Macor Tasa

1

Macor Tasa

offline
  • tonca  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 15 Jun 2005
  • Poruke: 410
  • Gde živiš: Novi Beograd/Nis

Kada sam poslednji put bio kod babe (Bela Palanka), primetio sam da se moj macor Tasa ne oslanja na jednu nogu, i po babinoj prici sepao je vec nedelju dana. Ja sam to iskulirao, misleci da se povredio sam, sto se desava, slozicete se, svim zivotinjama.
Prethodnog vikenda je moj brat putova kod babe, i tada su primetili on i baba da Tasa sa sobom vuce omcu od zice obmotanu oko tela. Neki kreten ocigledno stavlja takve omce na mestima kroz koja bi macke mogle da se provlace. Tasi su uspeli, uz pomoc veterinara da skinu zicu, iako nije bilo nimalo lako posto nije dozvoljavao da se dodirne. Nadam se da ce biti sve u redu sa njim.
Burazer je bio na kratko kod babe, ali je uspeo da sazna ko to radi (nije bas potpuno siguran, ali znate da se u malim mestima sve zna). Otisao je do tog coveka (boje receno dede) ali nikoga nije bilo kod kuce. Drugu priliku nije imao, posto je morao da putuje za Nis.
Za vikend ja putujem u Belu Palanku, i razmisljam sta mi je ciniti. Da li prebiti coveka, prijaviti ga miliciji (od cega provereno nece biti vajde), ili platiti mangupima da ga maltretiraju i lome mu prozore i slicno?
Sta bi ste vi uradili?
I nemojte mi reci da treba da predjem preko toga.

Auh, opasno bi bilo savetovati ti da uzmes stvar u svoje ruke...
Iako ce to mnogi uraditi...

prebi ga, pa, onda prijavi pandurima, a pored toga plati mangupima da ga maltretiraju.. Mr. Green

Jos ako su neki od tih pandura mangupi, eto resenja Razz

Mozda da odem sa nekim od pandura koje poznajem, pa da mu damo dve-tri "cuske". Plus se mozda usere kada vidi znacku. Ipak ima podosta godina.
Ma nemam pojma. znam samo da su svi u kuci poludeli, i ako ja nesto ne uradim, neko drugi ce...

Ili pandur koga znas ili mangupi

plati mangupima da prebiju pandure a chichu prebij sam.

LakeEye, e sad za malo da nisam pao sa stolice od smeha...

LakeEye ::plati mangupima da prebiju pandure a chichu prebij sam.

Ma jos jace je da plati cici da prebije mangupe, a on sam da razvali pandure... A panduri iz osvete da prebiju cicu! Jaci je gusht!

srecan sam sto sam uspeo da nasmejem nekog, pogotovo jer sam mnogo dosadan covek..........

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 806 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 7 sakrivenih i 761 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., bankulen, Belac91, Bobrock1, Boris BM, Brana01, CikaKURE, darkangel, Dimitrise93, Djokislav, dushan, galerija, Karla, ksyyaj, laurusri, Leonov, Marko Marković, mercedesamg, MilosKop, Mlav, nebojsag, Oscar, ozzy, pein, rodoljub, ruger357, sasa87, Shinobi, Sirius, Srle993, stalja, stegonosa, Tvrtko I, uruk, vathra, vladaa012, zlaya011, Žrnov