Jedno interesantno pitanje za djevojke?

5

Jedno interesantno pitanje za djevojke?

Ma ljudi bre, to je totalno nebitno!!
Verujte mi!! Wink

Meni nije bitna velicina, uopste ne gledan na to, treba samo znati "baratati" s njim. Dok je kod mojih drugarica druga prica, uglavnom. One kada vide lika u disku onda se uvek prvo pitaju koliki mu je Zagrljaj .
Ja mislim Bebee Dol da to nije uopste vazno.
Kazem iz iskustva Laughing

p anaravno da me zanima koliki mu je. zapravo, na to pomsilim odmah Shocked

auh,bre. ajd odmah na pocetku da rascistimo da duzina nema nikakve veze sa kolicinom zadovoljstva.ok,ili bar vrlo malo.

a i da se razumemo, kao sto frajeri vole da komentarisu kakve "sike" ima riba koja je "upravo" prosla, kakve ima noge,guzu, tako i mi volimo da ponekad "odlutamo" u tom pravcu.
mada,to mi nije nikada prva misao, a i kad je ta misao erotizovana retko da ima veze sa velicinom.. uglavnom je neki drugi scenario u glavi..

ali kao sto rece gnr (parafraziram):ja sam ipak u srecnoj vezi godinu dana... Mr. Green

Kada nekoga volis velicina uopste nije toliko bitna.A kada ugledam lepog i zgodnog decka i ako mi se dopadne,to mi je veliki motiv da razmisljam o tome kako da ga "uhvatim". O velicini njegovog penisa tada i ne razmisljam.

Lepota je prolazna - glupost vecna - Mislim da se ova izreka moze primeniti i na ovu situaciju. Moze da ima veliki kolko hoce, ako je "glup" sta mu to onda vredi - Zar ne

Sto se tice da li nekoga volis ili ne sto rece mizza - pa devojke - verovatno volite u celini, cak i ako mu je mali - volite ga takvog - mora da ima kvaliteta na drugoj strani.

Ovo ne vazi u situacijama kad taj "nedostatak" moze da ima uticaja na ceo Vas seksualni life.

XmMm...ja licno ne razmisljam o tome...:/
Kontam da to uopste nije bitno-bitno je da tog nekog volis,i onda je lepo bez obzira na velicinu:)

Mislim da je ovo trebala da bude anketa pa da vidimo na kraju procentualno kakva su razmisljanja.

Da je deblji, pa makar i duži.

A ja mislio da je ovo pitanje za devojke....Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 938 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 7 sakrivenih i 889 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, cavatina, darkangel, Denaya, Djokkinen, drimer, esx66, Fulcrum, goxin, h8propaganda, HogarStrashni, HrcAk47, hyla, ILGromovnik, Još malo pa deda, Kubovac, kubura91, Levi, macak44, Marko Marković, mean_machine, milenko crazy north, Misirac, Mixelotti, naki011, nemkea71, nikoladim, opt1, pein, Sirius, slonic_tonic, Smiljke, sombrero, Srki94, theNedjeljko, Trpe Grozni, tubular, voja64, vukovi, wizzardone, šumar bk2, žeks62