Kada ce BRE Srbija u Evropu?

2

Kada ce BRE Srbija u Evropu?

englishman in new york. Laughing :-)
tu osobinu zapadnjaci vrlo- ali, vrlo malo cene. A ako ne vide (bar) po (spoljasnosti- kako se ophodis, koliko si izdrzljiv, pa i hladan..)tebi da si (sposoban)"individualac", isto tako manje uspesno prolazis. (Neces biti zapazen, itd.) Ocekuju i vrednjuju da ces za i zbog sebe dati sve, a ne drugima. Confused Bebee Dol
Zivot je tvoj. kao i tvoj odabir. Pocni od i zbog sebe, i zaboravi na lepu lovu na zapadu, i cuvaj zdravlje (psihu). :-)

pogledaj film "Room to rent", mozda se pronadjes Wink

imam par (3) dobra prijatelja i oni su kiprani (sa nasima nemam puno kontakta jer znaju da te zeznu i za par funti). oni me ceni iz razloga koje sam naveo (ne mogu da pricam za tudja iskustva).

imao sam srece na mom pocetku (mesec dana po mom dolasku ovde) pomogliu su mi bez nekog specijalnog razloga, nisu me cak ni poznavali (nisu ni ime mogli da mi izgovore, pravilno). zbog njihove pomoci sada imam dobar posao, stan, itd.
sada je druga pesma, sada ja mogu nekome da pomognem (mozda zato to i radim).

potrudicu se da ispostujem tvoj savet (cuvacu zdravlje (psihu)).

@sanjaj
pogledacu film

manje vise sam se potrudila da opisem kako funkcijonisu, naspram svog/njihovog standarda.

Hrabro, pouzdano, sa strpljenjem. :-) i naravno sa dobrom dozom osecaja za ljude (u i van tranzitu) i (verom) ko “dobro cini, dobro i pronalazi”. Wink :-)
podseca me tvoja prica malo na ovu pricu, tj slicnosti vidim u tome sto su i ovi ljudi prihvatili sebi stranog decka Very Happy. Klikni na bilo koji plejer ispod "Kroatië" :
http://www.omroep.nl/nps/mix/welcome.html?../insid......html~main

Nezavidna situacija. Ali da se resiti - brak, lazne isprave, poznanstvo sa Bin Ladenom isl Smile

@tice,da ti kažem ,kad već pitaš a davno si pitao,ja se rasanila,pa da ti reknem,"kad će Srbija u Evropu".....
.....Na Sveti nikad.....verovali ili ne tako je.

Ako si mu rekla tetka danuska! Mr. Green Kako sam se fino nasmejao sad... Čitam temu i tek na pola skontam da je ovo staro (Bugarska i Rumunija će ući u EU) i pogledam dole i eto tetka danuske i njenog komentara! Very Happy

Srbija je u Evropi odavno, jos od njenog postanka.

A sto se tice EU, kad bude Srbija usla u EU, sve ostale clanice ce da istupe iz EU.

Zar u Kipru (trebao sam i ja da idem u Limasol) nepostoji fora RADNE VIZE...
Ako si legalno tamo zaposlen tvoj poslodavac garantuje za tebe i dobijas vizu na godinu koju mozes da produzujes dokle god on garantuje za tebe..
Naravno to ipak nije drzavljanstvo,ali bole ista nego nista..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 756 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 11 sakrivenih i 713 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Alibaba1981, amstel, anbeast, babaroga, bankulen, bojcistv, ccoogg123, cenejac111, darios, DonRumataEstorski, dragoljub11987, Georgius, goxin, havoc995, kihot, Kriglord, m0nstrum_, mgolub, mikrimaus, Mixelotti, Nemanja.M, novator, opt1, Rogan33, Romibrat, Stija zmija, tubular, vaso1, Vlajman1957, vrag81, zixmix, zlaya011