"Do not enter!"

2

"Do not enter!"

@ Ljutica :
Neeee, nisi lepo pratila moj prethodni post - upravo sam naveo da je agresivnost nedostatak kontrole (i podsvesna, nagonska akcija), dok je ljutnja baš na nivou svesti i relativno kontrolisano stanje..!

Wink

@mladjaVR
Ok! :-) ali sam se nadovezala na leopardov ovaj donji kvot.

Leopardvegetarian ::Postoji tri nivoa akcije pa samim tim i agresije: nivo dela, nivo reci i nivo misli. Ako ljutnja nije izazvala delo to jos uvek ne znaci da nije u pitanju agresija. Agresija na bilo kom nivou je znak nedostatka samokontrole.

pitam se, da li se po njegovom, misao " jbt sto nisam polozio j**** ispit" i " idem da ubijem nekog" ne razlikuju, tj da je i jedno i drugo agresija. Prva misao, agresija prema sebi, a druga prema sebi i prema drugome. A mozda i jeste u pitanju agresija, na nivou misli, jer narusava mir (samom sebi). A za to , mislim da je prirodno, sem kad postane (losa) navika (tvoji nagoni i kontrola), i onda bi rekla da je neprirodno. smešak Nije se leo jos izjasnio za ono sto ti mislis da je relativno kontrolisano.

Ne umem da se naljutim.

ja sam se doooosta vremena ljudio zato sto se ljudi ne ponasaju primereno tj. ponashaju se kao djubrad, uzimaju pare (korupcija), kradu windows i programe, lazu, gaze preko mrtvih da bi ostvarili svoje ciljeve itd.

naravno ovo nije generalno za sve ljude ali ogromna vecina je spremna da nesto mazne, da nekog zahebe itd.

i tako pre neki dan na job interview-u su mi rekli da sam ozlojedjena osoba

ako sam ja ozlojedjen kakvi su ovi sto prave gluposti

uglavnom, dobio sam savet da krenem sa prastanjem (ipak su oni ljudi, ma koliko porocni bili) i bogami radi (ima smisla)

eto... a inace ljutim se malo na sta osim na ljudsku zlobu i pakost...

Ljuta sam kad ustanem ranoooooooooo..........tad sam ljuta na ceo svet!
I kad mi kazu da skola traje do 27.juna! :O

Sta fali ljutnji???Ljutnja je nekad dobra i neizbezna!!!!
Samo nevalja biti hronicno ljut na svet i sve oko sebe,to je vec psihijatrijski slucaj!!!!!!!

@clonespy hm ja sma jedno vreme bila za cike u belom Mr. Green
salim se ljuti me ljudska neuvidjavnost.P......m kad neko stane iza mene u red pa mi dahce za vrat, kad me cepaju u autobusu, kad nece da mi stanu na pesackom prelazu, kad neko uleti pre mene na red bez izvin'te ....
ovaj mislim ljuti me dosta toga .LJuticeeeeeee!!!!! da se menjamo za nick Smile Mr. Green

Nick??Ma ni za brdo karamela!!

@ clonespy pa nisam tela tvoj nick nego Ljuticin
A za 100 budjona?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1283 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 4 sakrivenih i 1241 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Areal84, Bobrock1, bokisha253, Boris BM, Centauro, CikaKURE, Cobi026, dijica, Dorcolac, FOX, GandorCC, hooraay, ikan, Karla, kovinacc, Kriglord, Kubovac, lord sir giga, Magistar78, Marko Marković, mercedesamg, Metanoja, milutin134, nenad81, NoOneEver Dreams, nuke92, Papadubi, procesor, Shinobi, Stanlio, vandrej, Vlada78, vladaa012, voja64, vukdra, Zimbabwe, |_MeD_|