Jelena Karleusa

1

Jelena Karleusa

offline
  • Pridružio: 11 Feb 2010
  • Poruke: 5
  • Gde živiš: Kosovska Mitrovica

Pa, sta mislite o Jeleni? Da li je gotivite, ili ne? Sta mislite o koncertu koji treba da se odrzi 15. maja? O hitu Insomnija? I to Smile

Ako kažem sve ono što mislim o njoj banovaće me neko. Wink

rapha ::Ako kažem sve ono što mislim o njoj banovaće me neko. Wink

Totalno se slazem Mr. Green

Pod hitno brisi ovo da se ne slogiramo, jer bas zbog takvih kreatura sam i pobegao sa raznih drugih foruma, pa sad ako se to stvorenje zapati i ovde, je nemam gde vise da bezim.
Nemojte vise, ko boga vas molim, da pokrecete teme tipa JK, VB, Ceca itd da pokrecete na ovakvim mestima koja su, bar za mene, bila oaza makara malo normalnijih ljudi.

Pa NenadSM, svako ima pravo na svoje misljenje, tebi se ne svidja, pa sta cemo sada? Mislim, ni ja je ne gotivim toliko, ali ne mogu ni da je mrzim, jer je nisam upoznao.

NenadSM ::Nemojte vise, ko boga vas molim, da pokrecete teme tipa JK, VB, Ceca itd da pokrecete na ovakvim mestima koja su, bar za mene, bila oaza makara malo normalnijih ljudi.
Ene, a šta fali Ceci? Very Happy

Malo šale nije na odmet. Ipak, ovo je blogovska tema iz čijeg naslova može da se zaključi i o sadržaju, tako da oni koji nisu ljubitelji dotične persone niti njenog stvaralaštva mogu lako da "zaobiđu" ovaj blog.

Ja nju ništa nerazumem,mislim o čemu ona peva ni jednu jedinu reč,a sve čestitke na rođenju dva deteta,ko bi reko????????????

moje misljenje najbolje zastupa Hitler Mr. Green

Peca ::moje misljenje najbolje zastupa Hitler Mr. Green



LOL LOL

Jedina lepa stvar u njenom zivotu su to dvoje dece...

Moje zamerke su na njen glas, nekako je kenjkav-detinjast, ne svidjaju mi se ni tekstovi....kao da peva za decu ispod deset godina kojima je samo ritam bitan.

Ono sto meni smeta je njeno medijsko prepumpavanje, ja imam dosta raznoliko drustvo, kao i bracu i sestre i ni za jednog ne mogu reci da voli Karleusu. Ako to uzmemo kao uzorak ispade da ona nije ni priblizno toliko slusana i voljena koliko to televizija pokazuje.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 991 korisnika na forumu :: 17 registrovanih, 2 sakrivenih i 972 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: cenejac111, darkangel, dekan.m, djboj, doom83, FileFinder, Georgius, Kubovac, nikoladim, Oscar, Rogan33, Sir Budimir, ss10, Tvrtko I, vasa.93, vathra, Vlajman1957