Metal Soul

2

Metal Soul

@ Srki

Šta fali crnom i teksasu? Promašio si poentu mog posta.

Ne nisam samo sam rekao. NIsta ne fali. Razumeo sam sta si hteo da kazes. Ali sam se zeznuo kad sam pisao.

Mozda je PUNK mrtav , ali PUNKeri nisu!!!! Smile
Pa ono , meni je uzasno tesko da nadjem neku dobru novu pesmu. Zato imam na kompu diskografije raznih starijih grupa i to slusam.
Ali losa strana tome je sto i najbolja stvar ume da smori kada je cujes 1000puta. Zato pored metala, punka, ja nekad slusam i klasicnu mjuzu, a nekad i neke nove rock pesmice sa mtv-a kao da cisto ima nesto u pozadini.
A kada sve smori uvek slusam Black Sabbath Smile))

Wraith ::Oblačim se jednostavno, malo retro, vesele boje, imam jednu crnu majicu, i jedan par starki, zbog ovoga, u razredu sam "metalac" (u kontekstu lošeg). Pustim Whole lotta love od Zeppelina i odma daj gasi taj metal.

Priča celog mog školovanja... Bebee Dol

Srki94 ::Ja tek poceo da slusam Metal, i skupljam pesme od Metallice posto sam Metal balavac LOL Ne mogu nista drugo da kazem.

Srki94 ::Da Smile I svidjaju mi se pesme. Ja ne tripujem da se oblacim u tom stilu. Ja sam klasika sa Ajs Nigrutin frizom. Ne kazem ni da ti tripujes. Znam dečka ne znam sta sluša ali ceo život oblači crno i teksas.

Srki94 ::Ne nisam samo sam rekao. NIsta ne fali. Razumeo sam sta si hteo da kazes. Ali sam se zeznuo kad sam pisao.


Moram da citiram sebe. Naime, ovo je bilo pre 2 godine, od tada se desilo dosta izmena u mom životu kao i u muzičkom ukusu.
Od trenutka kada sam napisao prvi citat počeo sam da slušam Metallicu, kasnije sam dodao Exodus, Slayer, Megadeth i tu sam od prilike ostao sa dodatkom od par domaćih bendova. Svideo mi se trash.
Iako sam slušao metal nisam se oblačio u tom stilu, bez ikakvog razloga samo mi se nije svideo taj stil, mada sam pustio kosu i bradu Mr. Green. Mada volim da vidim osobe , vršnjake koji puste kose i srede se ful metal stil, i nemam ništa protiv toga, mislim da je super.

Što se tiče drugog citata, da, slušao sam Ajs Nigrutina još u osnovnoj (6,7,Cool LOL kao i Rep, ali tada još uvek nisam otkrio Metal tj. ono što mi zaista prija.
A što se tiče tog dečka koji se oblačio u crno, slušao je psy i bio je uvek malo čudan smešak

Treći post, nemam komentar. Pravopis, gramatika itd Bebee Dol


Melody ::Wraith ::Iako sam usmeren većinom na rock (Zeppelini, Pink Floyd, Doors itd), blues i flamenko, volim da slušam i metal (Maideni, Metallica, Pantera, In Flames,...). Oblačim se jednostavno, malo retro, vesele boje, imam jednu crnu majicu, i jedan par starki, zbog ovoga, u razredu sam "metalac" (u kontekstu lošeg). Pustim Whole lotta love od Zeppelina i odma daj gasi taj metal.
Priča celog mog školovanja... Bebee Dol



Česta pojava. Recimo mene su , kao i dva druga druga zafrkavali po školi jer slušamo metal. Zašto? Zato što nismo slušali grand i zato što je njima to "cigu ligu", "drn drn", "šerpe" Bebee Dol
Ali recimo to je samo zato što ne razumeju muziku. Muzika predstavlja vrlo bitnu ulogu u mom a, verujem i u svačijem životu. O ukusima ne treba raspravljati tako da sam ja uvek ignorisao druge koji se negativno šale na moj račun. Meni je bilo bitno da ja znam da volim taj žanr i da me taj žanr čini srećnim dok u isto vreme nisam mogao da smislim grand koji su oni obožavali smešak

Tako da, ne vidim razlog zašto ljudi vide "metalce" kao "frikove", nikada neću shvatiti. Jedino objašnjenje koje mi uvek dođe na um jeste da nerazumeju taj žanr, i dok ja čujem fenomenalan riff, fenomenalan solo, fenomenalne reči, oni čuju "Drn drn drn drn trm trm" itd. Smajli Ziveli

A sve dolazi iz neznanja
Niko do njih, kao prvo, ne razume engleski. Niti su se trudili da ga nauče. I kada slušaju muziku, njihova nepismenost im onemogućuje da čuju tekst a neznanje i navika da slušaju jednolične, bezvezne melodije ih tera da gledaju na našu muziku kao na nešto nenormalno.
Mogla bih da pišem danima o ovome, ali znam da nema svrhe.

Predrasude će nas zauvek pratiti. Ali, to je mala cena za ono što smo sposobni da čujemo i osetimo - a to je draž rock i metal muzike Smile

loveMETAL.loveHIM ::Mozda je PUNK mrtav , ali PUNKeri nisu!!!! Smile


Dok sam čitao prvi post ovog bloga,i kad je Slaviša rekao da je punk mrtav,jedva sam čekao da izčitam sve da prokomentarišem ovo što si ti! Very Happy I reko sam fala Bogu da neko razmišlja kao ja! Smile Inače,ja ne slušam metal nešto previše,prije sam slušao Drowning Pool i Metaliku,sad samo Pank i Rok.

Što se tiče umiranja muzike koju ja slušam,to meni uopšte nije problem.Omiljene pjesme su mi iz kasnih devedesetih,ako je dobra ne može da dosadi.Što više novijih sranja izlazi to mi se više sviđaju starije pjesme.

Ništa nije mrtvo dokle god ima slušalaca i poštovalaca neke muzike Smile

ThePhilosopher ::Ništa nije mrtvo dokle god ima slušalaca i poštovalaca neke muzike Smile

Upravo! Smile Ako je umrlo to podzemlje,ako pank više nije ono što je bio,to ne znači da je mrtav,već da je u drugom obliku,i ne odgovara većini "starijih" slušalaca koji ga znaju u mnogo boljem izdanju.Svi će na kraju da se pojave na MTV-u,osamdesete su prošle.

ThePhilosopher ::Ništa nije mrtvo dokle god ima slušalaca i poštovalaca neke muzike Smile

Nije ni čudo što se zoveš filozof. Smile Tačno tako bre!!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1165 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 9 sakrivenih i 1116 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Bobrock1, Brana01, cavatina, darkojbn, deLacy, Denaya, gorican, gzoki, hatman, havoc995, ikan, Istman, Karla, kikisp, Kubovac, laganini123, ljuba, madza, Mcdado, mercedesamg, Mercury, Mixelotti, mnn2, nebkv, nemkea71, panzerwaffe, pein, Ripanjac, S2M, saputnik plavetnila, shone34, slonic_tonic, Smiljke, stegonosa, suton, theNedjeljko, Valter071, vesthepes, zeo, |_MeD_|