Duhovi

12

Duhovi

Halliwell ::Nevena Nevene, Hvala ti na savetu, ali nemoj da se brines ti za mene
Kako da ne brinem? Pa, moram da brinem za svakog našeg stanovnika posle odgledanih serijala "Uklete kuće". Ima tu nešto Wink , ima, ima!

daniel83 ::I sad ja umrem Smile u sustini ja sam istio ali bez tela.
Zasto bi ja sad zahtevao da bi se nekom javio, da mi taj cita neke tekstove po nekim pravilima, da pada u trans itd....i zasto bi se ja naljutio i vijao ljude ako oni pogrese u mom prizivu? Dali su nam zivci "kraci" kad umremo pa za svaku sitnicu urnisemo zive?
Dali kada umremo postajemo glupi, pa neko treba deset puta da pita "Jesi tu? Jesi tu?, Ako si tu javi se! Ako si tu javi se! Jesi tu? Javi se!

Pojma ti nemam, još nisam bila mrtva, a posle tog iskustva, dolazim da ti odgovorim na pitanje, ne moraš me zvati, doći ću sama!Doduše, samo ako omanem i ne pređem odmah onu granicu, ako pređem, sorry, moraćeš me zvati.
Šalu na stranu, lepo reče Famas: "nista ja tu nebi dir'o!"
Živi sa živima, mrtvi sa mrtvima, poštovati jedne i druge, ne narušavati ničiji mir, pogotovu bez nekog opravdanog razloga, tek onako- iz zezanja.
U momentu smrti, ljudsko telo biva lakše za 24 grama, tim podatkom su se počeli baviti i naučnici (fizičari, matematičari i dr.).
Materija je neuništiva, samo menja oblik,tako su nas učili. Šta pretstavlja tih 24 grama i gde odlazi, u šta se pretvara? Ne znam.
Znam da sam doživela neobično iskustvo u trenutku smrti svoje najbolje prijateljice (karcinom je pokosio), a bila sam stotinama kilometara udaljena od nje, jer sam prethodne večeri otputovala. To isto mi se desilo i na dan smrti moje majke,kao i nakon sahrane i svega, ali mnogo izraženije. Neko će reći:podsvest, neko: priviđenja, neko će se smejati.
Ne znam...Znam samo da poštujem i žive i mrtve.

Verujem da postoje duhovi i osobe koje mogu da komuniciraju sa njima. Mada. vise je onih koji blefiraju, naravno.
Jedno je sigurno, ja se ne bih igrala sa time. (:

je li gladeo neko Paranormal activity?

Ja sam gledao.

Ja ga imam ali nisam gledao Very Happy moram sutra ili za vikend Very Happy

Ja nisam niti bih se usudila Bebee Dol Nikad se ne zna...a da sam sujeverna, jesam...
I sa živima se teško snalazim, samo bi mi mrtvi falili na grbači Mr. Green

Pisao sam na jednom drugom blogu, bilo je nekih čudnih stvari, te 93 godine, ali bilo je ratno okruženje i boravili smo u stvarno užasnom, jezivom mestu, i mislim da su kod ljudi koji su videli i čuli nešto, koji su prosto " pukli " ustvari na delu bili prenapregnuti živci, da se njihov um poigravao s njima.. ali to se ne može dočarati rečima, jedno je da sediš kući i gledaš horor film u toploj fotelji, a kad si na straži u selu s napuštenim i uništenim kućama, po noći gde zavija zimski vetar ko lud, na svaki šum srce ti preskače..
Ja sam inače sklon mistici i verovanju da ima puno toga neobjašnjenog oko nas, ali ne bih mogao sa sigurnošću tvrditi ni da postoje, ni da ne postoje duhovi. Da li neki oblik energije i materije nadživljuje fizičko telo ?
Interesantna mi je još jedna teorija, koju sam često slušao, a to je da mesta na neki način " pamte " događaje. Tema koja je bliska duhovima. I za neka mesta mi se baš to čini, da se prosto može osetiti negativna ili pozitivna energija iz njih..
Sad ga zapetljah..

nerva ::je li gladeo neko Paranormal activity?
Ko voli horore bolje da preskoci gore pomenuti film.
Ako ima dve nesto strasnije scene i to je to.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1133 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 7 sakrivenih i 1072 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Atomski čoban, bojcistv, brundo65, darkangel, deimos25, djboj, dmdr, Dragan1998, DragoslavS, elenemste, Fog of War, Frunze, ikan, ivan979, kunktator, kybonacci, Litostroton, LUDI, Luka Blažević, Marko Marković, marsovac 2, mercedesamg, milenko crazy north, milos.cbr, nebkv, Nemanja.M, nemkea71, Neretva, oldtimer, Parker, Romibrat, sap, sasa87, shone34, Sirius, slonic_tonic, srbijaiznadsvega, stalja, Steeeefan, stegonosa, taz1cl, tmanda323, Tvrtko I, vathra, Vlad000, voja64, wolf1, wolf431, Zi0mek, zillbg, zlaya011, 125, 79693