Lek za namrgodjenost

1

Lek za namrgodjenost

offline
  • Pridružio: 06 Okt 2006
  • Poruke: 640
  • Gde živiš: Tajland, zapadna obala

Lek za namrgodjenost. Ide bez recepta.

http://www.youtube.com/watch?v=d1CONYHkk2I

Nemoguce je ovo gledati bez osmijeha na licu! Very Happy

-podsjeti me na onaj japanski fazon sa stavljanjem olovke medju zube, istog momenta me spopadne smijeh; za expresno popravljanje raspolozenja.

uh! Mr. Green









Dobro Veče, evo me gde gledm ovu slaćušnu dečicu slušam njihov predivni smeh veselost ,možda trenutnu bezbrižnost ,svi su mnogo ,mnogo slatki.T o nama bakama treba,slušam ih skoro svakodnevno no nisam uspela Nataliju da dovedem da ih vidi i čuje,bojim se da nebi mrdala ispred ove spravice.Pozdrav.

Evo i ja dosla kod vas u goste . Mnogo mi je prijatno jer djeciji smijeh produzava zivot .Zanimljivo je da ste napravili pravi korak da nasmijete sve one koji sebi nabijaju kompleks da ne umiju ili su zaboravili da se smiju. Uz djecu se covjek najvise okrijepi a uz djeciju radost se podmladi.HA HA HA .Pozdrav

@leopardvegetarian,poštovanje
često uveče kliknem na ove Vaše snimke dečice koja se slatko smeju,pa se pitam da li je moguće da tako mlušna bića mogu tako gromoglasno da se smeju.Verujte uhvatim sebe da se mejem i ja.Nisam uspela da pokažem,Nataliji bojim se da nebi prestajala da mi traži da joj puštam dečiji smeh.Usput dobro smo,a ovih dana ću joj dati da ih gleda i sluša,šaljem Vam veliki pozdrav.

----------

Lek za namrgodjenost stvarno radi
testirano na ženi

Zamrla tema. Mislim da nam ovaj lek vise nego ikad treba..Evo jedan u slici.



Oni... neki plaču, neki namrgodjeni, uplašeni a mi nasmejani gledajući u njih Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 556 korisnika na forumu :: 10 registrovanih, 2 sakrivenih i 544 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Acivi, Boris90, kybonacci, M1los, novator, sabros, TBF1D, vasa.93, Vl veliki, yrraf