I Tako za 0.6 poena ode moj smer :(

1

I Tako za 0.6 poena ode moj smer :(

offline
  • Pridružio: 14 Feb 2008
  • Poruke: 12391

Eto nisam učio

i pobeze moj omiljeni smer za 0.6 poena Sad.
Umesto Elektrotehničar Računara odo u Elektrotehničar Energetike GUZ - Glavom U Zid Uzas nemam sta da kazem sem da ukoliko se ne prebacim u ER idem u drugu skolu Sad Sad Sad GUZ - Glavom U Zid

Strašno,zaista mi je žao,al eto dešava se, Embarassed ipak uradi kako misliš da je najbolje pa sretno

Upisao sam se. Bilo mi je zao iskreno ali kad sam otisao u skolu brzo sam shvatio da pored premestanja mogu da dam razliku izmedju smerova i u isto vreme da polozim oba smera, pa ce ispasti kao da sam isao na oba smera 4 godine. I super je. Skola je super, u pitanju je skola Nikola Tesla u Kostolcu.

Bitno je kasnije koji fakultet završiš i koliko znaš. Posle završenog fakulteta niko te neće ni pitati za srednju školu.

Ali ne završe svi fakultet. Exclamation
Važno je naučiti, znati dobro raditi ono za šta se školuješ (naravno, ako neko ne planira završiti fax), a mislim da nije veliki problem u srednjoj školi kasnije promijeniti smjer, eventualno položiti razliku predmeta..

Ma srednja skola je boranija. Mislim, naucis ti nesto korisno tu, ali nije neka prekretnica, pogotovo ako kasnije upisujes fax. Ja sam zavrsio medicinsku, pa posle zavrsio fax koji nema nikakvih dodirnih tacaka sa medicinom. Sad sam dipl. ekonomista i radim sve od finansijsko knjigovodstvenih, preko kadrovskih, pa do pravnih poslova.
Moj cale je zavrsio poljoprivredni fakultet pa radio sasvim deseti posao - bio komercijalista i na kraju komercijalni direktor.

E pa dragi Srki, pamet u glavu, knjigu u ruke i dobro se spremi da ne bi propustio i fakultet.

Ali ako hoces na fakultet stekni radne navike sad! Jer ako ih budes sticao tek na fakultetu tesko tebi. Smile

Em, nzm da li cu na Fakultet, jer sam nasao stvar koja se zove IT Academy, to je nesto sto kosta 1200 eura i traje godinu dana Smile Posle tih godinu dana dobijam diplomu , sve zavisi sta sam upisao a moze da se upise Programer, Dizajner, Administrator mreza. Pa bih ja za programera tu jednu godinu dd2, i onda dobijem diplomu Smile.

Srki94 ::Em, nzm da li cu na Fakultet, jer sam nasao stvar koja se zove IT Academy, to je nesto sto kosta 1200 eura i traje godinu dana Smile Posle tih godinu dana dobijam diplomu , sve zavisi sta sam upisao a moze da se upise Programer, Dizajner, Administrator mreza. Pa bih ja za programera tu jednu godinu dd2, i onda dobijem diplomu Smile.
Gašo, Gašo, lenji Gašo,ccc! Mr. Green A jel može da se plati tih 1200 eura, a da ne ideš tih godinu dana nigde, jer što da se mučiš? Šta će ti to? Nek ti lepo pošalju diplomu na kućnu adresu, a ti kuliraj čekajući je! A ako baš i odlučiš da se pomučiš, nemoj godinu dana, jer možeš završiti "majkrosoftovu" obuku za 6 meseci i manje para, a postaješ ono za šta se opredeliš: oš administrator mreža, oš programer, vrlo važno za znanje! Što gubiti bar 4 godine života i mučiti se bez veze? Jel da da da? Zagrljaj Će te načisto utepam, samo da mi pošalješ adresu!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 747 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 2 sakrivenih i 719 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aramis s, bbogdan, Bubimir, djboj, Djokislav, draganl, drimer, esx66, galerija, ikan, janbo, laurusri, Lazarus, loon123, Mi lao shu, mrav pesadinac, nedeljkovici, powSrb, procesor, rajkoplje, RJ, shaja1, SR-3m, stegonosa, 79693