Homoseksualizam

2

Homoseksualizam

Aj da vidimo ko od nas ima pravo da definiše "normalno"? I još da kaže da je njegovo "normalno" bolje od nečijeg drugog "normalnog".

Mene jednom neko pitao šta bi uradio da ispadne da imam dete koje je homoseksualac... i ja lepo reko šta stvarno mislim. Više bih se potresao da imam dete koje je dizelaš.

Normalno u mojoj kući i normalno kod onog seljombera od sprat ispod mene nije isto, veruj mi, a od nas niko nije homoseksualac. btw. njemu bi pre zabranio da odgaja decu kakav je neotesan i primitivan.

bobby ::E, ja stvarnom nemam zivaca da jos jednom ispratim diskusiju o homoseksualcima.
Prepeglali smo ovu temu vec X puta, i uvek se vrtimo u krug.

@Helenska
Molim te, ali te bas molim, pregledaj malo forum i videces da sve ove teme koje si danas otvorila postoje vec na forumu, i da smo o ovakvim visokoumnim filozofskim temama ovde pricali X puta.


Ne vidim čemu sarkazam... Uostalom, nemam ništa protiv da teme budu obrisane, niti mi je naročito bitno da se o njima raspravlja. One na kojima nije bilo unosa, već sam sama obrisala.

Uzgred, ovde niko nikog ne tera da troši živce na nekakve „visokoumne teme“, kako si ih već nazvao (odnosno nazvala). Svako ima pravo da bira koje će teme komentarisati.

I zaista mi nije jasno koja je svrha diskusija ako nema sukobljenih mišljenja...

http://www.mycity.rs/Edukativni-forum-o-seksu/prava.html
http://www.mycity.rs/Blog/za-ili-protiv-lezbejki.html
http://www.mycity.rs/Edukativni-forum-o-seksu/Biti.....-jesi.html
http://www.mycity.rs/Edukativni-forum-o-seksu/Da-l.....ualac.html

i jos jedno 5 tema u Kanti, koje su obrisane jer se otele kontroli... i jos jedno 5 tema o gejevima.

dakle, bar 15 puta prezvakana tema, koja samo podigne tenzije na forumu.

zao mi je, ali ovo zakljucavam zbog mira na forumu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 591 korisnika na forumu :: 20 registrovanih, 2 sakrivenih i 569 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Brana01, Bubimir, Dimitrise93, Dorcolac, gorantrojka, Lazarus, loon123, marsovac 2, Milometer, milutin134, Mixelotti, nenad81, Parker, S2M, Srky Boy, styg, Trpe Grozni, yufighter, šumar bk2