Kao Karleusa,ili mozda ne?

1

Kao Karleusa,ili mozda ne?

offline
  • Pridružio: 21 Dec 2006
  • Poruke: 0
  • Gde živiš: Novi Sad

Imam jednu ''zanimljivu'' drugaricu,na koju bi volela da ... skrenem paznju. Pa vidite,ona je u ranijim godinama bila stidljiva i povucena. Kako su godine odmicale,tako je i njen mozak ispario,koji je postajao zamenjen grudima. Ogromnim grudima.Boys will be boys,kako se kaze,mislim da je svima jasno.Vremenom je postajala fuxa.U pocetku nesvesno,ali kasnije itekako svesno.Mozda je i razumem.U zenskoj je prirodi da se oseca privlacnom.Ali lepo telo ne treba koristiti na taj nacin.Za 10 godina ce zeleti postovanje,i zalice se jer je muskarci posmatraju kao komad mesa,ali nece se setiti koliko njeni postupci imaju uticaj na iste te muskarce.I bude mi je zao.Zao sto ne vidi kakvo misljenje stvara o sebi. I razumem da nije kriva sto je glupa,ali je kriva za svoje ponasanje.Razgolicivanjem pokazuje da ni ona sama nema neko dobro misljenje o sebi.Jer inace ono ne bi zavisilo od tudjih pogleda i komplimenata.Da li ce shvatiti?Dok ne pozali???

Nema sanse da ce shvatiti... a sto se mene tice nema potrebe ni da shvati Wink salim se Wink Ako je bila stidljiva i povucena sad joj sigurno prija da bude u mislima svakog muskarca i da svi pricaju o njoj,moras i sama priznati da to nije los osecaj,cak sta vise... Ako lepo izgleda,ako je jure momci,ako je postala svesna svojih kvaliteta tesko da ce sad odjednom preko noci shvatiti sta radi. Bice potrebno da je nesto udari po glavi da bi se osvestila,to je moje misljenje... A nije lepo da kazes za drugaricu da je glupa,to sto se ona malo pustila u promet ne znaci da nema mozga u glavi ili da je glupa,nego jednostavno da je postala malo slobodnija i pristupacnija.. Wink
Voleo bi da ti vidim drugaricu Wink mogla bi malo da je opises Very Happy

Dopuna: 06 Jul 2007 9:05

OMG!!!!! nije ti valjda i drugarica '93 godiste????? Shocked Shocked Shocked

nidzo da kaze neku filozofiju?vau!

hahahahahhahahhahaha... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ala si se upecao nidzo!sta-ipak premlada za tebe?

Na temu:slazem se sa nidzom,nece moci to da shvati tako brzo,a svaki tvoj pokusaj da joj objasnis shvatice kao ljubomoru.Nema pomoci,mada ja i nisam kompetentna da kazem tako nesto,mozda nesto i moze da se odradi,nisam psiholog,ali iskustvo je pokazalo ono sto mi tvrdimo

'93 a vec splavarusa, heavy?! Confused

ne mislim da joj objasnjavam,niti da je prevaspitavam.ako oan sama ne shvata,ja sigurno necu moci da je uverim.na temu da je glupa,moram vam reci da ja s njom ne mogu da razmenim vise od dve recenice,mozda jer imamo razlicite interese,mozda i ne,ali ona se stalno smeje, i kad je 'vataju,i kad treba da bude ozbiljna,samo se kezi i govori koja si ti budala,i pogledaj ovu budalu dok je vataju.

Hahaha
Ja idalje ne kapiram što se ti tripuješ oko svega toga. Mani je bre, njen problem. Inače fakat je da bi Karleuša da se nije khmm "probila", čime se već probila bila il frizerka, il domaćica il kafekuvarica. Hoću reći, nekim ljudima je njihov izgled jedini adut, da ne kažem "talenat"... pa ako to ne iskoriste, nemaju drugo šta. ;-)

E sad ako ima 14 godina a tako se ponaša, pa ima valjda oca i majku da joj misle. Te stvari obično kreću od kuće i kućnog vaspitanja, pogleda na život etc.

Stane ::
E sad ako ima 14 godina a tako se ponaša, pa ima valjda oca i majku da joj misle. Te stvari obično kreću od kuće i kućnog vaspitanja, pogleda na život etc.


