Kritika

Kritika

offline
  • Pridružio: 17 Apr 2006
  • Poruke: 364
  • Gde živiš: u jednom srcu

Da li ste od onih koji uvek i samo nekog kritikuju, pokusavajuci sve "zivo" da opovrgnu, ili ste od "stvaralaca" koji su spremni na "kritiku otvorenog uma"?
Konkretno, sta ste vi uradili "pametno" u svom zivotu (mislim i na sebe)? Sta je pametno, je opet diskutabilno, ali znate na sta mislim, ne samo na materijalno, vec i na neke druge - korisne stvari ne samo za sebe, vec i za druge.

Slobodno kritikujte!

prva kritika upucena sebi, dvaput poslato greskom, molim da onu drugu kritiku "skinete" ...hi hi LOL

Dopuna: 28 Sep 2006 0:50

Upucujem kritiku svim nedobronamernim, zavidnim, netolerantnim, nepravednim, nemarnim ljudima, egocentricima, kritika svemu losem sto je u nama, sto lako vidimo u drugima, a u sebi ne prepoznajemo.

Citat: Upucujem kritiku svim nedobronamernim, zavidnim, netolerantnim, nepravednim, nemarnim ljudima, egocentricima, kritika svemu losem sto je u nama, sto lako vidimo u drugima, a u sebi ne prepoznajemo.

Priznaj ciji je ovo citat! Cool

licno moj, iz glave, iz srca, iz iskustva, iz zivota...
deluje ti poznato? ili mislis da sam na tom nivou svesti da nesto sto je tako normalno kao ovo, ne mogu izvuci iz sebe?

ps. ja sam spremna i sebe ako treba da kritikujem

Ako nekome uputim kritiku,sigurno je s razlogom.Imam srecu,pa svaki prijatelj koga iskritikujem,shvati me i pokusa nesto da promijeni.Mada,uvijek to kazem na blag nacin.
Ne smeta mi ni kad mene neko kritikuje,jer to je za moje dobro i bolje je da znam sta to kod mene ne valja...

Kritika je dobra, bilo pozitivna bilo negativna.
Poslusaj onoga koji te natera u plac a ne onog koji te zasmeje- Arapska poslovica.... ali treba biti obazriv prilkom ocenjivanja drugih jer Da bi se priznala tudja vrednost, treba imati vlastitu- Sopenhauer

Mnooogo sam samokritičan. Ali ne kritikujem druge - skoro uopšte. Pokušavam da, onako, manje vidljivo skrenem njihovu pažnju na loše stvari... znam da nije neki način, ali kod mene 'pali' (uspeva mi da ih dotaknem na baš taj način).
Nekako, ne volim što skoro svi oni pomisle da ih ne volim/poštujem onoliko koliko jesam, ali pre iskazane kritike... A vidim da se poprave.

mislim da je taj "nenapadniji" "tisi" nacin uspesniji, jer nekad previse kritike upucene nekom moze da proizvede kontra efekat, pa da proradi inat..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1381 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 5 sakrivenih i 1343 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., bestguarder, Bokiboks, Boris BM, Brana01, CikaKURE, darkangel, doom83, Dukelander, dzoni19, Excalibur13, Georgius, hyla, kolle.the.kid, Lošmi, Lutvo_Redzepagic, Marko Marković, marsovac 2, Mcdado, Metanoja, Misirac, Mixelotti, MrNo, nikoli_ca, Smajser, Srle993, Stanlio, stegonosa, Trpe Grozni, vathra, voja64, zbazin, zlaya011