Letovanje u Crnoj Gori za i protiv?

3

Letovanje u Crnoj Gori za i protiv?

courage ::ja sam za imam dosta lepih uspomena. boli me uvo za politiku i cuda

Znas kako kazu, ako ti neces da se bavis politikom, politika ce se baviti tobom...

U crnoj gori nisam bio zadnjih 7 godina, ne vidim zasto bi se sada nesto menjalo. Niti su postali ljubazniji, niti su povoljniji, niti su im plaze urednije niti ima tople vode itd. Za isto ili slicno para odes lepo u Grcku i uzivas!!!
Ovaj moj stav nema previse veze sa politikom, jednostavno idem tamo gde za MOJ novac dobijam mnogo vise i gde se osecam mnogo bolje.
P.S. Za sada ce se u Cg ulaziti sa l.k, tako reko cika Milo. Ne bih sada o motivima ovih njegovih zelja.

Godinama smo letovali u Bokokotorskom zalivu, koji nikada nije imao vode Confused jbt, trcala sam sa mamom sa plaze da peremo sudove i tusiramo se brzinski, jer je voda dolazila oko 6 na sat vremena , i to kap po kap Confused
po hotelima-ista situacija Confused
sa takvim turizmom crnogorci ce da me izvinu za ubuduce..
Odo ja lepo u Grcku/Tursku, da me u hotelima maze i paze, za jos manje pare ...

Prosle godine sam bio u sutomoru ali u privatnoj vili prijatelja koja je stvarno "carski" odradjena tako da nisam imao problema sa smestajem (normalno). Usluga u restoranima uglavnom nije bila na nivou (osim casnih izuzetaka - tamo gde sam opet imao prijatelje i gde sam uglavnom i odlazio), a ostao mi je u losem secanju odnos policije prema nekim momicima iz Beograda (tri devojke i dva momka koji su bili smesteni u hotelu pored mene su setali nocu pored plaze i nosili neki mali tranzistor i slusali muziku, kada su im prisli milicajci i ubili ih od batina, a kao razlog su naveli to sto su iz Beograda i sto nesme da se slusa tranzistor pored obale jer mogu nekom da smetaju) !!??!!

prvo sto je skupo, znaci zaista preterali su s cenama!! bio sam prosle godine, znaci pokajao sam se, reko sam nikad vise... drugo dosadilo mi ono njihovo mangupiranje, glume neke mafijase nesto, lanci neki silni ovo ono, nemoze covek da se opusti... Idem u bugarsku, grcku, u tursku ako treba, gde se ljudi profesionalno bave turizmom, i gde je 10 puta jeftinije... a pogotovo sad ovo od kad su nezavisna drzava... i mogu da zamislim koliko ce ove godine biti albanaca tamo... i prosle godine ih je bilo kolko oces, ali ove...

Pre bih otisao na planinu nego na more. Crna Gora je planinarski raj, ali sto se 'morskog' turizma tice treba jos mnoooogo da porade na tome. Za turke ja uvek vazilo ono 'jao, pojma nemaju, prljave plaze, prljavo more, usluga bezveze'. Puno su ulagali u turizam pa puno i zaradjuju na njemu. Crnogorci ce morati jos dosta da se potrude

Ja cu radije ici i u Avganistan samo ne tamo. Jer mi ih je pun k.....c. Sada ce videti oni sta im je znacila Srbija.

I jos nesto vecito su sleparili sa pijacom vodom. Pa tako da sam svakoga leta morao kad dodjem sa plaze da se polivam vodom iz flase,koju sam napunio na vreme naravno.. Bebee Dol Evil or Very Mad Twisted Evil

Em su histericno antisrpski raspolozeni (koliko se ja secam letovanja u CG uvek su i bili), em su i bez toga seljacine, em im je usluga ocaj, em su bezveze sto se tice samog mora, em im je infrastruktura djubre, em su skupilji od ostalih...i na kraju - izdali su nas. Nece oni od mene dobiti jednu paru dok sam ziv. A ni kasnije.

1. pasoši sigurno neće trebati.
2. iako su rusi svašta nešto nakupovali po crnoj gori, primorju se nijesu mnogo primakli, pa na to ne računajte, ruse više interesuje teška industrija. na jug su pošli slovenci (što definitivno neće donijeti niže cijene).
3. pogledajte statistiku, na cg primorju su kao sezonci najviše radili srbijanci.
4. ne bih sad o "nevaspitanim konjinama", jer bi nevaspitano bilo i komentarisati takav nevaspitani komentar. a i šta su konji kome skrivili?!
5. skupo je zaista, mnogo skuplje nego što bi smjelo biti s obzirom na sadržaje koji se nude.
6. muzika - uglavnom gostovanja pjevača iz srbije.
7. pijaća voda jeste veliki problem. prosto je tužno što se često na tvu vidi kako o nama govore englezi, njemci i njihove turističke agencije, a ovamo - kreneš put budve i naiđeš na reklamu za neku vilu, a u ponudi, klima, tv i voda?!?!?!
8. moja preporuka - zaobići budvu - odvratna je - najrađe bih je srušila i gradila iznova.
9. šta ste zapeli sa albancima, pa više ih u srbiji ima nego u crnoj gori?!
10. seljačine?! hvala, brate! i to može biti kompliment!
11. ne znam šta je sva ta priča kako smo mi antisrpski nastrojeni, pogledajte koliko je mržnje prema nama na ovom blogu... uz to, kako je crna gora izdala srbiju nikada mi neće biti jasno!
12. crnogorka sam (što se i vidi po prethodnim komentarima), i volim moju državu, ali ipak to ne znači da mrzim bilo koga od vas koji nas tako lijepo ispreskakaste na ovom blogu. sasvim sam svjesna naših mana, ali i nekih prednosti, koje niko od vas sada živ ne bi pomenuo.
13. planine su zakon!!! hvala, konstantine!
14. na kraju, nije sve crno u crnoj gori!
Zagrljaj

@plaha
Pa ti bas volis svoju Crnu Goru... Eto ti je meni ne treba... Srecno ti bilo...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 929 korisnika na forumu :: 15 registrovanih, 5 sakrivenih i 909 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bato, deimos25, djordje92sm, dragoljub11987, Fog of War, goxin, JOntra, kybonacci, nemkea71, Sir Budimir, sovanova95, Tas011, vaso1, vlad4, wizzardone