Evolucioni promašaj

3

Evolucioni promašaj

goran05 ::Glavu gore, samo hrabro napred.

Da znaš - time se i rukovodim! Nema više "mr. nice guy"... Nema više kukanja nad hudobom sudbom svojom, poginjanju glave pred nekim i sklanjanja sa puta. Grizem! Jednostavno, nakon današnjeg, t.j. jučerašnjeg dana sam se "zasitio" kukanja i sažaljevanja samog sebe. Opet okrećem novi list i trudim se da gledam na svet "kako bude - biće". Hoće me neka devojaka - hoće, oću ja nju - oću. I to je to. Nema tu glupog filozofiranja više o tome kako je ona meni ili ja njoj povredio osećanja. To jednostavno nema smisla. Reči i dela ostaju. Kako za njih - tako i za mene. Nakon teškog dana mi je udario neki adrenalin, testoteron il šta li je u glavu, puklo nešto i ne mogu više da se glupiram i depresiram bez veze! AAAaaHHHhhh Scream the Depressija! Nemre tako. Ako su prema, meni ljudi đubrad, biću i ja! Neću više da kukam zašto su takvi. Ja znam kakav sam, znam da im ne želim zlo i znam koliko vredim. I neću više dozvoljavati da me povređuju nekim glupim razlozima i izmišljenim glupostima. Gotovo. Biću surov za moja trenutna shvatanja, ali neću pokleknuti na neke izmišljotine (možda), a uzeću ih sa rezervom u obzir!

Valjda je čoveku potrebno nekad, malo da oslabi i pati, da bi došao na svoje... Neću biti đubre, samo ću se potruditi da budem onaj stari dobri i još bolji. Prema svima. Možda malo više požrtvovaniji i obazriviji, ali bolji!

Hvala na pažnji, ako dođne ipak frka javiću se. Ali sad se osećam moćno, hrabro i odlučno! Znam tačno šta želim i idem da zgrabim život za gušu, potresem ga i pljunem mu u lice - ne predajem se tako lako! Aj zdra'o!

knjizicu sam dala drugarici, vratila mi je, ali ne stigoh da prolisam i potrazim neki ekstra dobar citat. Umedjuvremenu nasao si ono sto trazis, tj postao si svestan sta trazis i zasto to trazis (mir u sebi i u drugima, prema ljudima i u nekoj devojci)

Citat:Ali sad se osećam moćno, hrabro i odlučno! Znam tačno šta želim i idem da zgrabim život za gušu, potresem ga i pljunem mu u lice - ne predajem se tako lako!

i to ne Veliki Petak. Zagrljaj Wink

Hrabro Kaboom. Covekova moc je moc rasta i razvoja, sto bi rekao tagore. Man's power is power of growth. R.T. I dalje ti preporucujem knjizicu uvz misli, mnooogoo je poucno!

Knjigu ću definitivno kupiti, baš me zanima šta piše u njoj. Čitao sam već knjige tog tipa i svidele su mi se.

Hvala Ljutice na podršci i savetima. Wink Zagrljaj

Eto, tako mi došlo odjednom, nešto kliknulo na svoje mesto u jednom trenutku i sad sam baš veseo! Sad za vikend idem lepo kući, kod rodbine, starih dobrih drugara i biće to sve super! Smile Aj pa se čujemo.

Aj i lepo se provedi.

I ja bih rado da vidim stare drugare, al se razbezali po belom svetu Sad

Drago mi je sto si shvatio neke stvari, i ne vracaj se u proslost.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1254 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 9 sakrivenih i 1191 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, airsuba, ajo baba, Alibaba1981, amonsrb, aramis s, bagor10, bankulen, Bobrock1, bojcistv, bokisha253, ccoogg123, celik, cifra, dankisha, Darko001, darkstar101, dekan.m, DonRumataEstorski, flash12, GandorCC, GenZee, GORDI, ILGromovnik, KOV, krkalon, kybonacci, Litostroton, LUDI, MB120mm, mercedesamg, Metanoja, mikrimaus, milenko crazy north, moldway, naki011, nuke92, pacika, Panonsky, Parker, raso7, Reinhardt, Romibrat, scimitar19, Shinobi, Stoilkovic, tubular, vathra, vobo, wolverined4, YugoSlav, zixmix, zlaya011, 79693