Kud plovi ovaj brod?

Kud plovi ovaj brod?

offline
  • Pridružio: 18 Jul 2005
  • Poruke: 312

Nisam mislio da išta pišem. Dok sam doručkovao burek pred kompjuterom, zapade mi za oko neki tekst oko Velikog Brata.

Televzije sam se spontano odrekao, jer nije bilo ničega što bi mi držalo pažnju. Povremeno pogledam koju utakmicu i to je to. Ni dnevnik ne gledam, a kada me vrijeme interesuje - izađem napolje i osjetim na svojoj koži.

Od same pojave VB-a nisam bio siguran o čemu ljudi toliko pričaju. Kod kuće, na poslu,... u birtiji... ma svuda. Pokušao sam i ja da budem dio te priče, da posmatram na TV-u gdje se neko počešao i ko prdi u ku'inji a ko pere dupe poslije WC-a. Ma ne interesuje me. Sakupe kretene sa ulice i od njih prave neke zvijezde. EEEEEJJJJJ!!!!! Pa jel to nema drugog načina da se neka osoba izdvoji i da postane popularna?

Nisu mi jasni likovi u kući koji imaju najgluplje moguće zadatke. Svaki put kad zasvira muzika moraju da igraju lambadu. Ili šta već. U svemu tome pomislim kako je dobro što nisam normalan. Ne želim biti normalan kao većina. Ja sam horizontalan.

Čuo sam i ja za tog Mikija. Ako je pravi, onda mu svaka čast ali mislim da je on samo produkt jednog sjajnog marketinškog poteza. Jedna rečenica koja mi se dopala je: "Dobro jutro bolesnom dijelu nacije!" (miki se obraća kameri nakon buđenja)

Vaistinu najpametnija rečenica

Gasim televizor, na njega ću da navučem babin milje preko cijelog ekrana. Odoh napolje, miholjsko je ljeto na izmaku. Ko želi nek ponese loptu, ja ću roštilj i ćebe.

Kud plovi ovaj brod? Ne znam. Ja sam sišao na prethodnoj stanici.

jos jedan koji je shvatio Wink to brate ! Smile

http://www.mycity.rs/Blog/Konacno-otvorenih-ociju-protiv-GRANDA-i-BRATA-svi.html

Pogledam, oko sebe i skontam da smo od sveg sadržaja sa zapada, uvezli samo sranje. Balkan - deponija.

Prvo smo uvezli otpad u vidu golfova 2 koji su "nesalomivi" samo što su stari 20 godina. Neću WV hoću Fiata! Eto baš hoću!

Veliki Brat, Realiti šouz, šou tok... toleranciju prema homoseksualcima i usvajanju djece od istih (osudite me ako želite ali ne mogu da prihvatim homoseksualnost kao normalnu pojavu), brzu hranu, pa i igranje za reprezentaciju se promjenilo. Igraju za pare a ne za nas koji kosu čupamo za svaki potez na terenu.

U svemu tome smo uvezli "fensi" riječi sa kojima srpski jezik ne liči ni na šta "mega, ultra, bekstejdž, in, aut, mejkap" i ostala govna.

Zbog svega ovoga se osjećam ko jamajčanin u njujorku (ili poznatije englez u njujorku).

Možda je neko shvatio mileta vs tranzicije kao zabavni program. Ma ja ga potpuno razumijem. To je dokumentarac. NEĆU U EVROPU! Ne po svaku cijenu. Neću da budem fensi.

hoću i dalje da kod babe i đeda, krckam orahe i hodam u vunenim čarapama.

Slušam muziku koja mi znači, pjevam djevokama koje volim, sviram gitaru i hranim se u pekari.

Ma nisam čudak, samo radim stvari koje mi gode,
i neću da se uklopim u šablon! Misli svojom glavom, pa makar i nakaradno!!!

Bravo, majstore!
Veruj mi, podržavam i tebe i sebe u ovome..! Wink (a i ostale istomišljenike; alal nek vam je)

Uh, odkada sam ja sisao sa tog broda...

Jos u 8 razredu osnovne skole sam se trzao sa zeljom da 'sidjem', preko 1. razreda srednje (tada bese bombardovanje) da bih zvanicno sisao sledece godine (2000) kada sam kupio moj prvi PC (pre imadoh Amigu 500) i TV je postala sve manje zastupljena u mom zivotu, a sada TV ni ne gledam, postala je izlizana....

Eventualno pogledam nesto preko satelita, jer imaju sadrzaja koji moze da te prikuje za TV.

Ovde kod nas, nista pametno nema da se odgleda.
Samo politika, ponavljaju stvari kao papagaji, filmovi od BBC koje sam gledao veliki milion puta, serije koje samo vrte u krug i koji je razlog onda, da gledas TV? Racunar je mnogo zanimljiviji.

Doduse, puste ponekad dokumentarne emisije.

Dobro je nisam jedina Very Happy taj brod je zlo, i sto pre sidjes pre ces biti spasen....

eo jos jedan koji se slaze maksimalno sa tobom majstore..nekad se tesko otrgnuti od onoga sto je mainstream zaista..iz mnogo razloga zaista..to je nepotrebno navoditi..a onda kako god bili samostalni i sta god drugo..mi svi zelimo neku identifikaciju sa drugima..jer jesmo drustvena bica..u najdubljoj prirodi svakoga je tako siguran sam..i ni najjaci ne istrpe ulogu medjeda medju drugima..neprilagodjenog..to je naravno fazon iz losih filmova..sam protiv svih i na kraju jos pobjedjuje..ma nemoj..bar ja nisam takav.. radi svoje slobode pravim sitne kompromise ponekad..i naravno kurcim se kad mogu..ali ne i ovih dana..previse je lijepo miholjsko ljeto ove godine da bih gubio vrijeme na borbu sa vjetrenjacama..i volim tu knjigu zaista kad sam vec kod vjetrenjaca..smijesna i tuzna..

Ja sam balkanski brodolomnik. U isto vrijeme i izgubljen i nađen.

Ponekad, ovako poželim da viknem u etar. Da kažem jasno sta mislim, kao kada bacite kamenčić u bunar da vidite koliko je duboko.

Drago mi je kad ima odziva.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1081 korisnika na forumu :: 61 registrovanih, 8 sakrivenih i 1012 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, aramis s, Battlehammer, bigfoot, bladesu, BlekMen, bobomicek, bokisha253, Boris90, bufanje, cavatina, ccoogg123, cemix, comi_pfc, dane007, darcaud, darios, Darko8, darkojbn, dekan.m, Dimitrije Paunovic, Djokislav, doklevise, Dorcolac, draganca, Excalibur13, Frunze, gasha, gomago, GORDI, goxin, havoc995, karevski, kobaja77, kokodakalo, krkalon, kubura91, kunktator, kybonacci, Luka Blažević, mercedesamg, Mi lao shu, milenko crazy north, MiroslavD, Nemanja.M, nemkea71, nuke92, ozzy, S.Palestinac, Sirius, srbijaiznadsvega, Tvrtko I, vladaa012, vladulns, vobo, voja64, VojvodaMisic, wizzardone, Zeks, žeks62