Blog za praznjenje!!!

93

Blog za praznjenje!!!

Evil or Very Mad #"!!!+*??//&%@@ GUZ - Glavom U Zid ?!/7& GUZ - Glavom U Zid Evil or Very Mad@++**&%

Dusan ::Evil or Very Mad #"!!!+*??//&%@@ GUZ - Glavom U Zid ?!/7& GUZ - Glavom U Zid Evil or Very Mad@++**&%Dule, uzeo si mi reč iz usta. LOL

Pada, pada, pada ... vlada? Ne, pada sneg. Malo za promenu, baš dugo nije padao.

Napisano: 21 Feb 2012 9:50

Kada bi ljudi znali,koliko je lako igrati fer plej,svega ovoga ružnog ne bi bilo...no tada ,sitne duše ne bi znale sta ce sa sobom.Jednom mi je jedan dečak rekao ,,ne sluze ti valjda kapci da ih spustis samo dok spavas?,,.Dečak,naravno da sluze samo za to...mada,slazem se, kada bih ih zatvarala,kao neki,i onda kada ne treba,ne bih bila ovoliko umorna.

Jedna devojčica je rekla ,,Došlo mi.,,
Evo, i meni je došlo...

Dopuna: 21 Feb 2012 10:09

Dusan ::Evil or Very Mad #"!!!+*??//&%@@ GUZ - Glavom U Zid ?!/7& GUZ - Glavom U Zid Evil or Very Mad@++**&%

I ja isto ,Dušane...samo je redosled reci malo drugaciji i sa puno vise epiteta Neutral

Govore ti da ucis da zavrsis skolu pa ce sve posle biti bolje..Onda kad zavsis skolu da je tesko naci posao da prolazi lupez a ne skolovan,pa kad nades posao da ga treba dobro cuvati jer ako ga izgubis tesko ga je ponovo naci i itd,itd..Znam ljude koji na istom poslu provedu po 10-15 godina..Zar je to sreca,provesti na istom mjestu sa istim ljudima toliki komad svog zivota radeci svaki dan jednu te istu stvar?Gde je nestao entuzijazam,zelja za novim stvarima,ljudima i dogadjajima?Cijeli svijet je otisao u pm..

@blog
Pa ti daj otkaz, čikam te da zaradiš za hleba! Danas samo mafijaši i deca bogatuna žive raznovrsno i bogato...

Jao ne znam valjda sam u tim godinama kada zelim vise od zivota..Mozda za koju godinu necu razmisljati tako ali za sada hocu da mislim da uvijek moze vise i bolje..
Pri tom nisu uvijek najbitnije pare vec da radis nesto sto volis..

Izasao raspored kolokvijumske nedelje i imam 4 kolokvijuma u roku od 24 sata (tri istog dana, a jedan vece pre). Koji sam baksuz sa izbornim predmetima. Ko prezivi, pricace.

Mila_90 ::Izasao raspored kolokvijumske nedelje i imam 4 kolokvijuma u roku od 24 sata (tri istog dana, a jedan vece pre). Koji sam baksuz sa izbornim predmetima. Ko prezivi, pricace.


Srecno! Trebace ti. Zagrljaj

Mila_90 ::Izasao raspored kolokvijumske nedelje i imam 4 kolokvijuma u roku od 24 sata (tri istog dana, a jedan vece pre). Koji sam baksuz sa izbornim predmetima. Ko prezivi, pricace.

:S
Kod mene jesu debili, ali ne bas toliki. Ne smeju sa iste godine da se poklapaju, cak i na masteru gde je vecina izbornih(a master traje 2 godien) ne smeju da se poklapaju dva kolokvijuma :S

Strasno ...

Dosadno mi je..to je jedini razlog,a i treba mi ventil..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 921 korisnika na forumu :: 47 registrovanih, 8 sakrivenih i 866 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: anta, babaroga, bladesu, bojcistv, darkangel, dekan.m, Denaya, DonRumataEstorski, Duh sa sekirom, Dukelander, GenZee, Georgius, goxin, Griffon vulture, Joja, Karla, Krvava Devetka, Kubovac, Leonov, Mcdado, mercedesamg, Milometer, MiroslavD, Mixelotti, mnn2, nebkv, nenad81, nuke92, ostoja, pein, Petarvu, procesor, rodoljub, sevenino, sokojet, Srle993, Stanlio, stegonosa, theNedjeljko, tubular, vathra, vlad the impaler, voja64, YugoSlav, ZetaMan, žeks62, 79693