Da li ste ikad udarili zensku osobu!?

2

Da li ste ikad udarili zensku osobu!?

Ni u snu to ne bih nikad uradio, bez obzira koliko da sam ljut na neku zensku osobu, mislim da bi taj postupak, trebao biti sramota za svakog muskarca...

Ma, sramota je i kad se muškarci potuku... uglavnom..! Wink

MladjaVR@ da upravu si!

da uglavnom zavisi od definicije ponasanja muske ili zenske osobe. Uglavnom radi se o opaljivanju.najbolje obostranom.

Udario moj ortak jednom babu na pesackom.

batina je u nasoj zemlji normalna stvar i jedino to moze da nas nauci pameti.nismo civilizovani i recima se kod nas ne moze daleko.
A za zene i batine...nisam to radio ali kad bi zasluzila debelo...pa jedna samarcina bi pala sigurno.

Jooooj, napisah post, ali sam ga izbrisao. Biću banovan ako to objavim... Sad Nekad je bolje prećutati istinu, pošto može nekome da se ne svidi...

Hm....
"Jedna samarcina bi pala sigurno"
Prvo sto moras da shvatis jeste da ne bi trebalo da budes sa zenom/devojkom koja bi ZASLUZILA tako nesto. To je maltretiranje za tebe kada trpis zvocanje i zvocanje.
Dakle, ponovo ja da pocnem da razvlacim i pricam o stvarima o kojim nemam pojma.
U nasoj drzavi je neverovatan broj isfrustriranih ljudi. Te frustracije iskaljuju na svoju decu, koja kasnije to prebacuju na partnere. Vidjala sam parove koji se histericno izdiru [ne mogu da kazem vicu, jer ono nije bila vika] jedno
na drugo. Generalno smatram da je to jedna od najvecih gresaka kod nasih ljudi. Trpe stvari koje ne moraju iz straha, neke potrebe, odgovornosti, postovanja.... Mislim da sve moze da se resi dobrim, primirenim, civilizovanim razgovorom. Samar, udarac, grebanje ili sta god- nije resenje. Tako su se stvari resavale u proslom veku i pre. 21. vek i nacin zivota koje on donosi [a uglavnom se svodio na neku vrstu napredka] nije izgleda dovoljno dobra za neke primere homo sapiensa.
Za jedan noramalan razgovor neophodan je razum prvenstveno, zatim strpljenje i bio bi pozeljan fond odgovarajucih reci [ vulgarnosti u takvim razgovorima zaista nnisu neophodni, jer vredjaju i jos vise potpaljuju vatru].
Da musko tuce zenu, nije dozvoljeno, da zena tuce muskarca, necuveno.
Ali, gospodo koja svoje zene tuku, moram da vam odam jednu tajnu. Zene dizu ruke na muskarce [generalno na bilo koga] kada vide da nemaju vise gde... posmatrajte majke mlade dece, udaraju kada ne uspeju da recima nagovore dete da uradi kako one zele, udaraju kada ne mogu da dokazu muskarcu da su u pravu a to im je u datom momentu mnogo tesko da prihvate, puca im film pa udaraju, grebaju, cupaju, vriste... histerisu! Isto rade muskarci.
I odatle dolazimo do zakljucka, da kada muskarac udari zenu[ zena udari muskarca ili dete] to samo dokazuje njihovu slabost, a ne superiornost.
Takvo je bar moje misljenje.
Ja bijem kada me napadaju... Pukla sam jednom, ali sam se zaustavila na vreme i uputila izvinjenje toj osobi. Ali tad nisam mogla da se usredsredim na to da kotrolisem svoje zivce [ oko 6 sati u mesecu ja zanemarujem svoju ljudskost i ponasam krajnje neprilagodno za svoje godine.... ali to su vam grcevi i bolovi kakve malo koja zena na ovom svetu nije iskusila.] Ali sam se ipak zaustavila. Nemam nameru sebi tako nesto ponovo da dozvolim.... A oni koji tuku... Postoje organi koji mogu da ih zaustave, ako tuceni to smeju i zele to da izvede.

