FILMOVI

7

FILMOVI

Ne bih rekao, filmove lascivnih naziva preskacem Smile

brksi ::Jel neko od vas cuo za neki film "Srculence" tako nesto nisam siguran za naziv..........Ih, bre, pitaš za film a ne znaš mu ni tačan naziv.

Americki film je cisto djubre u umetnickom pogledu. Od americkih filmova jedino drame jos cenim, ostalo je djubre. Od SF filmova, Star Wars serijal filmova i mozda Matrix.

Da li moze neko da mi preporuci neku dobru dramu?

Americki Dead man walking Smile

domaći - strani; širok je to pojam strani. Francuski filmovi nisu loši, kao ni Česi (Mencl).Holivud se sigurno ne može pohvaliti kvalitetom spram kvantiteta ali brojni klasici se ne mogu zanemariti.
Njihovi filmovi gotovo uvjek kreću iz žanra, pa ako valjaju kao i sve drugo prerastaju taj žanr i dobijajući na dramskom karakteru postaju klasik. Za razliku od toga naš film kreće iz života, onog koji većina živi i tek onda postaje relativno žanrovski, odnosno melodrama ili komedija. Otkako su se i ovde pokušali raditi filmovi žanrovskog karaktera kinematografija se srozala.
U našoj kinematografiji najviše vrijede glumci, koji su i neke osrednje priče, osrednje režirane učinili dobrim filmovima.

Ja nemam.Ali kad svi dajemo glasove,definitivno pobedjuju strani!(po meni je najbolji TERMINATOR3)

Pa ti uze jedan od najgorih filmova današnjice.

T3 je po meni cist promasaj...
ceo film se svodi samo na 'tepanje', razbijanje, jurnjavu...

prica i ne postoji...

previse plitak film

T3 je potpuno razocarao.

T3 je film?? Laughing

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1230 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 7 sakrivenih i 1183 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Apok, bokisha253, bolenbgd, cenejac111, crnitrn, deLacy, DonRumataEstorski, dragoljub11987, Gall, Goran 0000, hyla, jackreacher011011, janbo, Joco Skljoco, Kubovac, laurusri, Leonov, Lošmi, mercedesamg, milutin134, MrNo, NoOneEver Dreams, operniki, opt1, Oscar, panonski mornar, pein, procesor, raptorsi, Ripanjac, sasa87, Srle993, tubular, Tvrtko I, Valter071, xpforswodniw, šumar bk2, žeks62, 125