Kakva sam joj ja potreba u zivotu?

1

Kakva sam joj ja potreba u zivotu?

offline
  • coa77 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 12 Okt 2005
  • Poruke: 3

Zasto me bivsa i pored svoga supruga poziva da ostanemo drugari mada smo neslavno okoncali vezu? Poverava mi se u detalje, a ja neznam dal da to slusam ili da bezim? Kakve razloge ima da to cini...

Verovatno i dalje "nešto" oseća premo tebi...

A jel taj muž postojao i za vreme vas ?

Bezi od nje.

Ja mislim da ti postavljas pogresno pitanje.
Ako tebe interesuje kakva si joj ti potreba, to znaci da je tebi stalo do nje i ispunjavanja njenih potreba (jer ocigledno si prisutan prilikom njenih ispovjedanja o detaljima iz njenog zivota), ja mislim da bi fer pitanje bilo - kakva je ona tebi potreba (da li je i ako je). Ne mozes poceti rjesavati problem sa njene strane, moras krenuti od sebe.

Ella - pogresno tumacis, razumem jer nisi u filmu od pocetka do kraja....

PITAO SAM: Kakva sam joj JA potreba u zivotu ( A NE ONA MENI)? Da se objasnim.. nisam ju nikada prvi zvao niti potencirao vidjenja, kafenisanja, pricanja, jer ne verujem u drugarstvo posle raskida. Cak, sta vise glupo mi je ulaziti u pricu sa njom kad ima muza. Mi smo imali sansu , nismo uspeli i idemo dalje. Cemu se vracati na staro, JA tu potrebu nemam, a ONA ocigledno ima.... Verujem da imate vise iskustava od mene samog i zato sam postavio ovu temu

dum dum da i tebi odgovorim... "A jel taj muž postojao i za vreme vas ?"
Covek je postojao je informativno ( samo informativno) kao poznanik i zaista smo razliciti, intelektualno i na svaki drugi nacin.. Sto bi se reklo, nije mi dovoljno dobra zamena, cak mislim da ga i ne postuje dovoljno kao mene (dok smo bili zajedno, a i sada).

Dakle, ponavljam, KAKVA SAM JOJ JA POTREBA U ZIVOTU, DOK ONA MENE ZOVE, A NE JA NJU!

A sto ti onda uopste pricas sa njom? Zasto se odazivas njenim "potrebama"?

I sto ti to nas pitas, mi ovdje mozemo samo da nagadjamo a nikako da znamo prave razloge te njene vezanosti za tebe.
Ocigledno da nisi shvatio poruku mog prethodnog posta, ali nema veze.

Kao sto rece Ella "Zasto se odazivas njenim potrebama" ako ti nije stalo do nje.A druga stvar to da li je on tvoja dostojna zamena ili nije,ocigledno je da jeste cim je se sa njim odlucila na brak,a sa tobom ne.Nemoj da se naljutis,ne mislim nista lose,ali to je potreba nas muskaraca da verujemo kako nase bivse devojke ne mogu bez nas,a mi smo kao jaki (frajeri) pa mozemo bez njih.A u stvari vise ne mozemo mi bez njih,nego one bez nas.Ako mislis da je zaboravis i prebolis,a ocigledno je da nisi,poslusaj M4rk0v savet "bezi sto dalje od nje".

Da, obično je ključno pitanje suprotno : Kakva je ona meni potreba u životu.
Meni, kad neko nije potreban uopšte ne odzvoni njegovo ili njeno pojavljivanje, prođe nezapaženo.
Nikad ne bih otvorila temu o nekome ko je navažan...npr.

zeljko f ::Kao sto rece Ella "Zasto se odazivas njenim potrebama" ako ti nije stalo do nje.A druga stvar to da li je on tvoja dostojna zamena ili nije,ocigledno je da jeste cim je se sa njim odlucila na brak,a sa tobom ne.Nemoj da se naljutis,ne mislim nista lose,ali to je potreba nas muskaraca da verujemo kako nase bivse devojke ne mogu bez nas,a mi smo kao jaki (frajeri) pa mozemo bez njih.A u stvari vise ne mozemo mi bez njih,nego one bez nas.Ako mislis da je zaboravis i prebolis,a ocigledno je da nisi,poslusaj M4rk0v savet "bezi sto dalje od nje".

U ovom slucaju veruj mi da nisi u pravu, jer mi je rekla da sam od njega po svemu daleko napredniji, ali vreme ju je uplasilo i zato je uzela po principu " daj sta das ".

" u stvari vise ne mozemo mi bez njih,nego one bez nas..." Moje iskustvo je da zaista mnogo duze pate devojke posle raskida nego muskarci, ali devojke, primeti ovaj detalj, posle raskida veoma brzo udju u "vezu" sa drugim da bi zasenile tugu za bivsim i na kraju "generalno " ispada da devojke mogu bez nas i bivseg lakse nego mi bez njih. Samo su poneke daleko mudrije, cute i trpe, ali se ne odaju lako!!!!!! Bio sam u vezi sa devojkom koja je raskinula pre par dana sa deckom i kada sam dublje usao u temu veruj mi da sam dobio ove prethodne informacije na jedan. Kasnije je bivsi izludeo sto je pored drugog i to joj je vise prijalo nego ja jer je nahranila zensku sujetu.

verovatno i sigurno nije u potpunosti zadovoljna suprugom...nije je obradio dovoljno i naucio da ne svrlja. pozz

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 772 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 9 sakrivenih i 718 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, amaterSRB, ccoogg123, cifra, CikaKURE, darionis, Dimitrise93, Dorcolac, dragoljub11987, Excalibur13, FOX, Frunze, Georgius, Hans Gajger, Herman Terrance Aubrey, ikan, ILGromovnik, Instruktor 1223, Karla, Krvava Devetka, kybonacci, Metanoja, moldway, mrvica78, nenad81, nuke92, oldtimer, Panter, panzerwaffe, pein, raptorsi, Ripanjac, S1Mk3, sasa87, Sirius, slonic_tonic, Srle993, stegonosa, styg, suton, uruk, vathra, wizzardone, |_MeD_|