Koji su razlozi da se ne ubijes u subotu ujutru?

1

Koji su razlozi da se ne ubijes u subotu ujutru?

offline
  • Pridružio: 09 Nov 2008
  • Poruke: 2
  • Gde živiš: u Beogradu

I tako sam se probudio. U ocajnom stanju. Svemu je kriv rani jutarnji poziv. Ljudi su bezumni. Telefon je zvonio i zvonio i kada sam se konacno ubedio da ustanem prestao je da zvoni. Gledao sam slusalicu sa mrznjom u ocima gotovo celi minut, a onda sam skrenuo pogled prema satu. Sest i petnaest. Lepota. To je otprilike kolicina piva koje sam polokao sinoc(6+15). Ti i onako nisi poznat po spavanju, kazem sebi. Spavam cetiri -pet sati u proseku. Neki moju blagu nervnu rastrojenost dovode u vezu upravo sa time. Ali sest i petnaest... Ko normalan ustaje subotom u sest i petnaest?Onaj ko treba da bude u podne u Amsterdamu... A putuje na rolerima...To je jedna od onih vecitih enigmi:
sta je starije kokoska ili jaje; zasto jako debele zene nose jako tesne kozne pantalone...
I sta, uopste, covek da radi subotom u ovo doba?
To je to, rekoh sebi... Ubicu se...( Naime, sva istrazivanja kazu da je najveci broj samoubica medju mamurnim kretenima...)
Ako nista drugo to, barem, traje, potrosicu cirke dva- tri sata... Kako? Konopac? Ili leksiliumi? Konopac je sa buvljaka, puci ce... Leksilijume nemam... Treba sici do apoteke, a apoteka ne radi pa nema smisla da silazim. Mada, tu bih ubio nekih pet minuta... Ipak...Odem do kupatila da vidim da nemam nesto na raspolaganju... Zileti! Kako se toga ranije nisam setio? Ali, opet, ja sam do zla boga smotan... Ti se, sinko, ceo iskasapis dok se brijes, kazem sebi... Ajde, lepo priznaj, kolika je verovatnoca da ces iseci samo vene, a ne celu saku? Cime onda, pobogu? Da vidimo... Aha! Trake za depilaciju... Ne moje, naravno... Moje devojke... to bi jos i moglo da prodje kod mene, ovakvog dlakavog... Sigurno bih crkao od bola...
Ali, onda kazem sebi : zasto bi se ti ubijao? Ima jos lepote, tu je svet pred tobom , izadji na terasu, omirisi svet... treba biti optimista... i potrudim se, iako sam sve mirisne celije sprzio sa sinocnjih tri pakle cigareta, ali duboko udahnem... benzin, pseca govna, kontejner, staracke pege... U redu, kazem sebi, mozda i nije bas nesto(neki ljudi, naime, zive i u engleskim vrtovima), ali to je tvoj blok, zivis tu godinama, tu nemas ni jednog prijatelja, sto samo po sebi znaci da te niko ne davi kad krenes u prodavnicu,sve babuskere u zgradi te mrze i ni jedna ti se ne javlja na stepenistu, pa ne moras da im vukljas cegere... I jos, u tvom bloku prebiva neverovatna kolicina besnih kerova, pa, ako budes imao srece i naletis na njih, mozda te oni prozderu, pa onda ne moras da trosis visak kreativnosti na samoubivanje... a da ne govorim o tome sto ces time da ustekas pare za sahranu, jer ce te posle obrade od strane tih, nadasve simpaticnih, psica( zivela Orka) sahranjivati u kesici koju je tvoja devojka dobila kada je kupovala maskaru u liliju...

P.S. poeticni

Upitah eletricara Petrova:
„sta ce ti taj kabl oko vrata?“
ali mi Petrov ne odgovara,
samo tiho cipelom klatara.

Eto ti pesme, ludo jedna...

Pa pregurao si subotu, pošto je danas nedelja (ja sam vrhunski majstor za dedukciju). Možda te moj odgovor ohrabri na konačni korak, smuči ti se što su drugi tako odvratno srećni pa rešiš da ipak isprobaš konopac? E dabogda puko konopac!
http://en.wikipedia.org/wiki/Gloomy_Sunday

Pozzz,
ne sekiram se ja baš puno za tebe.Zašto?Da si to hteo stvarno da uradiš,uradio bi Wink .Znači,mi sad ne bi ni čitali ovaj tvoj simpatični pasus.
Život ovaj naš,sastoji se i od lepih i od ružnih stvari i kao takvog ga prihvatamo.Možda ne bi ni bio zanimljiv da je uvek sve na svom mestu i savršeno.Okreni se ka sunčanoj strani i videćeš "svetlo".

So, always look on the bright side of Life... Wink

Nikad se necu ubiti, cak ni u subotu, zbog ove pjesme...

TIME IS ON MY SIDE


Time is on my side, yes it is
Time is on my side, yes it is

Now you always say
That you want to be free
But you'll come running back (said you would baby)
You'll come running back (I said so many times before)
You'll come running back to me

Oh, time is on my side, yes it is
Time is on my side, yes it is

You're searching for good times
But just wait and see
You'll come running back (I won't have to worry no more)
You'll come running back (spend the rest of my life with you, baby)
You'll come running back to me

Go ahead, go ahead and light up the town
And baby, do everything your heart desires
Remember, I'll always be around
And I know, I know
Like I told you so many times before
You're gonna come back, baby
'Cause I know
You're gonna come back knocking
Yeah, knocking right on my door
Yes, yes!

Well, time is on my side, yes it is
Time is on my side, yes it is

'Cause I got the real love
The kind that you need
You'll come running back (said you would, baby)
You'll come running back (I always said you would)
You'll come running back, to me
Yes time, time, time is on my side, yes it is
Time, time, time is on my side, yes it is
Oh, time, time, time is on my side, yes it is
I said, time, time, time is on my side, yes it is
Oh, time, time, time is on my side
Yeah, time, time, time is on my side

Ha... Ubiti se.... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Exclamation

Pomisli samo kako je život lep... I šta te sve tamo negde čeka Question Exclamation

ma slobodno to uradi

ja glasam za one trake za depilaciju... Very Happy

@kolakovski
Kad izdajes knjigu...

tesi se bolan. Smile
http://www.youtube.com/watch?v=1xP-1eJvq04

Nedelja je dan za ubijanje.

Ako ti je vec cilj da iseces vene, zasto ti je bitno da li ces pri tome odseci i celu saku? A lekovima je najteze ubiti se, ako ne znas tacnu kolicinu koju treba da popijes, izazoves samo povracanje.

Btw, sjajan tekst (:

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 845 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 8 sakrivenih i 789 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ajo baba, amaterSRB, amonsrb, Apok, arton, Bobrock1, borya90, Brana01, brundo65, bufanje, chichabg, Darko8, Denaya, GORDI, HogarStrashni, Karla, kokodakalo, kunktator, kuntalo, kybonacci, Lord Nem, MB120mm, mcgunner, milenko crazy north, miodrag, mkukoleca, Nemanja.M, nemkea71, nenad81, nenooo, nuke92, oganj123, pacika, raf87, rovac, sabros, Srki94, Srky Boy, ss10, stegonosa, theNedjeljko, trutcina, Tvrtko I, vlad4, zastavnik, ZetaMan, zlaya011