Magija

2

Magija

Znas sta je magija, kad cele godine imam 5 pa onda mi zakljuci 4, eto ti je magija zvana profesorum stupidonis Wink

///

a odbrabna od te zle magije je odsecan izgovor sledece magije u prangijanum-in-vuglus Wink

Hvala sto ste se javili.Ja licno verujem u magiju i verujem da postoji dobra magija.Znam podosta o ovoj temi koju sam otvorila.Zelim da razgovaram o tome sa vama i da razmenimo misljenja,ali budite fer.Samo ako ozb hocete da pricamo o magiji jer ne primam sale na tu temu.

tamevekam djanata atmanam amritasjesa setuh...
e to ti je najveca magija samo treba razumeti shvatiti i naravno ziveti

Pa jel mozes nesto da nam kazes iz tvog iskustva sa magijom.
Ja licno ne verujem u magiju, al ajde malo da cujemo o tome.

pa recimo da ja imam sposobnost osetiti promene u okruzenju(sreca,opasnosti slicno),mogu odlicno da gledam u karte,mogu ponekad da osetim tudju auru...U kratkim ccrtama imam neke magicne moci ali su one vezane za dusu.

Vidim ja, ovom blogu je potreban jedan Dilan Dog...ili Marti Misterija...
Da rascisti situaciju. Mr. Green

Da bas tako.Ali Dilan Dog da pomaze a ne da lovi magiju

Al ajd sad razumno, sta, hoces da kazes da je stvarno Baba Vanga imala sposobnost predvidjanja zbog toga sto je zivela u onoj kotlini koja obiluje metalima, ili da postoji vlaska magija, romska itd.

Sta kao, to su fenomeni i oni se rode, imaju dar i tako...

Nesto kao Charmed...

I ja imam magiju :"prangijanum-in-vuglus-for-profesores" Wink

Kako onda uhapsiše "vidovitu" Zorku?? Pa da je vidovita znala bi da će da je strpaju u mardeljanu pa bi zbrisala valjda?

Mislim da je čovek sam tvorac svoje sreće/nesreće. Nema sudbine, loše karme. Kako si posejao tako ćeš i žnjeti..

Nisam neki veliki poznavalac religije, pa neka me neko ispravi ak grešim, ali zar to gledanje u karte, pasulj ili dlan nije u suprotnosti sa crkvom?

rapha ::Kako onda uhapsiše "vidovitu" Zorku?? Pa da je vidovita znala bi da će da je strpaju u mardeljanu pa bi zbrisala valjda?

Ma vid'la je ona, samo nije "restartovala mašinu" posle podešavanja datuma pa joj se pomešali sreda i petak... Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1165 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 3 sakrivenih i 1122 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, bojankrstc, bolenbgd, Boris90, DonRumataEstorski, dragoljub11987, dushan, Excalibur13, FileFinder, FOX, Goran 0000, hyla, ivan1973, Karla, kolle.the.kid, laganini123, laurusri, Leonov, Lieutenant, Lošmi, milenko crazy north, nextyamb, ninareflex, NoOneEver Dreams, Ripanjac, Romibrat, S-lash, simazr, Simon simonović, Sirius, Srle993, stegonosa, StepskiVuk, tomigun, Tores, Trpe Grozni, Valter071, W123, |_MeD_|, šumar bk2