Ljubav...

Ljubav...

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2006
  • Poruke: 0
  • Gde živiš: Sabac

Naucnici pokusavaju da nas ubede da je to cista hemija i da ljubav nema nikakve veze sa emocijama.Da li se slazete sa tim?Ili je to ipak nesto vise?Uostalom kako prepoznati ljubav?

Dopuna: 15 Jul 2006 20:41

Pa valjda bih ja trebala da pocnem...Kada mi je tesko bez njega,kada je on tuzan a meni se svet rusi zbog toga,kada su mi drage sve njegove osobine,kada pokusava bezuspesno da me nauci da promenim gumu a ja sam zagledana u onaj blesavi cuperak koji nikako ne moze da dovede u red,kada sam bolesna a on mi kuva cajeve i ljubi me do besvesti iako sam slinuckava,kada se posvadjamo oko gluposti i ja ga nazovem Gollumom a on se ne ljuti,kada me nocu posmatra(ali ne onako manijacki)vec pokusava telepatski da me probudi jer zeli da mi cuje glas.Ako je to samo hemija...

a jos vishe se uklapa da stavish navodnike i navedesh autora teksta... to prvo i "obavezno"... (a onda mozhda chak i sa kog bloga si preuzela...)

Kao sto vidis greska je ispravljena.Zao mi je ako je to bilo preuzeto sa tvog bloga.Nece se ponoviti(samo mi se jako svidelo a skinula sam ga u zurbi i nisam stigla da vidim ciji je to bio blog).

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 809 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 1 sakriven i 801 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: draggan, pein, prle122, Shilok, stalja, zlaya011, šumar bk2