Buntovnice s razlogom...

Buntovnice s razlogom...

offline
  • Pridružio: 16 Apr 2005
  • Poruke: 2908

Snazne dovoljno da svoje sudbine same kroje, da se otrgnu proseku, zene ciji su ciljevi bili nesebicni, a dela bezvremena.

Sta ih je pokretalo? Sta ih je drzalo da se i u najtezim momentima ne slome?

Tesko mi je da izdvojim neku od mnogih koje me impresioniraju i navode na pomisao kako sam mozda sebicna i slaba.

Mozda Frida Kahlo, slikarka, koja je svoje uzase iz detinjstva pretocila u izuzetna ostvarenja, koja su je podigla na pijedestal najvece umetnice 20-tog veka.

Ili mozda Helen Keller, zena koja je zbog teske bolesti u detinjstvu ostala gluva, slepa i nema, a ipak uspela da postavi nove standarde i ucini svet boljim mestom za osobe slicne sebi koje su zivele do tada u potpunom mraku nemocne da se izbore za svoje mesto u drustvu.

Nisam sigurna da cu ikada doci do odgovora....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 786 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 6 sakrivenih i 750 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, Apok, Atomski čoban, BORUTUS, BraneS, bufanje, DonRumataEstorski, DPera, dragoljub11987, Duh sa sekirom, GandorCC, Georgius, ivan1973, Karla, Koridor, lucko1, milenko crazy north, nemkea71, Nikolaa11, Nobunaga, Panter, rodoljub, Rogan33, suton, Toper, vathra, Zimbabwe, šumar bk2, 79693