Ja znam devojcice koja kad izlaze iz kuce izadju u farmerkama,nekoj shv majci i jakni i kad izadju od kuce presvuku se u obuku neku traku i gore i dole.... Vaspitanje iz kuce je jedno a vaspitanje u glavi osobe je verovatno nesto drugo..... Devojka ako izbaci sise u prvi plan normalno da je ni jedan decko nece doziveti kao pravu devojku nego devojku za na jedno vece.... Takodje mislim da devojka ne mora da bude gola i sisata da bi bila sexipilna,dovoljno je samo da nabaci neki detalj koji ce nama probuditi mastu i biti zanimljiviji od golih sisa.... verovatno ce se neki momci sloziti samnom..... Ali neke devojka od 14 godina to jos ne razumeju i smatraju da sto su razgolicenije da su toliko lepse obucene... mislim nije da ja ne volim da vidim golu devojku,NAPROTIV, ali zna se za sta takve devojke uglavnom sluze...

E pa sad kućno vaspitanje je i da ti ćerka ne radi takve majmunluke kao presvlačenje kad izađe iz kuće. Kućno vaspitanje je i da ukažeš detetu na neke druge bitne stvari u životu a ne da pustiš da ga Pink vaspitava.

Lepo situacija za primer - dete od 7 god gleda TV, pojavi se sisata pevaljka i keva/ćale kaže, Pu Kurva i promeni kanal... a ne da majka otvori Svet i s komšikom uz kafu i prisustvo podmlatka lista stranu po stranu & komentariše šta je koja fufa obukla i šta je rekla kad je gostovala tamo i tamo...

elem kućno vaspitanje se ne gradi popovanjem detetu 15min pre izlaska, pretnjama batinama i sličnim glupstima... već time što će se detetu nuditi pravi i adekvatan sadržaj od prvog dana, godinama unapred dok se ne dođe polako do puberteta. Sva deca su radoznala, upijaju ko sunđer i naravno oponašaju pre svega svoje roditelje.

Ok, uticaj sredine ume d abude veliki, ali ako su roditelji primitivci, druže se s dizelašima, blenu po ceo dan u Pink, pa kakva će deca da im ispadnu?

Uvek je bre tako bilo. Na prste mogu da izbrojim slučajeve što znam da su od finih roditelja ispali debili. Imatakvih da ne grešim dušu ali malo.

Zenska osoba od 14 godina nije djevojka vec dijete.

U ostalom te granice izmedju djevojcice - djevojke - zene treba da se legalno oznace (kao i punoljtstvo) da se smanji broj prljavog razmisljanja.

Sick, sick mind!

Na nasu zalost, tako je kako je. Vecina drustva smatra da je seksipil golotinja. Pogotovo ta djeca kojima je uzor neka tamo frajla/e koja ne zna da se potpise kako treba ali zato ju je majka priroda obdarila oblinama (ili neki plasticni hirurg) da se sa njima ponosi. A kad progovori ili propjeva - bolje i da nije. Ljepsa je u svakom slucaju kad suti.

Sto se tice vaspitanja, to se krece sa radom dok je dijete beba. Kad djete udje u pubertet, tada je vec kasno da se pametno zbori.

Mozda ce se sad mnogi ovde smejati, kad ovo napisem, ali meni pobudjuju
mastu devojke sa velikim nosom, tj umereno velikim spicastim, ali vrh nosa
da bude malo podignut u vis, ili da nosi roza dokolenice... ako ima neka takva ovde, odmah nek mi se javi na PP....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1163 korisnika na forumu :: 36 registrovanih, 5 sakrivenih i 1122 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Alexandar-1973, Andrija357, Belac91, Buzdovan, cenejac111, CikaKURE, comi_pfc, debeli, dejina811, FOX, galerija, Georgius, hologram, Kubovac, Litostroton, ljuba, mercedesamg, Mi lao shu, MikeHammer, milan.vukovic, milenko crazy north, Milos82, ObelixSRB, Parker, procesor, repac, rodoljub, stalja, Stanlio, stegonosa, suton, Trpe Grozni, vathra, zapclink, |_MeD_|