoba. Kad je ona raskinula samnom meni su suze krenule, nisam znao sta da radim. Poslao sam poruku najboljem drugu da zove svoju devojku da je nagovori da ne raskine samnom. Ali nista od toga, verovatno je tu sedeo taj decko skim se zabavljala 2godine i sad opet Sad i smejao se mojim porukama dok sam ja sve iz srca kuckao, poslao sam jedno 20-ak poruka i svaka je bila dugacka od po 7-8sms-a ....... Ona mi je odgovorila (Izvini ali nemogu stvarno) jebem ti zivot i zasto se zaljubi kao dbil. Znaci ja sam iso u nis kod "Drugara" kao s namerom da odem kod nje da prespavam i da se zezam s njom. Ali jebi ga nemogu da se promenim da budem djubre i debil prema devojkama jer jednostavno i nisam takav. Uvek sam toliko fin i extra i sve okay da devojka to nezna da ceni. Razmisljao sam da joj kupim 101 ruzu, zato sam i hitno trazio br. telefona neke cvecare i zvao sam te brojeve ceo dan dok se na kraju nisam setio da je Nedelja Very Happy . I tako ja idem ulicom i okliznuh se jer je bilo klizavo i pocinjem da padam a ceo da nisam nista ni jeo. Do nicega mi nije stalo. I u tom trenutku mi stize poruka da me je lagala i da se pomirila s tim deckom, u tom trenutku mi se 2devojke smeju a ja se derem kao manijak sam po ulici i morao sam da im se izvinim da ne pomisle da sam neki debil ili narkoman jer sam tako izgledao u tom trenutku. Jebi ga otici cu preko sutra do nisa sa drugom do nje, jer tu zivi devojka tog mog druga, one su cimerke. I lepo cu da joj kazem sve sto sam sad napisao. Pa se nadam da ce i lakse da mi bude Smile Znam da mislite da sam poremecen ali jebi ga xD ............ mrzi me vise da pisem a mogu ovako da pisem i celu knjigu da ispisem Smile ......

Za sve one kojima treba cvecara bilo gde u Srbiji (a i van nje), postoji super sajt: cvecara-online.com
Mozete se sve dogovoriti sa ljudima oko isporuke!
Poruka je namenjena pre svega Cevi jer je trazio cvecaru u Nisu, ali je zatvorena tema pa odgovaram ovde.
Naravno vazi i za ostale koji zele da salju cvece bilo kome bilo gde!!

Hvala ti. Ali vise nece biti potrebno, ali hvala za site. Mozda ce mi nekad zatrebati....

Užasno je što te je ostavila zbog bivšeg dečka! To znači da je dok je bila sa tobom mislila na njega, a onda to celu vašu vezu predstavlja kao običnu laž. Možda ona nije loša osoba i nezna bolje da se izbori sa raskidom njihove veze osim da bude sa nekim drugim, ali to je jako ružno i sebično prema tebi.

Teško je kad raskineš sa nekim, ne samo zato što se navikneš na tu osobu, navikneš se na osećaj pripadnosti nekome, na sitnu pažnju i gluposti. Teško je i to što se osećaš odbačenim i pitaš se povremeno "šta samnom nije u redu".... Sve to prodje, veruj mi.

Ako se vratila bivšem dečku verovatno ti se nije ni predala do kraja u vezi pa samim tim nisi uspeo ni da je upoznaš kako treba a da jesi možda bi shvatio da nije za tebe.

Moj savet ti je:
Izadji sa društvom, provodi se, nadji hobi - uživaj u životu!
Trudi se da budeš kvalitetna osoba (glup izraz) i da budeš srećan sam sa sobom a neka druga (mnogo bolja) devojka će to znati da ceni - a onda za njom tuguj ako nešto zezneš Confused
Živeo si bez nje do sada, možeš bez nje i na dalje.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 862 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 1 sakriven i 857 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bladesu, Bokiboks, Milos82, scimitar19