Koliko je humor zaista vazan

1

Koliko je humor zaista vazan

offline
  • Pridružio: 18 Jul 2005
  • Poruke: 312

U redu, znam da znate koliko je dobro naci se u drustvu sa duhovitom osobom, ali ja nisam znao koliko mi je vazno da to nadjem kod djevojke.

Imam djevojku, zgodna, lijepa i lijepo se ponasa prema meni. Doduse, nemamo bas mnogo zajednickih tema, ne smijem se sa njom. Mnogo sam hladan, a ne zelim biti takav. Nesto mi smeta, nesto sto jos nisam definisao.

Veza koju sam imao prije skoro godinu dana je bila mnogo bolja iako djevojka nije bila zgodna kao ova sad. Sa njom sam uzivao u razgovoru, (ostale uzitke ne moram ni da pominjem), bila mi je mnogo bliza i sto je najvaznije, znala je da me nasmije.

Sve to me povelo da razmisljam da li ja znam sta trazim u zivotu? Govorio sam da volim visoke crnke sa ovakvim ili onakvim ocima bla bla bla... Koje sranje. Sve to nije ni blizu definicije osobe koja mi moze biti draga.

Do sada sam zakljucio da ono sto je kljuc seksualnosti je harizma, inteligencija i humor koji proizilazi iz svega. Ukoliko ovih stvari nema, djevojke mogu da mi se pricine kao porcelanske lutkice. Niti smrde, nit' mirisu.

Dobro jutro, tek si se probudio, jel' da?

Salu na stranu, nije bitan izgled nego dusa. Znam da je ovo receno vec 100000 puta ali je istina. S osobom s kojom si moras da uzivas i da ne razmisljas zasto je ovo ovako, a zasto onako. Izgleda da si ti sa ovom djevojkom krenuo zbog njene ljepote. Nije to lose, na prvi pogled to svima udje u oko a poslije.......hm, treba biti nesto vise.
A, mozda se jos upoznajete, pa je ona malo stidljiva, zatvorena osoba i sta ja znam. Ali razmisli dobro sta hoces! smešak

Ma izgleda da znam sta hocu samo to ne mogu da dobijem. To ti je kao partija karti, stalno mi fali neki kec u rukavu, ne svidja mi se djeljenje, da li ulazem previse? A da probam jos jednom pa sta bude?

Poenta je sto moram da odigram najbolje sto mogu sa ovim kartama. Da izvucem najbolje od djevojaka sa kojim sam. Da se pravim da ne cujem njene glupe price, da zazmurim na jedno ili oba oka i pravim se lud sa izgovorom "Nije nesto pametna, ALI necu je slati na kviz"

Krenuo sam samo da malo talasam svoj zivot, malo mi se pretvorio u shablon pa moram malo da iskocim iz shina.

kad ne mogu dobiti pametnu i lijepu onda mi vratite Veru i Nadu i pustite me na Miru...

al' i dalje se ne smijem sa njima

Ja nikako ne bih mogla da budem sa nekim ko nema smisao za humor. To mi spada pod komunikaciju. Svaki put kad me "taj neko" nasmije dodje mi kao da me i poljubio, jer "poklanjati meni osmjehe" je intimno. Very Happy
Ali to sam samo ja ....
Meni je smijanje kao spavanje, bez njega ne mogu. Plus sto ja kroz smisao za humor jedne osobe "odredjujem" njegovu/njenu inteligenciju. (to sam samo ja Wink ) Jer onaj ko je u stanju da od neke situacije (zavisi sada) je u stanju da izvuce ono najsmjesnije i uspije da prebrodi prvi "šok" gledajuci na pozitivnije strane date situacije, meni mnogo ogovori o osobi, njegovom/njenom karakteru, psihickoj snazi, itd ...


Ako bi se pravila lista "vaznih" stvari u jednoj vezi, mozda bi to ovako izgledalo (zaboravite na redosljed sada):

- povjerenje
- intima
- komunikacija
- romantika

vjerovatno mi fali jos sta, al' ne mogu sada da se sjetim.

