MC vrata

1

MC vrata

offline
  • Pridružio: 29 Maj 2011
  • Poruke: 1444
  • Gde živiš: U svom svetu

Sedim za kompom...gledam postove,teme....
Hocu da udjem u My City.Da,da,bas da udjem,onako fizicki.Kao u crtanim filmovima,da setam po postovima a da me niko ne vidi.Da imam moc da uradim neke stvari a da osobe koje zapocnu neku temu,to ne osete.Da zagrlim osobe koje boluju od neke bolesti,da decaka koji ne ume da pridje devojcici,pomazim po kosi,da onako u prolazu lupim lagano po potiljku samo jednu osobu,koja samo upadne i saljivo napravi haos Very Happy ,da uhvatim za ruku osobe koje nose tugu ,duboko,duboko u sebi,a ni ne slute,koliko je ta tuga primetna,da sednem onako turski sed,na recenicu u postu osoba koje me do suza nasmeju...i da se kikocem do besvesti Very Happy .
Uh...postoje osobe na forumu,kroz cije bi postove hodala u sunjalicama.Ali ne zato da me ne cuju,jer oni to svakako ne bi ni mogli,nego da zvuk koraka ne ometa moju koncetraciju,dok sirom otvorenih ociju(a i usta),slusam njihovo razvlacenje Hegela.U njihovim postovima,sela bi na pocetak recenice,naslonjena na prvo veliko slovo i pratila sve sto napisu...a onda bih mogla satima,gledati u njihova lica,prateci svaki njihov pokret,mimiku lica,svaki pokret obrve,kada se iscudjuju necijim besmislicama ili kada bi najradje uhvatili vanzemaljca za vrat i okrenuli naopako Mr. Green .Ali...vecinu vremena bi provela kraj tih ljudi,sedeci,upijajuci svako njihovo slovo,diveci se njihovim razmisljanjima i kolicini znanja koje poseduju.
Moram priznati da ponekad volim da budem Mr. Green i zločasta,pa bih verovatno i tu u postovima uradila neku sitnu pakost Mr. Green .
Samo u jednoj temi,koju bi onako izabrala kao kada zatvorenih ociju,prstom gadjate drzavu na globusu.U toj temi,uzela bih onu ciglu gore u desnom uglu na kojoj pise ,,svidja mi se,, i ugradila struju.Ne jaku,naravno,samo da pecne Mr. Green ...ali samo kada jedna osoba svrati u tu temu Very Happy .
Joooj,jos kada bi imala moc ,da ulazim u avatare Mr. Green .Svi su mi zanimljivi,ali ima par njih koji me odusevljavaju.Evo koji:Postoji jedan ucitelj,koji sedi turski sed okrenut ledjima...usla bih u avatar ,sela u isti polozaj i naslonila sa njegova ledja.To su momenti kada mi je potrebna tisina i prisutnost nekoga ko zna da govori bez reci.Ima jedan vrag,sa kojim bi se kreveljila do besvesti Mr. Green .Pokusala sam cak da stanem u polozaj u kojem je i on i bas je ludo LOL .
Postoji jedan jako lep avatar,gde su deca.Ponekad,uhvatila bi ih za rucice i odvela dalje od te planete na kojoj stoje.Deca me raduju.

Po prvi put zaista,zaista volim forum...volim osobe koje su na njemu.Prvi put da me raduje svaki trenutak na nekom forumu.Jos samo da Peca stvori jos jedno cudo ...vrata kroz koja mozes da udjes fizicki na forum Mr. Green
Peco,jel moze?
Znam da moze ali se boji da ce i nezvani gosti proci kroz ta vrata.
Onda samo za mene?Jel moze?
Znam da moze Wink
Jedva cekam Zagrljaj

Svaka cast za post,odusevila si me skroz.

To se u moje vreme zvalo špijunaža. Razz

Jedan - Zagrljaj umesto komentara. Ma šta jedan, dva! Zagrljaj

jelkica7 ::To se u moje vreme zvalo špijunaža. Razz

Jedan - Zagrljaj umesto komentara. Ma šta jedan, dva! Zagrljaj


šest !
Very Happy

jelkica7 ::To se u moje vreme zvalo špijunaža. Razz

Šta, Jelkice, "u tvoje vreme"?!
Tvoje vreme tek dolazi! Zagrljaj

@Einmana
Zagrljaj
Reči ovde ne vrede mnogo...

Ih ,koliko zagrljaja Mr. Green
Pa ko vas ne bi voleo Zagrljaj

Einmana ::Ih ,koliko zagrljaja Mr. Green
Pa ko vas ne bi voleo Zagrljaj


Samo onaj ko nas poznaje Mr. Green

Pa polako....cu da vas upoznam,pa laticu po latici-volim,ne volim,volim,ne volim Mr. Green

Einmana ::.....Evo koji:
1) Postoji jedan ucitelj,koji sedi turski sed okrenut ledjima...usla bih u avatar ,sela u isti polozaj i naslonila sa njegova ledja.To su momenti kada mi je potrebna tisina i prisutnost nekoga ko zna da govori bez reci.
2) Ima jedan vrag,sa kojim bi se kreveljila do besvesti Mr. Green .Pokusala sam cak da stanem u polozaj u kojem je i on i bas je ludo LOL .
3) Postoji jedan jako lep avatar,gde su deca.Ponekad,uhvatila bi ih za rucice i odvela dalje od te planete na kojoj stoje.Deca me raduju.



Ostale sam prepoznao ali za sebe nisam siguran. Confused
Mr. Green LOL

Da li sam ja taj vrag? Shocked




P.S.
Ma kakvih 2, 6, 10, ma 100000000000000 zagrljaja i poljubaca za ovo!
Evo jedan ovakav: Zagrljaj
I ovakav: Zagrljaj Zagrljaj
I onda kiss. Poljubac
I onda opet hug. Zagrljaj

Ama Mcrule,ti si onaj sa strujom na ,,like,, Mr. Green
Vrag je Ricijev Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 559 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 1 sakriven i 547 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Ageofloneliness, esx66, laurusri, MikeHammer, miodrag, panzerwaffe, Penzula, shaja1, Snorks, zlatkoa987