Jano, slažem se sa tobom. Ako ti neka osoba izazove tu "želju" da je udariš - nema šta da pričamo! Recimo, hipotetički, da te je ženska iznervirala nekim činom do te mere da bi je udario - jednostavno nemaš više šta da tražiš sa tom osobom. Recimo, banalan primer, da je u pitanju devojka. Ako te prevari ili na neki način toliko iznervira svojim postupcima, rečima, čime god - očigledno niste jedno za drugo. Ne mora da znači da je ona pogrešila ili da su njeni stavovi ili postupci loši, jednostavno su drugačiji... Što se tiče iživljavanja nad devojkama, a sam sam video slučaj da neki deran tuče devojku na sred ulice jer se javila nekom tamo kojeg on ne poznaje... - to je svinjarija čista. O tome nema ni diskusije, za svaku osudu! Ali opet, ima druga strana, manje lepa, kad si sa nekom devojkom (opet primer sa muške strane), veruješ joj besprekorno i sve bi uradio za nju i ona te izneveri, prevari i još ti se smeje u lice... Nije u redu udariti, ali ume čoveku da pukne film! Slomi ga, slomi mu srce, sva moguća osećanja i nade padaju u vodu... U tom naletu besa, u afektu, ni sam nisam siguran da bih se suzdržao a da joj ne opalim šamar. Naravno, ovo važi univerzalno za obe strane, sem što eto muški imaju prednost fizički jačeg...

Iz čista mira ili iz neke zabave, hira, bilo čega ne bih nikad naudio nikome. U ekstremnim slučajevima, kao što se meni desio - bih! Srećom po nju i mojom samokontrolom smo izbegli susret zauvek. Ali i dan danas da je sretnem... Ne bih je udario, samo da ne krene sa nekim laskanjem i ulizivanjem, jer onda - puca film. Jbga, možda smo zaostali Balknci, možda smo necivilizovani, možda smo ovakvi ili onakvi, ali - takvi smo kakvi smo. Ne mogu da kažem da je to dobro ili loše, samo - to je tako.

Anyway, skontali ste poentu, dosta sam palamudio...

@Panonian
Licno mislim da postoje metode da se izgradi karakter i ojaca samokontrola, no to je prica za drugu priliku, mozda drugi blog.
Dobro si me podsetio, tim primerom da 'deran tuce devojku na sred ulice jer se javila nekom tamo kojeg on ne poznaje..." Taj primer sam izostavila, potisla sam, zapravo nisam ni pomislila na tako nesto.
Takvi slucajevi bi trebalo da se lece. Imaju vise psihickih bolesti od prosecnih nasilnika... ali ozbiljno. Imaju problem sa ljubomorom, javlja se kompulsivna potreba da kontrolise devojku, nekontrolisani bes, agresija itd... no da ne zalazimo. Tako nesto definitivno treba zatvoriti u neku popravnu instituciiju, bilo psihijatrijska ili CZ. Apsolutno nebitno. Verujem da kod nas takvih ima dosta, samo se kriju. A i nisu samo oni krivi, krive su i devojke koje ih trpe.
A sto se tice toga da devojka izneveri, svakome se to desi, Panonian. Svakome se desi da devojka prevari, momak... puca se, srca se slamaju, ali nema potrebe za nasiljem... postoje gore stvari od toga.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1243 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 7 sakrivenih i 1182 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, A.R.Chafee.Jr., Acivi, amaterSRB, Andrija357, ArmyBoss, Atomski čoban, Battlehammer, BlekMen, Bobrock1, Boris90, crnitrn, Dannyboy, darcaud, darkangel, Denaya, Djole, flash12, Georgius, Gosha101980, havoc995, ikan, Istman, jukeboxer, karevski, Kibice, Kubovac, Levi, Lieutenant, madza, mgolub, mikrimaus, milenko crazy north, Misirac, Ne doznajem se u oružje, Oscar, ozzy, Parker, pein, prle122, Rakenica, raso7, ruger357, savaskytec, SR-3m, Srki94, Srle993, styg, suton, Vlada1389, voja64, wolverined4, YugoSlav, 1107