Jos jedan predug vic za forum

Jos jedan predug vic za forum

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2005
  • Poruke: 274
  • Gde živiš: Cardak, ni na nebu ni na zemlji

Dragi,


Pishem ti ovo pismo da ti kazem da te ostavljam zuvijek.Za sedam godina braka bila sam ti dobra zena, a nemam ni jedan dokaz koji to potvrdjuje. Posljednje dvije nedelje bile su za mene a pravi pakao, a tvoj shef me je danas nazvao da mi kaze da si dao otkaz I to je za mene bila kap koja je prelila chashu.

Proshle nedelje si doshao kutji I nisi primijetio da sam sredila nokte I bila kod frizera. Skuvala sam ti omiljeno jelo, I za tu priliku sam obukla novi sexi donji vesh. Ti si doshao kutji, progutao vecheru za dva minuta, legao ispred televizora I odmah posle utakmice zaspao.

Vishe mi nikada ne govorish da me volish, ne grlish me I ne ljubish vishe. Ili sam ti odbojna , ili me zaista vishe ne volish.
No koji god razlog za to bio-ja odlazim!


Tvoja bivsha zena!


PS: Ako nameravash da me trazish, zaboravi.Tvoj BRAT i ja odlazimo zajedno u Shpaniju da tamo zivimo! Zelim ti sve nabolje!



Dok jet chekala na chek-in na aerodromu chula jet svoje ime na razglasu. Na shalteru gde je trebala da se javi chekalo ju je pismo koje je kurir specijalno za nju ostavio.


U pismu je pisalo:

Draga bivsha zeno,

Nishta me nije razveselilo kao tvoje pismo

Istina je da smo sedam godina bili u braku ali “dobra zena” je sve ono shto ti nikada nisi bila.

Ja stalno geldam televiziju jer ne mogu vishe da podnesem tvoje vjechito zanovetanje.

Primijetio sam da si proshle nedelje bila kod frziera ali nisam htio nishta da komentarishem jer sa novom frizurom izgledash kao strashilo.Moja majka me je nauchila da je bolje nishta ne retji ako nemash nishta neshto lijepo da kazesh.

Kada si napravila moje omiljeno jelo verovatno si me pomeshala sa mojim bratom jer si zaboravila da sam vetj odavno prestao da jedem svinjetinu.

Istina je da sam otishao ranije u krevet te vecheri posle utakmice jer sam primetila da si na novom neglizeu imala etiketu sa cijenom. Nadam se da je chista sluchajnost to shto jet moj brat od mene pozajmio 5000 dinara I chinjenica da je na etiketi tvog neglizea stajala cijena od 4999. dinara.

Uprkos svemu ja te zaista josh uvek volim I nadao sam se da the se stvari izmedju nas opraviti. Chim sam jutros otkrio da sam na lotou dobio 12 miliona evra, dai sam otkaz na poslu I otishao da kupim dvije avionske karte za Bahame.

No, kada sam doshao kutji video sam da te nema I pronashao tvoje pismo u kome je pisalo da me zauvek ostavljash .

No, za sve, valjda, postoji neki razlog u zivotu!Nadam se da tjesh imati zivot kakav si oduvek prozeljkivala. Moj advokat mi je rekao, kada je prochitao tvoje pismo, da nisam duzan ni dinar da ti dam.

PS. Ne znam da li sam ti ikada pomenuo da se moj brat Karlo zapravo rodio kao Karla. Valjda ti to netje smetati.


Potpis: BOGAT I SAM

Hahaha! Pročitala sam ovo pre nekog vremena i umrla od smeha. I opet mi je smešno. Very Happy

Ha-ha!

Nepopravljivi optimista - kupio dve karte za Bahame!
A ona u Španiji sa dugom od 5.000 dinara za donji veš!

Ovo je vec bilo u vicevima pre mesec dana. Ti si ga i postovao tamo. Wink

http://www.mycity.rs/Zabava-humor-vicevi/Vicevi-uz.....tml#507942

Crnjak, ali gotivan vic......mislim da sam ga i prije cula ali svejedno, lijepo je se ponovo posjetiti na tako nesto Wink

E baš crnjak...ali mnogo dobar!

pxexexe sta reci osim.....do ja*a Very Happy

ahahahaha vic je luuuuuuudnica Smile ja ga nisam cuo pre znaci iskidao sam se od smeha Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 868 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 2 sakrivenih i 845 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, bojcistv, dekan.m, DragoslavS, drimer, Georgius, grenadir, HrcAk47, Kibice, kolle.the.kid, Lazarus, Milometer, mrav pesadinac, mrvica78, S2M, Srki94, W123, wolverined4, zdrebac, zziko, šumar bk2