Koliko je bitan sex?

2

Koliko je bitan sex?

Vidis da svako misli drugacije.Mislim da je bitan sex u vezi ali uz komunikaciju.Ako je to samo zadovoljavanje,onda od toga nema nista.Znaci moraju da postoje obe stvari da bi veza bila ozbiljna.

@Razorblade_romantic
Jbt, pa ti si opsednut sexom Mr. Green... izgleda da non-stop "thinkujesh about that" Mr. Green Razz.

On topic, ako se na pravu vezu misli kao psiho-fizicku povezanost onda je sex vazan. Jeste, to je individualna stvar... isto tako mislim i da shvatanje termina "veza" ce ti odrediti koliko ti je vazan sex u istoj (nekom je vaznija psiha, nekom fizika... a nekom i jedno i drugo).

muahahaha .....istina je da thinkujem a ko thinkuje zlo ne misli Razz
bilo bi zlo da pochnem samo tako da spopadam Razz
Laughing

beby ::tako da mogu da ti kazhem da je ceo svet bolestan, i da sam ja najvetja sramota moje shkole.... (ponosim se time)

Tako i treba i sta ima neko da se ljuti ili smeju ako covek nema odnose! Pa nije stvar da se spava sa prvom ''propalicom'' na ulici kao sto rade u Svedskoj! Wink Ustvari, to licna stvar!

@beby- Nije blam ne sapvati pre 16, ni pre 20... imam ortakinju recimo ima 20 godina, devojka je skroooz slatka i sve super, medjutim, nije imala jednostavno srecan love life, nailazila je na kojekakve dzibere, so... naravno da devojka nije zelela da izgubi nevinost posle 2 og dana, a sa svakim skoro je bila jako kratak period.To ne znachi da je ona manje lepa, manje pametna . U sushtini svaka riba moze da ode i da se pojebe, uvek ce se naci neki lik, ma kako ona izgledala.

Shto se tiche toga zdrava/normalna bez sexa?Zavisi od iskusva i godina.Ako lik imao sexualno iskustvo, a pritom je adolescent, jebem mu sunce, taj ce morati opasno da se zaljubi da bi izdrzao bez sexa, u sushtini da on psihichki nije zbog godina, drushtva u fazonu 'mooram da jebem', ne bi ni on tooliko krizirao.A ako je devojka imala iskustvo, a lik nije, onda je okej.

A, ako su oboje imali iskustvo...a devojka zbog fazmoznog 'morala' cheka neki rok da prodje..kao chekam 3 meseca pa onda cu u 12 uveche posle 2 meseca i 30 dana da odm i da se pojebem sa njim, ono shta znam, nisam za tu varrijantu, posebno ako devojka ima zahteve da lik apstinira 6 meseci zbog nje o_O.

Citat:mozhe biti i normalna i zdrava i bez sexa...
A iako potraje duze vreme.. kakava je to veza.. sta zaljubis se i skroz vam je ok.. i bas kad nekako, prirodno, zelite da jos vise ulepsate svoju ljubav, i vezanost... ta mala stvar vas koci.. i kao "ma moze i bez toga"

moze, znam Wink ali... uvek kada postane.. 'vruce' setis se da nema nista od toga.. i bas je super tad... tako da... ja bih rekao kao i Nikola

Moze ali Wink

Citat:A ako je devojka imala iskustvo, a lik nije, onda je okej.
Ma nemoj.. Laughing ma bas ti dobra logika Wink Mr. Green

Citat:A, ako su oboje imali iskustvo...a devojka zbog fazmoznog 'morala' cheka neki rok da prodje..kao chekam 3 meseca pa onda cu u 12 uveche posle 2 meseca i 30 dana da odm i da se pojebem sa njim, ono shta znam, nisam za tu varrijantu, posebno ako devojka ima zahteve da lik apstinira 6 meseci zbog nje o_O.

ovo si dobro rekla, Wink respect!

Pa devojka u svakom sluchaju moze duze da izdrzi, ali slozicemo se , retka je situacija kada devojka glaaadna sexa(like a beast) , a lik cheka rok da prodje, zar ne ? Laughing Wink

Ma, kako nije bitno, bar meni. Nije najbitnija stvar ali se bez toga ne može. Probaj da budeš sa nekim par meseci bez seksa...

@ DjavolicaNosiGucci:

Spontani aplauz za damu, molim....

Jako lepo i objektivno (koliko god da 'bode oči') rečeno!

(ovo se odnosi na tvoj drugi post iznad ovog mog; ne htedoh da citiram, malo je rečitiji...)

Hehe, hvala, hvala Mr. Green Zagrljaj

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1204 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 5 sakrivenih i 1153 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, 9k38, airsuba, AK - 230, Andrija357, Apok, babaroga, bojanM84, cavatina, cifra, darios, Denaya, Dimitrise93, djboj, Dorcolac, dragoljub11987, FileFinder, hyla, ikan, Istman, kikisp, kjkszpj, Kubovac, kunktator, kybonacci, laganini123, Marko Marković, mercedesamg, Mercury, milenko crazy north, Milometer, Miloskec, milutin134, mrav pesadinac, nemkea71, novator, panzerwaffe, pein, procesor, robertino, Srle993, theNedjeljko, tubular, Tvrtko I, zillbg, |_MeD_|