Disclaimer

Disclaimer

offline
  • Pridružio: 22 Nov 2003
  • Poruke: 1978
  • Gde živiš: na preseku Vremena i Vechnosti

Chitate na sopstvenu odgovornost.

Autor ovog bloga ne odgovara za potencijalne suicidalne pokushaje chitalaca tokom ili nakon posete bloga/foruma, kao ni za bilo kakve eventualne zdravstvene probleme manifestovane, odnosno navodno prouzrokovane izlaganjem jakim emotivnim potresima tom prilikom.


iliti
Citat:P.S. Autor ovog posta ne odgovara za moguce smrtne slucajeve prouzrokovane slusanjem ovih pesama Laughing
Zilete, za svaki slucaj, uklonite iz vase sobe Razz


Mr. Green

Pih,samo si ukrala Pecinu ideju.

orhideja je htela da izdvoji ovaj sadrzaj bas u njenom blogu, jer se valjda mnogo nalazi u tim pesmama, sadrzaju pecinog topika.

kakva kradja je u pitanju, kad je inicijativa slobodne volje njenog sopstvenog bloga u pitanju?Confused btw necu da se izjasnim o tome kakvu si negativnu rec izabrao.

@all
sa strane novijih clanova slabo vidim duh mc-a u blogovima. Sad ali stvarno. Confused

dekao,
da si malo bolje pogledao temu ka kojoj sam dala link, nashao bi jos jedan link, koji vodi do ove teme:

http://www.mycity.rs/phpbb/viewtopic.php?p=205523&.....mer#205523

Black Orchid ::
@ Peca

Pa ja ti predlozhih svojevremeno da napravimo testament, pa okachimo na MyCity-ju.................. Laughing
A mozhda da ti ipak samo napishes neki disclaimer... u stilu - "Chitate / Slushate na sopstvenu odgovornost...", ili "Admini ne odgovaraju za potencijalne suicidalne pokushaje chlanova tokom ili nakon posete foruma....." Laughing



Dakle, ako je to nechija ideja bila, bila je upravo moja. I datira jos od ranije, Peci rekla kad smo chat-ovali, poshto smo se svi bili "zhalili" kako trchimo po zhilete kad okachi neku pesmu... smešak

A povrh svega, sama ideja je inache starija i od Pece i od mene i od svih nas ovde verovatno Wink

Ljutice,

Poljubac

P.S. Razloga za "Disclaimer"-blog-entry je vishe Wink Ali to nije bitno Wink Recci cu samo da je Ljutica lepo naslutila da sam htela da izdvojim i te pesme na Pecinom topiku, jer inache, je l' te, ne bih uopshte citirala sa linkom Smile (ali samo usput smešak )

Ljutice,ime ti baš odgovara.Mnogo se ljutiš.I to sa kradjom uopšte nije bila prava zamerka.Poezija je moja stara boljka.Hteo sam da pecnem još jednom Black što mi pobeže od Majakovskog kog inače svrstavam u najveće.

da kazem hvala na zapazanju?:-) izostavi rec mnogo, i mocices da napravis bar neki zakljucak koji ima dodirnih tacaka sa realnoscu.

btw Imas smilie na dohvat, da se drugi ne bace u razmisljanje kakvim tonom si postovao. Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 947 korisnika na forumu :: 18 registrovanih, 1 sakriven i 928 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., Aleksandar Tomić, banebeograd, ccoogg123, Dannyboy, Djokislav, esx66, Ksh037, Lazarus, Milos82, Mixelotti, procesor, S2M, stagezin, Trpe Grozni, VJ, vladulns