Fruska gora

2

Fruska gora

Staro Hopovo. Kako izgleda posle prvog maja. A inace posebno fina dekoracija unutrasnjosti Bebee Dol .


------------
Znam da su poceli sa renoviranjem. Moram otici da vidim sta je uradjeno. Koliko sam cuo temelji starih konka, koji se vide na ovoj slici, izgleda da nema vise Sad . Ipak to je deo istorije.

Bila sam jednom tamo sa roditeljima i to na samo jedan dan.Ali jos uvek pamtim taj osecaj,kao da si odvojen od svega mir,tisina i beskrajno zelenilo.Jako lepo mesto ali sad si me rastuzio,nisam znala da tamo seku drva.Ako to rade da li opet sade nova na istom mestu?

@Tifa Lockhart
Sto se tice sume nije povezana sa manastirom koji sam stavio. U pitanju je jedna padina. Raspitacu se za tacnu lokaciju. Ali u sustini i nije bitno. Jedno vreme su sekli sve. Onda su uzeli da seku neka stabla i na taj nacin su proredili sumu na Fruskoj gori.
Nadam se da sade Bebee Dol .

Ove slike gore su prikaz kako se ne radi ili ne bi trebala da se radi.

Znas kakve balvane Hrasta odnose za odredjene dane. Sad

Fuška Gora SRCE VOJVODINE!

Uzas nacionaln i park a tamo se besomucno sece suma.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 853 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 4 sakrivenih i 811 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amstel, anta, babaroga, bojank, dane007, Denaya, DonRumataEstorski, dragoljub11987, drimer, FOX, Georgius, Goran 0000, Ivica1102, Joja, Karla, Koridor, ksyyaj, Kubovac, laurusri, Lošmi, mik7, milenko crazy north, mocnijogurt, MrNo, NikolaGTR, Panter, Petarvu, procesor, ruma, Shinobi, shone34, Srle993, Trpe Grozni, vaso1, vladulns, YU-UKI, šumar bk2