Eurosong 2006

11

Eurosong 2006

Sigurno postoje neke slike na netu, pevac im je bio kostimograf pa ima slike iz tog perioda Wink. Kad su Buckethead-u (onaj lik sa kantom na glavi i maskom Michael Myers-a) nasli sliku onda ce i ovima, pre ili kasnije Smile.

ja nemam prava da napadam druge osobe zato sto ne slusaju ono sto ja slusam,ali isto tako,oni nemaju prava da napadaju nas koji slusamo to.
Muzika je otisla u tri lepe. Sad mala deca ne slusaju ivin voz i decije pesme vec dete od 3 godine peva dodji i uzmi me,zelim da osetim zar i tako to.pa to je kao za-odrasle-ografija.jel to normalno?
Ne kazem da treba da slusa metal,ali ovo je previse.
Mala deca treba da slusaju decije pesme,a stariji imaju prava na svoj izbor.Vi nikako da shavtite da smo svi razliciti,ono sto vi nazivate monstrumima meni se svidja,a ono sto nazivate dobrim ja mogu da se ispovracam na to.slusaj sta hoces,tvoj zivot. Nikada se nece ova rasprava zavrsiti,uvek ce se naci neko ko ce da zapocinje novu svadju i neko ko ce da brani Lordija.slazem se da ima dosta poremecenih izvodjaca (metal scene),a ove "nase" pesme se sve zasnivaju na seksu.samo procitajte teks pesama.sad ce neko reci "a ovo tvoje je kao normalno?",meni jeste,nekom nije.Zavisi od osobe do osobe,nekom muzika mnogo znaci,nekom malo,a nekima nista.verovatno ima manje metalaca nego fensera i onih koji nisu metlaci i rokeri.Zapitajte se malo zasto su im pesme takve?
moje misljenje: ovima iz granda muzika nista ne znaci,njima je vazna slava i novac,i da li je neki metalac/metalka/roker snimio za-odrasle-ic? koliko ja znam nije,a one nase skoro svaka ima,i dosta mi je vise onih prica "ukrali mi",pa jer ti neko moze uci u kucu i uzeti?mislim stvarno,to je sve radi povecanja slave.Moram spomenuti da postoje i dobri izvodjaci.Hari mata hari nije los,Balasevic je super,oni su drugaciji ,pesme su im o zivotu iljubavi,znace nesto.Nije tacno da svi rokeri i metalci pisu o satanizmu i djavolu.Tacno je da postoji nekoliko njih koji pisu o tome,ali Lordi nije jedan od takvih.Koliko dugo se pamte pesme koje su "hit"? da li je to uopste hit,po meni to se moze nazvati trenutni hit.Ako ljudi hoce da nose maske neka ih nose.Ako neko nece da ih slusa i ne voli ih neka ih ne slusa i resena stvar.Zasto ih napada?samo zato sto imaju drugaciji pogled na svet?da li je to dovoljan razlog da se neko mrzi i napada?sve ono lose sto neko moze da kaze za metal ja mogu isto da kazem za ovaj kiceraj.
ne vredi o ovome raspravljati jer se nikad necemo svi sloziti,to je ocigledno i normalno.Ali mozemo prekinuti ove svadje.Ako neko voli Lordija neka pise,ako ne neka cuti. Zar vam nikada nisu mame rekle "ako nemas nista lepo da kazes,bolje nista ne govori"?I lordi ne peva o satanizmu.Sigurna sam da je vecina od vas cula samo 2,3 pesme od njih i vec misli da moze da im sudi.Sustina svega ovoga sto sam napisala je da su ukusi razliciti i svako ima prava na svoj izbor,a to je ono sto vi nikako da shvatite.

Evo ako nekog interesuje ...


hmmmmmm, jok..
koga boli k***c za njih?

jbt lepa devojka Shocked

Ko bi rek'o Mr. Green.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 658 korisnika na forumu :: 18 registrovanih, 4 sakrivenih i 636 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, bbogdan, bobomicek, Djokislav, galerija, gasha, kolle.the.kid, ladro, Lazarus, ljuba, Mare Ivanović, Milometer, panzerwaffe, S2M, SR-3m, suton, Zimbabwe