"Crk'o Konj"

"Crk'o Konj"

offline
  • Pridružio: 14 Feb 2008
  • Poruke: 12391

Heh Bas ima dosta od kada sam otvorio poslednji blog.

Otisao nov HDD posle 2 godine , sto bi ljudi iz mog naselja rekli "Crk'o Konj"
Sad.
Od ove teme :
http://www.mycity.rs/Storage-hardware/Problem-sa-Hard-Diskom-6.html#1089157

proslo je vise od 4-5 meseci I ja sam kulirao Smart failure predicted poruku i evo konacno je dosao kraj Sad.
Nema vise spasa QQ , sto je najgore nov HDD jos uvek u garanciji i sve.
A u ovo vreme danas nema para tako da nema nista od novog kompa ili slicno Sad.

Ono sto bih ja zeleo da kazem svima ukoliko dobijete Smart failure predicted poruku, vise od 3 UNC, nemojte da cekate nista vec pravac u servis i menjajte HDD, ukoliko to ne uradite i kulirate poruku kao ja zavrsice se isto .

Jadan laptop znao je da radi i po mesec dana bez gasenja sa po 4 sata pauze xD. Bas mi je cudno inace , nov laptop nema ni 2 godine a HDD otisao tako brzo :/ Mozda Acer nije tako kvalitetan ?

Ono sto bih ja pitao ukoliko neko od eksperta cita blog, da ne otvaram novu temu i spamujem , da li je moguce namestiti eksterni HDD da radi kao primarni HDD na kom bi bio windows i ostali podaci?

Cheers :/

Bolje uzmi neki live Linux dok ti ne daju nov hard (posto kazes da je jos pod garancijom). Ja sam koristio Knoppix pre 7 godina kada mi je tako crkao hdd.

Ma nema nista od novog harda. Laptop je kupljen u Austriji a najblizi Acer ovlasceni servis je verovatno u BG-u jer sam siguran da nema u Pozarevcu.
Mislim da ne bi ni linux pomogao , jer bilo sta da pokusam da upisem na HDD ili premestim dobijem BSOD i gresku "Failure on HDD 0" pri startu. Jedino sto mogu da radim trenutno jeste da surfujem, bilo kakav upis podataka, igranje igre odmah BSOD.

Zato sam rekao LIVE Linux. Smile
Pokrenes ga sa DVD-a ili CD-a i moze da radi bez hdd-a. Naravno, neko mora da ti skine i nareze. Ali to je opet privremeno resenje.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1247 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 9 sakrivenih i 1197 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Aleksandar Tomić, Asparagus, bojankrstc, Bokiboks, Boris90, bufanje, Cassius Clay, crnogorac, Dimitrise93, Dorcolac, draganca, Duh sa sekirom, FileFinder, FOX, GandorCC, Georgius, goxin, ILGromovnik, Kruger, Kubovac, ladro, laurusri, lord sir giga, Luka Blažević, mercedesamg, Metanoja, MikeHammer, milenko crazy north, pein, Pikac-47, repac, Smajser, Srle993, stegonosa, Sumadija34, taz1cl, vathra, VJ, vukovi, Zoca