@prokleta nedeljO, svi bi mi nesto sve u svemu iliti jedan paket sa svim igrackama. Posto je to ravno nemogucem, moras sam da odredist sta tebi kao osobi najvise treba. Znam ja da je lijepo vidjeti lijepu zensku, svu onako napucanu k'o sa naslovne strane, ali da li ti hoces model koji šuti ili nekoga ko je u stanju da sa tobom prica i smije se? Pogotovo sto na pocetku veze ne mozes da znas koliko ce ta veza da traje i kuda ce da te odvede. Ako se slucajno desi da veza zavrsi brakom, sta onda? Ljepota je prolazna, ali ona duhovna (u koju spada i smisao za humor) vremenom raste, razvija se - dok ona fizicka blijedi i vremenom gubi svoj smisao. Tacno da gubi smisao jer ces i "ti" (u ovom slucaju) jednoga dana da odrastes i da se zapistas sta si ti to uradio, u sta si gledao i sl?

Pa znas kako, mozes pokusati sa njom neko vreme, recimo mesec dana, da prodje neko vreme dok se ona opusti i zadobije tvoje poverenje. Ali sa druge strane, sam si rekao da si imao jako lepu vezu i da ti je ta devojka bila bliska, dakle otprilike znas sta trazis. A u ovom slucaju ti mozda fali intrige, feelinga, da ne kazem hemije. Jednostavno, tu intrigu sa devojkom/momkom osetis ili ne, nema sredine.

jes'...
ranije sam imao mnogo vise hemije. Ponekad ako bih dobio poruku od nje u toku voznje, toliko bih se uspanicio da bih jedva zadrzao kontrolu nad vozilom.

ovih dana sam malo prazan... evo trza me na telefon a ja i dalje mrtav. Mozda je trznem, onako radi reda.

sutra me probudi

Prvenstveno saznaj sta ti zelis...i ona koja se uklapa u to je pogodak!
Eto pitanje je samo koliko ti necija mana smeta!Zarad visih ciljeva nekad nesto covek mora i da malo smetne s' uma...
Meni licno potrebana je osoba sa kojom mogu da pricam o svemu sto me interesuje a imam siroka interesovanja,jer me u suprotnom gledaju kao kretena i misle se "A sto ti meni to u opste pricas?"
Onda lepo odes sa njom na klupicu u parku i cutite jedno sat vremena...i kad dodjes kuci videces jel ti to bilo lepo ili nije!
Salu na stranu izuzetno je bitno da te neko razume,jer lakse ce te shvatati u zivotu,lakse ce te se pratiti i necete imati one mucne razgovore tipa "Sta mislis?" i "Sta hoces?"
Valjda...

ChMi :: ...
Onda lepo odes sa njom na klupicu u parku i cutite jedno sat vremena...i kad dodjes kuci videces jel ti to bilo lepo ili nije! ...


Mr. Green

Moram da podjelim jedan detalj sa vama. Prije jedno sto godina, kada sam se ja zabavjala sa jednim momkom, dosao on po mene da idemo u setnju. Ajd', ja obozavam da setam. I setali mi tako jednim bezimenim gradom dok se nismo nasli pred ulazom u groblje. Da, da .... groblje.
Pogledali se nas dvoje i u jednom trenutku odlucili da prosetamo grobljem. Tu setnju nikada (ocigledno) nisam i necu zaboraviti. Jedan od ljepsih "parkova" gdje je moja noga zakoracila je bilo bas to groblje.
Mjesto nije bilo "uobicajeno" za setnju, ali eto. Meni je bilo lijepo. smešak
Sa nekim mozes i sa mosta da skaces, a nekom neces ni na telefon da se javis. Sve to ima svoje.

Auuuuu bre Ella pa sta na groblju ima lepo 'leba ti?????

@ Ella

Ovo je malo bilo uvrnuto ali tvoj post ima poente Bebee Dol

Slazem se s tobom, samo nemoj skakati s mosta Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 659 korisnika na forumu :: 12 registrovanih, 0 sakrivenih i 647 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, draganl, goxin, Leonov, mikki jons, milenko crazy north, Mixelotti, Ognjen D., Panter, radionica1, stalja, vladetije