Da li biste ocrnili sebe?

2

Da li biste ocrnili sebe?

Peco, nazalost si u pravu..
To je bar moje misljenje..
Na taj nacin nekog sigurno skidas sa q*rca..

Mnogo si mističan. Wink No dobro... To je tvoja privatna stvar...

Moguće je... Ako si želeo da čuješ tu mogućnost iz druge ruke....

Inače, mislim da je svaki led lažan... Može se otopiti. Samo je važno da se poklope svi uslovi za tako nešto... Pored toga važno je i prići na pravi način. Wink Svaka devojka je drugačija... Ima drugačija razmišljanja, osećanja, očekivanja, ciljeve i težnje... Bez obzira na neke sličnosti, naše je da otkrijemo upravo šifru te "željene"... Jednom kad to uradimo... kad otkrijemo način na koji joj prići (ukoliko je teško pristupačna) to je to...

Jedino je problem što retko postoji više od jednog pokušaja. Confused Mislim prvenstveno na "nepristupačne"... Zato to ne treba odraditi naglo... Malo po malo... Polako... Moje mišljenje... Možda grešim...

E, sad... Za devojke koje su otvorene, ovako "dešifrovanje" nije potrebno... Bar na početku. Laughing

Nece biti druge prilike... vec ih je bilo dosta... ipak postoji neka granica i osecaj, kada je dosta...
Stavljena je tacka na tu pricu, odavno.

Samo sam zeleo da cujem misljenja drugih ljudi, u vezi psiholoske analize... da li je moguce da neko ocrni sebe, a da to bude iskreno... ili je pak druga namera bila u pitanju...

Nisam mistican, dovoljno sam rekao, da moze da se napravi analiza... ako bih izneo nesto vise - narusio bi privatnost, sto ne zelim.

Imate li jos neku teoriju, osim ove, do koje smo vec dosli?

Peca ::Nece biti druge prilike... vec ih je bilo dosta... ipak postoji neka granica i osecaj, kada je dosta...
Stavljena je tacka na tu pricu, odavno.


Nisam ni rekao da postoji druga prilika. Već sam rekao da kod takvih osoba uglavnom postoji samo jedna jedina prilika. Ako je propustiš sve ostalo je uzalud... Samo što mi to obično kasno shvatamo. Been there, seen that... A valjda sam nešto i naučio iz takve situacije.

Peca ::Nisam mistican, dovoljno sam rekao, da moze da se napravi analiza... ako bih izneo nesto vise - narusio bi privatnost, sto ne zelim.

Jasno... Kao što rekoh... To je tvoja privatna stvar.

Znate sta ja mislim ... verovatno joj je u tom trenutku trebala necija paznja, malo slatkih reci, neznosti, neke bliskosti sa nekom novom osobom, ALI da se pritom ne zblizi sa tom osobom na emotivnom nivou. Verovatno je devojka bila povredjena ili usamljena u tom trenutku pa zbog toga takva potreba.

E sad je "problem" sto si ti to shvatio na drugaciji nacin (sto je u neku ruku i normalno) ... a ona nije znala kako da te "'oladi" i zbog toga je rekla da je "bezosecajna" i sve to ... znaci mislim da te je slagala, ne bi li ti malo isqlirao ... jbg.

Obasipao sam je neznoscu, ali sam ocigledno bio pogresan Smile

I ja mislim da si ti pogresan, mislim, za nju, u tom trenutku. Inace, ocrnjivanjem samog sebe do krajnjih granica, pravi potpuno suprotan efekat, tj niko u to ne poveruje.

Peco, a sta ti se kod nje svidelo, ako je bila toliko hladna kao sto kazes... Bebee Dol

Nije bila takva...
A verovatno nije ni uopste takva, po prirodi...
Ali, anyway, prema meni ce uvek biti led i kamen.

Mozda misli da te nije vredna,pa te zbog toga odbija. To sto je rekla za sebe nije ni malo normalno. mislim,koja bi osoba pricala nesto tako o sebi???? Ne postoje bezosecajne osobe,samo osobe koje kriju svoja osecanja-i to bas dobro! Osim ako ona ne smatra da je to sto za sebe prica cini boljom ribom.... Da je jaka,hrabra i da niko ne moze da je povredi. Verovatno pati od toga-da je neko ne povredi,pa se predstavlja kao hladna osoba.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 512 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 1 sakriven i 505 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Ageofloneliness, bigfoot, esx66, miodrag, suton, uruk