Blog za praznjenje!!!

49

Blog za praznjenje!!!

e postomi posle par dana nista ne pomazu lekici koje sam dobila ponovo sam otisla do mog psihijatra i dobila jaci lek.Iygleda da je moje stanje ozbiljnije nego sto sam mislila.Dijagnoza je manijakalna depresija izazvana monofobijom.Lekic je Seroxat i pije se takodje mesec dana samo sto ako mi od njega ne bude ok moracu da budem hospitalizovana dve nedelje.
Mislim nije ni to lose ako ce mi biti bolje.Sad da vas vidim.Ko to ima vece probleme da me izvuce iz bedaka? [/quote]

Hej ! Ne daj se ! Zamisli da ti se periodi manijakalne depresije smenjuju sa periodima manijakalne euforije !?! I jos je to tako urodjeno i nema leka za to...(pogledaj u tom tvom leku - kontraindikacija za ovakva "stanja" )
Trebale su mi godine da se izvucem ali sama.Nije mi se svidjalo sto me psihijatri tese da je to bolest genija. Sta to meni znaci kad mi je lose pa kad "padnem" hocu da umrem jer ne zelim ni da disem a kad sam "haj" dodje mi da skocim u ponor jer mislim da mogu da letim ? Da ne pricam o totalnom cutanju ili rafalnom pricanju o deset tema odjednom !
Ako iko moze - ja mogu da te razumem. Ne daj se - mozes ti to pobediti!
Ne odustaj od borbe - zivot ce opet biti lep i vredan zivljenja.
Ako zelis moju pomoc - dobices je od srca.

Jaoooooooooooooooooo
Izem ti docek!
Sve sam se napila,i svidjao mi se jedan decko a on se smuvao sa nekom drugom curom,pa sam se ja smuvala sa nekim koji se pre toga ljubio sa nekom trecom devojkom,a onda sam ga otkacila jer sam skapirala da mi nije najpametnije da sedim s njim u kolima pa sam usla opet na zurku.
A onda me startovao lik sa kojim sam prethodno nesto pricala,pa sam se i s njim iskrljala,tj bila sam skoro celu noc posle s njim a ne znam ni kako se zove!Zivote!!!
I sad sam ubedarena maximalno!Jebaga...
Ali veceras je repriza,nadam se da ce da bude boje,na kraju ja sam jedna jako pozitivna osoba u sustini... Mr. Green

Trenutno me nista ne nervira ali ovo je najbolje sto sam video na ovom sajtu FREE ZONA ALL ALL THE BEST. bRAVO DOMACINE TAKO TREBA PUSTI NAS DA SE IZBLJUJEMO SVAKA CAST SLAVICEMO TE.

Aman više!!! Opet ova idiotska sirena u malom smrdljivom gradu po sunčanom danu... da ti se naježi svaka dlaka na telu!!! Bilo bi humanije da nas ubiju odjednom, a ne ovako na parče, iz dana u dan.

Sorelag ::Aman više!!! Opet ova idiotska sirena u malom smrdljivom gradu po sunčanom danu... da ti se naježi svaka dlaka na telu!!! Bilo bi humanije da nas ubiju odjednom, a ne ovako na parče, iz dana u dan.

A kod mene nema ni sirene a disati ne možeš !!! Kažu - nije štetno a ja sahranila prijateljicu zbog raka. Sin joj tek krenuo u prvi razred. Život je bljak!

Šugavo vreme u šugavom gradu!
Mokro od kiše,blato se lepi za cipele i jednom rečju-odvratno je!

Mene bole ledja i ne mogu da hodam i jako sam nervozna. Da imam dozvolu za vatreno oruzje odrobijala bih nekog od ovih sto ulecu preko reda u apotekama, trafikama, posti.....

Sve sam lažov,poltron i prevarant!
Šta se to dešava sa ovim svetom?
Pa više nikome ne može da se veruje! Evil or Very Mad

Joj,nikad u zivotu nisam bila srecnija...Svaki dan sve ljepsi...Otkad sam njega upoznala sve je jednostavno savrseno smešak Zaljubljen Zaljubljen
Promijenila sam ponasanje i razmisljanje i odjednom me svi obozavaju i sa svima se slazem...Tako sam happy!!!
OBOZAVAM GA!!! Zaljubljen Zaljubljen Zaljubljen

Volim vas bre sve!!! Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1226 korisnika na forumu :: 66 registrovanih, 9 sakrivenih i 1151 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: alkatraz080, amaterSRB, Andrija357, bojcistv, ccoogg123, Danijel99, DejanSt, dekan.m, dencorr, Dimitrise93, djboj, DonRumataEstorski, DPera, Dragan1998, draganca, drazenm, dulleo, Faki-Valjevo, Georgius, goxin, h8propaganda, havoc995, hologram, hooraay, ILGromovnik, ivica976, jukeboxer, Klecaviks, kolle.the.kid, Krusarac, Krvava Devetka, Kubovac, kunktator, kybonacci, madza, mercedesamg, Mercury, Mi lao shu, milenko crazy north, milimoj, moldway, mrav pesadinac, Nemanja.M, Ognjen D., oldtimer, panzerwaffe, Petarvu, raketaš, raptorsi, robert1979, Romibrat, sasa87, savaskytec, Singidunumac, slonic_tonic, Smajser, tomigun, uruk, vathra, virked, VJ, voja64, wolverined4, yufighter, 125, 1107