Dobro jutro:)

Dobro jutro:)

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2005
  • Poruke: 901

neke pustinje nikad ne pređemo.neke priče nastavljaju da žive još dugo u nama pošto su ispričane.neki kontinenti ostaju nedosanjani.neka neba se jednostavno ne razvedre.neke jednačine se ne reše.nekad je nemoguće naći zajednički imenitelj među ljudima. ponekad je vreme samo iskidano sećanje, komadić kruga ili hleba, put u nepoznatu ulicu, čekanje na autobus koji već nekoliko godina ne dolazi iz istog pravca.nepopijene kafe,čajevi,(ne)prospavane noći i dani koji su otekli nizvodno. nepovrat nije nešto loše. može da bude,ali samo ako ti tako odlučiš.nepovrat-pa to je već sad ovaj trenutak i onaj koji će doći. Smile voda od kiše i neki papiri koji su se tu zatekli.eto to je sve. sve može biti ponovo i ne mora biti više nikad.neki vrhovi nisu za osvajanje.to me ne sprečava da se rodim svakog jutra u jednu drukčiju i novu sebe.
svako laku noć nosi jedno dobro jutro.
Smile

pa dobro (nam) jutro! Very Happy smešak

Dobro jutro ovo iznad nas je nebo
zna da bude kad je suncan dan
svetlo plavo, bistro, duboko i vedro
suncu staza, a zvezdama stan.

Dobro dosli ova pesma to su ptice
zatrepere kad je mesec pun
lete nebom i pevaju kada svice
perje, krila, kap duse i kljun.

Dobro dosli pozdravlja vas divlje cvece
sladak miris ima svaki cvet
strast i ljubav zuje pcele opijene
to je ono sto pokrece svet.
Bajaga i instruktori

Bravo natrix za izbor pesme smešak




Radujem se svakom novom danu
Suncu što se uvijek isto iznova rađa
Mirisu svježeg kruha i trominutno kuvanih jaja

Dobro jutro, pile moje malo...

"Promenila sam se. Neke stvari me manje dotiču. Neki ljudi me ne dotiču uopšte. Nemam više želju da se nađem svakom i spasem ceo svet. Drugačije trošim svoje vreme. Pročitala sam tri knjige na moru. Mentalno sam ostala na nogama. (...) Nemam emociju prema tome, to je valjda ono najgore – kada neko ne može da vas povredi, znači da je izgubio sve kredite kod vas, kad vam je svejedno, znači da je precrtan. Takvih je nekoliko i moj život je lakši za toliko. "

i iz commenta:

"otpadnu kao list u jesen i nikom ništa.Odnesu ti stvari iz kuće i ti pomisliš kako je to mala cena da nekog platiš da nestane....i to je život."


http://shtikla.blogspot.com/

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 842 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 0 sakrivenih i 835 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, draggan, Koridor, MB120mm, Shilok, simazr, Vlajman1957