Facebook

7

Facebook

Nišlija napravio "Fejsbuk revoluciju"

Mnogi članovi Fejsbuk zajednice su se u poslednjih 10-tak dana odazvali na poziv da svoje fotografije na profilu zamene slikama omiljenih junaka iz crtanih filmova. Ta mala revolucija je, mladog Nišliju do danas, nepoznatog tvorca ideje koštala profila

nastavak na:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/99486/Nis.....revoluciju

(ne znam da li smo ovu vest imali, jeste bajata jer je iz novembra prosle godine, ali je dobra)

Crnogorac tuži Facebook

Mustafa Fteja, poreklom iz Crne Gore, odlučio je da tuži Facebook zbog toga što mu je nalog blokiran, i to za iznos od pola miliona dolara.

Nastavak: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&nav_id=489697

1. Ne smatram da je facebook najbolji sajt za komunikaciju, iako sam zavisnik, volela bih da ga ukinu, jer je čisto gubljenje vremena, ako hoćemo da ostanemo sa nekim u komunikaciji, koga ne viđamo tako često, tu su MSN ili Skype!
2. Ali smatram da je zarazan. :S
3. Imam nalog.
4. /
5.GLUPOST JE!!!
6. Ponekad poželim da ga obrišem, ali ipak to ne uradim.

EMA-EMA-EMA-EMA ::1.Ko smatra da je facebook najbolji sajt koji sluzi za komuniciranje?
2.Ko smatra da je zarazan?
3.Ko ima nalog a ko nema?
4.Ko nema a zeleo bi da ga napravi?
5.Ko misli da je facebook glupost?
6.Ko bi zeleo da ga obrise ali nezna kako?



1.Ne,bolji je my city/iskreno/
2.da
3.imam
4.
5.mislim
6.ja

Šta se krije iza ženskih prijateljstava na fejsu?

Iako sedamdeset devet odsto žena kaže da koriste Facebook kako bi bile u toku s onim što se dešava s njihovim prijateljima, čak osamdeset pet odsto ispitanih žena priznalo je kako ih prijatelji s fejsa nerviraju. Kompanija Eversave intervjuisala je više od četiri stotine žena tokom istraživanja kako društvene mreže utiču na kupovinu i korišćenje popusta. Međutim, anketa je otkrila iznenađujuće podatke o odnosu koji žene imaju sa svojim prijateljima na fejsu.
Čak pedeset sedam odsto ispitanica izjavilo je da više komunicira s drugima onlajn nego uživo, dok je trideset devet odsto priznalo da je zavisno od fejsa. Šta je onda to što ih nervira? Žene se najviše žale na ‒ žalbe. Čak šezdeset tri odsto ispitanica reklo je kako im je muka od prijatelja koji se neprestano žale na nešto na Facebook-u. A šezdeset pet odsto izjavilo je kako im je muka od prijatelja koji stalno ažuriraju status dosadnim izjavama tipa: „Bila sam kod zubara“, „Spremam ručak“ ili „Odoh na žurku“. Preterano ponosne majke takođe su na spisku jer je pedeset sedam odsto ispitanica priznalo kako im je preko glave drugarica koje su hvale kako su im deca lepa i pametna. Dalje, četrdeset dva odsto žena ljuti se na prijatelje koji dele suprotne političke stavove, a trideset dva procenta nerviraju prijatelji koji koriste Facebook za razmetanje.

http://www.pcpress.info/info/sta-se-krije-iza-zenskih-prijateljstava-na-fejsu/

ja sam,verovatno jedino bice na planeti koje nema nalog,i ponosna sam na sebe zbog toga. mislim da je glupost i apsolutno gubljenje vremena,mada mi se cini da je stvar napravljena sa dobrom namerom al joj se svrha izgubila zbog masovne upotrebe. u komsiluku imam klinku koja sate provodi ceprkajuci po tastaturi,trazi dete ljubav svog zivota,besna ko ris sto nema decka,ima milinon prijatelja a svi je nesto nerviraju i svi su joj nikakvi i stalno je nervozna i frustrirana. rekoh joj pre neki dan,devojko,upucaj se i ajd u grad. umalo me pikslom nije gadjala. strava i uzas

nenyxeni ::Ja sam,verovatno jedino bice na planeti koje nema nalog,i ponosna sam na sebe zbog toga.



Ohohoh, veruj mi nisi jedina. Wink
Ima jos mnogo njih koji ne koriste, pa i na ovom forumu ces naci takve dosta. Wink

1. Za komuniciranje je najbolji Skype, ali za zavirivanje u tudje zivote, iritiranje drugih i predstavljanje sebe na nacin na koji ti odgovara... Za to je najbolji.
2. Zarazan upravo iz gore pomenutih razloga
3. Imam nalog. -,-
4. /
5. Ponosna sam sto sam imala detinjstvo, a ne sa 7 god na fb.
6. Ne bih da ga obrisem, jer imam pristup nekim informacijama, ali volela bih da uopste ne postoji i da se svi druzimo LIVE Wink)))

Biću iskrena: da nisam u jednom trenutku napustila MC ne verujem da bih se ikad "primila" na Facebook. (U početku mi je to bilo najdosadnije mesto na Internetu.) FB mi je izvesno vreme služio kao neka vrsta "utočišta" i bekstva od problema u stvarnom životu - tamo sam komunicirala sa ljudima - prijateljima, kolegama, studentima, poznanicima - koje poznajem, stvarno poznajem, sa kojima se povremeno viđam i izlazim ili sa virtuelnim prijateljima koje možda nikad neću imati priliku da zaista sretnem u realu, ali bih mogla da stavim ruku u vatru da su dobri ljudi, kvalitetne i zanimljive ličnosti. Verovatno spadam među retke korisnike FB koji na njemu nisu tražili "davno izgubljene drugove i drugarice" po belom svetu, iako ne poričem da je mreža u tom pogledu veoma korisna. Kao što reče Ivančica, ako sam dobro zapamtila, pronaći nekog posle 100 godina neviđanja može da bude i razočaravajuće iskustvo.

gfactory ::Koja god vrata da otvorim, na svakom monitoru je FB...u bolnicama,školama,administraciji...itd.


Istinito!


Gde god pogledam na neki PC, na monitoru, vidim FB i sve se plavi. Mr. Green


Bolnice, Skole(kabinet za informatiku Mr. Green ), Kafici, McDonalds, pa cak i na poslu mnogi su na njemu.


I u Mcdonalds-u kad sam bio jednom prilikom, sedeo ja sa poznanikom jedno 2 sata, raspricali se mi....
U roku od tih 2 sata, ko god , ALI KO GOD je seo za stolicu za PC-em otisao je upravo na FB!

Inace, tamo je Internet free(ADSL Sezampro)...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 933 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 2 sakrivenih i 888 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Acivi, anta, bestguarder, bigfoot, BlekMen, bokisha253, BraneS, cemix, CHARLIE JA., darionis, deimos25, djboj, Djokislav, havoc995, Istman, Ivica1102, kobaja77, Koridor, Kriglord, kunktator, ljuba, MB120mm, mgolub, mile23, moldway, Ne doznajem se u oružje, nemkea71, NoOneEver Dreams, Petar35, RJ, shaja1, shone34, slonic_tonic, srbijaiznadsvega, Srle993, t.mile, trajkoni018, Viceroy, virked, Vlajman1957, wolf431, šumar bk2