Fudbalski Transferi

Fudbalski Transferi

offline
  • mr.ph.
  • Pridružio: 12 Nov 2003
  • Poruke: 202

Ailton u Zvezdi
Ashley Cole u Chealse
Reyes u Real Madrid
Galas u Arsenal
Julio Baptista u Arsenal
Ljuboja u Hamburg

http://www.mycity.rs/phpbb/viewtopic.php?t=17706&start=260

Za domaće klubove - nemam pojma.

Chelsea - fantastičan igrač, samo... ko je na desnom beku? Nemaju baš kompetentnog igrača za sparivanje u takvu taktiku. (Ferreira i Geremi nisu baš savršeni za to, a jedini se ubrajaju kao mogućnost...)

Real Madrid - dobro je, trebaće im igrači veznog reda, mada, iako dobar igrač, Reyes zna da čudno odigra po levoj strani...

Arsenal - ove sezone su se pristojno 'ovajdili'. Rosicky je savršen za engleski tip igre, ostao im Henry, došao dobar odbrambeni + stabilan napadač (kog, iskreno, ne volim)

Hamburg - pa, bolje da igra negde nego da zbog svadje sa trenerom sedi na klupi... Dobar je on momak...

Mančester Junajted bi u narednom prelaznom roku mogao da dovede defanzivca Intera, Andreu Ranokiju.



Podolski je prošle godine došao iz Kelna u Arsenal, ali nije uspeo u potpunosti da nadomesti odlazak Roberta Van Persija, pa bi mogao preći u Juventus.

Ukoliko se obistine tvrdnje da će Rafael Benitez preuzeti Napoli, sa sobom bi mogao da povede i napadača Čelsija, Fernanda Toresa.



Pepe Reina odlazi u Barselonu da zamjeni Viktora Valdeza, dok će u Liverpool Asmir Begović, golman BiH reprezentacije.



Predsjednik Fiorentine, Andrea Dela Valje, izjavio je da osjeća gorčinu poijsle završetka sezone, i istovremeno priznao da će Stevan Jovetić najverovatnije napustiti klub po završetku sezone.



Portugalac već sada pravi planove za reorganizaciju igračkog kadra na 'Stamford Bridžu', planove koji podrazumjevaju kupovinu Marija Gomeza.



Trener brazilskog Internacionala, Dunga, izjavio je da će pokušati u narednom prelaznom roku da dovede Brazilca Robinja iz Milana.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1086 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 1041 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Boris90, cenejac111, cuculo, debeli, DPera, draganca, DragoslavS, esx66, HogarStrashni, janbo, laki_bb, Litostroton, loon123, maiden6657, MB120mm, mercedesamg, Mercury, Millennium, Milometer, milutin134, mrav pesadinac, nuke92, operniki, Pikac-47, raketaš, Romibrat, studentbgd, Tragač, Trpe Grozni, vathra, Vlad000, Vlada1389, Vladko, vladulns, zlaya011, šumar bk2, 1107, 79693